Nieuw

Agent legt uit hoe criminaliteit migranten wordt verdoezeld

Foto: Nederlandse politie auto. Bron: Wikimedia Commons. Auteur: Dickelbers.

Een politieagent in Berlijn heeft een boekje opengedaan over hoe de migrantencriminaliteit in Duitsland wordt verdoezeld en uit de statistieken wordt gehouden. Op basis van betrouwbare bronnen is zijn verhaal is vrijwel naadloos toe te passen op ons eigen land. Zo kan de politiek blijven beweren dat de exploderende criminaliteit als gevolg van de massa immigratie ‘nepnieuws’ is. Veel burgers nemen dat nog steeds klakkeloos aan – totdat zij zelf, of hun geliefden, het slachtoffer worden, en vervolgens merken dat ook hun ervaringen worden gecensureerd, of zelfs compleet uit de media worden gehouden.

Fritz (pseudoniem) werkt al jarenlang als politieagent in de Duitse hoofdstad. Een redactielid van Anonymous sprak met hem over zijn dagelijkse ervaringen met de criminaliteit. Fritz begint zijn verhaal met te wijzen op een interne (intranet) website van de politie, waar alle actuele misdrijven, arrestaties en statistieken op een rijtje worden gezet, inclusief foto’s, namen, daderomschrijvingen en feiten. Daaruit blijkt dat er veel buitenlandse daders zijn, en daarnaast ook velen met een Duitse pas maar met een migranten achtergrond.

De Bonnenkrant >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

6 Comments on Agent legt uit hoe criminaliteit migranten wordt verdoezeld

 1. Bij niet ik wordt nog altijd lastig gevallen en geintimideerd door de rot poltie en justitie moslims worden voorgetrokken veel marokaanse agenten in dienst bij de politie met geile blonde dames in de politieauto geilen en ………

  Like

 2. Hoelang willen ze het tuig nog beschermen? Tot het niet meer lukt en een burgeroorlog uitbreekt zodra de mensen merken dat ze al die jaren zijn voorgelogen?

  Liked by 1 persoon

 3. Walther Woortman // maart 12, 2019 om 22:42 //

  De Urkers geven al een goed voorbeeld, geen gerotzooi door islamieten in Urk.
  Zo moeten wij overal gaan handelen.

  Like

 4. Like

 5. Smileys scoren, platlullen en downgraden

  Woninginbraak wordt ‘vernieling’, diefstal heet ‘baldadigheid’, straatroof gaat de boeken in als ‘zakkenrollerij’. Grootschalig onderzoek laat zien hoe de politie criminaliteitscijfers kunstmatig laag houdt. ‘Creatief boekhouden noemt men dat. Goochelen met cijfers in jouw voordeel.’

  https://www.groene.nl/artikel/smileys-scoren-platlullen-en-downgraden

  Like

 6. Hoort nog bij hierboven.

  DOCUMENTEN ONDERZOEK GEMANIPULEERDE CRIMINALITEITSCIJFERS
  De politie houdt regelmatig strafbare feiten buiten de boeken en manipuleert de registratie van criminaliteit en opgeloste misdaden. Hier publiceren we de resultaten van de enquête die we hielden onder leden van de Nederlandse Politiebond (NPB) waarop bijna 1.500 agenten reageerden, en de volledige ‘geannoteerde versie’ van de longread, die meer inzicht geeft in onze bronnen.

  https://www.platform-investico.nl/artikel/documenten-onderzoek-gemanipuleerde-criminaliteitscijfers/

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s