Nieuw

Voormalig premier Tony Blair adviseerde Macron stiekem over hoe de Brexit te stoppen

De voormalige Britse premier Tony Blair heeft in het geheim informatie verstrekt aan de leiders van buitenlandse mogendheden tegen zijn eigen land in een poging om de Brexit te frustreren, volgens claims in een Britse krant.

De aartsglobalist, wiens bekendste wapenfeiten onder meer zijn dat hij het Verenigd Koninkrijk onder valse voorwendselen naar de oorlog in Irak heeft geleid voordat hij de regering verliet om een aantal uiterst lucratieve adviserende en sprekende rollen op zich te nemen waarbij hij tientallen miljoenen ponden opstreek, heeft de Franse president heimelijk geïnformeerd over hoe Brexit een halt toe te roepen.

Collega-globalist leider Emmanuel Macron heeft advies gekregen van Tony Blair over hoe Brexit gefrustreerd kan worden, beweert de Britse Daily Telegraph, daarbij verwijzend naar “Bronnen in Parijs”. De krant meldt dat de heer Blair met president Macron heeft gesproken en een ontmoeting heeft gehad met de voorzitter van de Europese Commissie, Jean-Claude Juncker, om Brexit te bespreken, en Europa heeft geadviseerd om Groot-Brittannië helemaal geen concessies te doen, en dat zo’n harde tactiek Londen uiteindelijk helemaal van Brexit zou doen afzien.

Breitbart Londen meldde in 2018 dat Michel Barnier, de hardline Euro-Federalistische Brexit-onderhandelaar van de Europese Unie, ook een ontmoeting had gehad met het Tony Blair Institute.

De nieuwe claims volgen na een enkele regel in een Times bericht zondag, die beweerde, opnieuw onder verwijzing naar bronnen, dat de heer Blair de Franse leider had gezegd: “Je moet vasthoudend zijn en dan blijven we uiteindelijk.”

Een Brits parlementslid dat met The Telegraph sprak over de beschuldigingen over het gedrag van de heer Blair zei dat het ongekend was in de moderne Britse geschiedenis dat een voormalige premier tegen zijn vaderland zou werken en buitenlandse mogendheden rechtstreeks zou steunen om het Verenigd Koninkrijk te verslaan in soevereiniteitsonderhandelingen. De politicus zei dat het gedrag van Blair ,,totaal onaanvaardbaar” was.

Een woordvoerder van de heer Blair vertelde de krant: “Wij geven geen commentaar op privébijeenkomsten.

De beweringen van Blair’s gedrag zijn de laatste ontwikkeling in zijn onvermoeibare lobby tegen de Brexit.

Bron:

Former Prime Minister Tony Blair ‘Secretly Advising’ Macron on How to Stop Brexit

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.161 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

1 Trackback / Pingback

  1. Voormalig premier Tony Blair adviseerde Macron stiekem over hoe de Brexit te stoppen – EEN IN-EN-IN VERDORVEN WEZEN, DIE BLAIR.  DAT ZOIETS NOG LEEFT… | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s