Nieuw

Zweden – Asielzoeker veroordeeld tot gevangenisstraf wegens “ontrouwcontrole”

De districtsrechtbank Malmö heeft een 37-jarige asielzoeker veroordeel tot tweeënhalf jaar gevangenisstraf, onder meer wegens verkrachting. Hij ontloopt deportatie omdat hij kinderen in Zweden heeft.

De man beschuldigde zijn vrouw van ontrouw. Hij rook onder andere aan haar kleren en beweerde dat ze naar “seks ruikten”. Hij dwong haar ook haar onderbroek af en “onderzocht” haar door een vinger in haar vagina te steken, daarna pakte pakte hij toiletpapier dat hij in de vagina van de vrouw duwde en “rond bewoog” – dit gebeurde allemaal voor ogen van de dochter van het paar. Volgens de man zou het “onderzoek” aangeven of de vrouw recent seks had gehad.

De vrouw vertelde de gebeurtenis vervolgens aan een kennis, die op haart beurt contact opnam met de politie.

De man erkende de daad, maar beweerde dat de vrouw zich vrijwillig liet “onderzoeken”. De districtsrechtbank geloofde de man echter niet. Volgens hemzelf zou de vrouw na het incident verdrietig zijn geweest en huilde.

Het vonnis stelt:

De eiser heeft verklaard dat zij geschokt was en zich vernederd voelde. Ze “sloot zich af” en was passief omdat haar dochter zo min mogelijk iets zou merken en niet bang werd.

Volgens de rechtbank is de handeling vergelijkbaar met een geslachtsgemeenschap die zonder toestemming heeft plaatsgevonden en daarom wordt de man veroordeeld voor verkrachting. Hij werd ook veroordeeld voor bedreigingen omdat hij dreigde kokend water over haar heen te gooien, haar met een mes te snijden en haar hoofd te verpletteren.

De officier van justitie heeft om uitzetting verzocht, maar de man mag blijven omdat hij kinderen in Zweden heeft. Naast een gevangenisstraf van tweeënhalf jaar werd de man ook veroordeeld tot een schadevergoeding van 15.000 euro.

Bron:

Invandrare döms till fängelse för ”otrohetskontroll”

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.160 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8024 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Zweden – Asielzoeker veroordeeld tot gevangenisstraf wegens “ontrouwcontrole”

  1. Deze klootzak eruit flikkeren…na de scheiding

    Like

  2. Jack vanderVeen // maart 11, 2019 om 04:32 //

    klein positief signaal: de O.M. komt reeds met iet wat concretere eisen in dat verloren Zweden met mensenrechten voor individuen die alle rechten met voeten treden en hun eigen wetten trachten te exploiteren.
    nu die verdoemde rechters nog van de wiet en de borrel af zien te krijgen zodat ze in heldere mood beslissingen kunnen nemen die er wel toedoen.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s