Nieuw

Man die werd aangehouden bij flyeractie Wilders was gewapend

De man die zaterdag werd aangehouden bij een flyeractie van PVV-leider Geert Wilders in Heerlen was gewapend. Dat bevestigt de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) na een Twitterbericht van Wilders daarover. De man had twee messen en een bijl bij zich.

Volgens bronnen staat de man bekend als een verward iemand en is hij door zogenoemde voorverkenners herkend en aangehouden.

NOS >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.160 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

2 Comments on Man die werd aangehouden bij flyeractie Wilders was gewapend

  1. trebor2110 // maart 11, 2019 om 19:02 //

    Like

  2. Daarom is het zo belangrijk dat Wilders goed beveiligd wordt; hij is de enige persoon die ons nog kan behoeden voor de aanstaande islamisering maar daar moet hij natuurlijk wel de kans toe krijgen. Dat het helpt, zien we in Italië: de overgrote meerderheid heeft op Salvini gestemd (Wilders’ Italiaanse collega) en de deportaties van gelukszoekers zijn in volle gang; bovendien worden de bootjes met gelukszoekers nu geweigerd. Salvini haalt de bezem erdoor en het begint nu al zijn vruchten af te werpen – terwijl het karwei nog lang niet geklaard is maar het gaat al de goede kant op

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s