Nieuw

Blanke vrouwen weigeren kinderen te baren uit angst voor het klimaat

Vrouwen in in het Verenigd Koninkrijk hebben een groep gevormd die weigert kinderen ter wereld te brengen uit angst voor de klimaatverandering en gelooft dat de aarde in de richting van haar ondergang gaat.

De vrouwen hebben zich verzameld in hun weigering kinderen te baren omdat men gelooft dat zoiets de apocalyps zou versnellen.

Blythe Pepino, oprichtster van de BirthStrike groep, werd vorige week met een andere blanke vrouw, Alice Brown, door de BBC geïnterviewd. De vrouwen vertelden over hun angst voor klimaatverandering en Pepino beschreef hoe teleurgesteld ze is dat er niets is gedaan aan de klimaatproblematiek.

Volgens Pepino staat de aarde op het punt ten onder te gaan en na lang overwegen heeft ze besloten om geen kinderen te baren op een aarde waarvan ze denkt die tenondergang gedoemd is. Alice gaat nog een stapje verder. Voor haar is elke dag een lijdensweg en ze zegt dat ze een totale hopeloosheid voelt over wat er gaande is, een constante angst. Dit heeft haar depressief gemaakt. Alice vertelt ook hoe ze elke dag informatie krijgt van televisie, kranten en sociale media over insecten die verdwijnen, de stijgende zeespiegel, het smelten van ijs en tegelijkertijd woestijnen die zich verspreiden.

Volgens Pepino hebben ze op Facebook en andere sociale media veel steun gekregen, vooral van vrouwen in Europa – dat hen heeft doen besluiten om BirthStrike te vormen. Er wordt nu gehoopt dat meer vrouwen zullen komen die weigeren om kinderen te baren.

Waarom alleen blanke vrouwen – en niet vrouwen in het overbevolkte deel van de wereld – moeten stoppen met kinderen baren, kwam niet aan de orde.

Bron:

The women too scared of climate change to have children

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8645 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

12 Comments on Blanke vrouwen weigeren kinderen te baren uit angst voor het klimaat

 1. Bedankt dan voor het helpen uitroeien van blanke mensen, is het raar dat we in de minderheid raken
  Dwazen het ligt niet aan klimaatverandering, ze moeten eerder bang zijn voor half
  Afrika en anderen die gruwelijke pest hekel aan ons hebben

  Like

 2. Omdat mening niet blanke het verdomd om verantwoording te nemen.
  Niet zichzelf en hun bevolking een fatsoenlijk bestaan te geven
  en maar wegvlucht.
  En maar zich voortplant en denken dat ze met geweld de verantwoording op blanken kunnen schuiven.

  Like

 3. Daniël // maart 11, 2019 om 13:52 //

  Vrouwen…Sommigen zijn verachtelijk door hun grenzeloze domheid.

  Liked by 1 persoon

 4. Volgens mij heeft hun angst andere redenen…hun land is dusdanig veranderd dat prettig leven binnenkort niet meer mogelijk is voor blanke mensen… 😦

  Like

 5. Jack vanderVeen // maart 11, 2019 om 15:50 //

  DOMME BLANKE FOKZEUGEN. Men zou ze moeten kunnen verplichten MINIMAAL 2 kinderen te baren en negerinnen MAXIMAAL 2 kinderen.
  Straks ziet het wereldwijd gitzwart van de mensen (of hetgeen dat er voor door moet gaan).
  Ik vraag mij dan wel af wie de capaciteit heeft van dat volk om de wereld in stand te houden.
  Die negers en 95% van de moslims zijn een 1.000 groter gevaar voor het voortbestaan van de aarde dan de zogenaamde CO2 hype.
  Want dat stelletje viezerikken vervuilt zijn eigen nest nog laat staan dat van een ander.

  Like

 6. Jessica // maart 11, 2019 om 18:44 //

  @Daniel 13:52

  Ook een dommig commment van je.
  En mannen?

  Like

 7. @Jessica // maart 11, 2019 om 18:44

  Hetzelfde geldt voor mannen maar binnen de context van dit artikel zou dat wat dommig overkomen. Maar trek het je niet aan zolang mijn oordeel niet op jou van toepassing is.

  Like

 8. Klimaat?
  Bende laffe wichten. Zeg het maar hoor: “Wij willen niet dat onze kinderen het risico lopen door vreemdelingen gescalpeerd te worden.”

  Like

 9. Kan je nagaan hoe veel vrouwen kwaadaardig geïndoctrineerd worden en opgezadeld worden met angstgevoelens en beschuldigd worden van onverantwoordelijkheid wanneer ze een kind zouden krijgen.
  Dit is niet nieuw, al sinds de jaren 70 is dit aan de gang.

  D66 wilde nog mensen gedwongen gaan steriliseren….

  Liked by 1 persoon

 10. MGTOW91 // maart 13, 2019 om 11:40 //

  @Strike
  Dank voor het delen!

  Veel meer mensen moeten dit weten.

  Like

 11. skeeter // maart 13, 2019 om 15:08 //

  En zulke domme ganzen hebben stemrecht, je hoeft je al niet meer af te vragen waarom het zon tering zooi is met het toneel van de TK, democratisme in een dwangbuis.

  Like

 12. syberspees // maart 14, 2019 om 16:12 //

  Dat mensen dit nog echt geloven is echt van de gekke.
  In de jaren 90 werdt er een partij gebruld en gejankt om de zure regen en het enorme gat in de ozonlaag door drijfgassenuit spuitbussen. Daar hoor je nu niemand over!?! Kaniemand mij even vertellen hoe het met dat gat in de ozonlaag is afgelopen?
  En over 20 jr is er wel weer wat om links over te janken.
  Ik ben er echt klaar mee!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s