Nieuw

‘Busverkrachter’ Khalid F. (19) uit Zwolle wordt berecht als minderjarige: zaak achter gesloten deuren

De man wordt verdacht van verkrachting van een jonge vrouw in een streekbus tussen Zwolle en Dedemsvaart.

De verdachte was weliswaar 18 jaar ten tijde van het delict, maar de raadsman voerde een aantal omstandigheden aan die behandeling achter gesloten deuren rechtvaardigen. De verdachte is op pas op zijn tiende jaar naar Nederland gekomen vanuit Somalië en heeft voor die tijd geen onderwijs gevolgd. Ook heeft hij een licht verstandelijke beperking, aldus de raadsman.

De Stentor >>

Na een paar weken voorarrest was Khalid F., die volwassen was toen hij het meisje verkrachtte alweer op vrije voeten. D66 rechters doen er alles aan om moslims hier straffeloos onze dochters te laten verkrachten.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10115 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

1 Comment on ‘Busverkrachter’ Khalid F. (19) uit Zwolle wordt berecht als minderjarige: zaak achter gesloten deuren

  1. Als iemand je wil verkrachten, stop dan je vingers in zijn ogen en wees niet bang om hem pijn te doen; een monster mag je ook behandelen als een monster…

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s