Nieuw

Lega kan de op één na grootste partij in de EU worden

Matteo Salvini. | Collage: Ministero dell'interno, CC BY 3.0

Uit een rapport van de EU blijkt dat er een nieuwe wind waait in Europa. Als alles goed verloopt, zal de Italiaanse Lega na de verkiezingen de op één na grootste partij in het Europees Parlement zijn. Maar dat is nog niet alles. EU-sceptische en nationalistische partijen zullen naar verwachting links in de Unie overheersen.

Het Europees Parlement heeft een opiniepeiling gepubliceerd die de Brusselse tirannen de koude rillingen bezorgt. Volgens het onderzoek kan de Italiaanse populistische partij de op een na grootste partij worden, alleen voorbijgestreefd door de CDU van Angela Merkel.

Volgens de enquête zal het “conservatieve” blok (vertegenwoordigd door de EVP-fractie) de grote winnaar zijn, met 183 zetels. Nauw gevolgd door de populistische, nationalistische en sceptische partijen in de EU die samen 153 zetels zullen veroveren.

Het ergste lijkt het voor links te zijn wiens partijgroep naar verwachting aanzienlijk zal verliezen. Vandaag de dag hebben ze 186 zetels, volgens het onderzoek zullen ze na de verkiezingen in mei 51 zetels hebben.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8473 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Lega kan de op één na grootste partij in de EU worden

  1. CDU ,die hebben de jiste mensen die stemmen tellen ,elk land met een andere uitslag is de schuld van Putin .

    Like

1 Trackback / Pingback

  1. Lega kan de op één na grootste partij in de EU worden | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s