Nieuw

Trump: “Ik wil massa-immigratie”

© Aryan Graphics Designs AGD

De controversiële verklaring dat hij een recordimmigratie naar de VS wil heeft de kiezersbasis van Trump verontrust.

Donald Trump heeft zich sinds de aankondiging van zijn presidentiële kandidatuur in 2015 geprofileerd als een sterke immigratie-kritische politicus. Maar ondanks het feit dat meer dan de helft van zijn presidentschap is verlopen, is hij er nog niet in geslaagd om veel beloften na te komen. Bovenal de befaamde muur tegen Mexico, waar het grootste deel van de immigranten naar de Verenigde Staten vandaan komt.

Onlangs heeft Trump zijn electorale basis verder verraden toen hij aankondigde dat hij massale immigratie naar de Verenigde Staten wil.

– Ik wil dat mensen naar ons land komen, meer dan ooit tevoren, maar ze moeten hier legaal komen, zei de president tijdens zijn State of the Union speech vorige maand.

Sindsdien heeft hij zich nog eens drie keer gepropageerd voor massale immigratie, waardoor steeds vaker zijn eigen kiezersbasis tegen hem keert. De grote conservatieve site Breitbart heeft onder andere kritiek geuit op de president, die naast het falen van de muur en linkse liberale verklaringen ook een immigratie record voor de maand februari met 76.000 illegale immigranten vestigde. Het was het slechtste cijfer in twaalf jaar.

Ook Fox News politiek commentator Lou Dobbs is kritisch over Trump zijn ” verdedigen van de belangen van een globalistische elite voor onze eigen burgers”. Al eerder heeft de invloedrijke conservatieve denker Ann Coulter de banden met Trump verbroken, wat zich steeds meer verspreidt onder de meer radicale pro-blanken van het Amerikaanse politieke spectrum.

Bron:

Anti-Immigration Groups See Trump’s Calls for More Legal Immigrants as a Betrayal
Trump Requests ‘More’ Foreign Workers as Southern Border Gets Overrun

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7998 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

8 Comments on Trump: “Ik wil massa-immigratie”

 1. Alphons Mantel // maart 10, 2019 om 17:40 //

  kiest Trump voor natuurschade? niet zo best

  Like

 2. Like

 3. edwin vissers // maart 10, 2019 om 18:38 //

  Net zoals toen wordt het conflict tussen aan de ene kant, links, de globalisten en rechts de nationalisten, aan alle kanten aangewakkerd.

  Wat bijna niemand ziet is dat beide kampen onder controle staan van een Maconnieke (Vrijmetselaar) Joodse (Chazaar) factie. De ene heet Communisme en de ander Zionisme. In feite zijn Communisme en Zionisme één.

  De held van de alternatieve media, Donald Trump met zijn kielzog de psyop Q Anon, spelen hier uiteraard ook een rol in. Donald Trump, die zoals we in een vorig artikel duidelijk hebben gemaakt, een zogenaamde Cryptojood is, mensen die zich voordoen als niet Joden, maar dit wel zijn, hoort thuis in het kamp van de Zionisten.

  Op de volgende afbeelding zie je Donald Drumpf met zijn vader Fred, waarbij beiden nogal opzichtig het zogenaamde X signaal afgeven. Het X signaal dat wordt gevormd door de handen over elkaar te kruisen en een sterke satanisch occulte betekenis heeft en wat je niet alleen tegen komt bij de vrijmetselarij, maar ook de bekende Skull and Bones Society en bij de top van de Nazi’s.

  Het getal 7 heeft een belangrijke occulte betekenis voor dit soort lieden. Denk maar terug aan de baas van het IMF, Christine Lagarde, die niet alleen de reset van het financiële systeem als oplossing ziet, maar ook een uitgebreid betoog heeft gehouden over de magische waarde van het getal 7.

  Het zal dan ook absoluut geen toeval zijn dat Donald Trump op de dag van zijn inhuldiging precies 70 jaar, 7 maanden en 7 dagen oud was.

  Het doel van de Maconnieke Joden (Chazaren), ook wel Illuminati genoemd, is om het aantal mensen op aarde heel sterk te verminderen, waarbij degenen die overblijven (goyim) de status zullen krijgen van vee of een soort huisdier. Dit patroon is nu al te ontdekken in de grote ongelijkheid tussen arm en rijk op deze wereld.

  De Illuminati bereiken hun doel door mind control (mainstream- en een groot deel alternatieve media en opvoeding) en oorlog. Ze zijn niet in staat om de mensheid op eigen kracht te onderwerpen. Ze moeten ervoor zorgen dat de Goyim elkaar vernietigen.

  Dat is de reden dat je permanent zoveel oorlogsretoriek tegenkomt in de pers.

  Aan de ene kant de Communistische Chazaren (globalisten) die het goyim aanvalt door hun identiteit te ondermijnen, hun nationaliteitsgevoel, moreel gevoel, religieus gevoel, gender verwarring enzovoorts (George Soros, Jesse Klaver, Lodewijk Asscher).

  Aan de andere kant de Nationalistische Chazaren die opereren als fascisten, Nazi’s of Zionisten. Zij zijn degenen die ogenschijnlijk druk bezig zijn met het verdedigen van de belangen van de goyim (Geert Wilders, Donald Trump, Tommy Robinson) tegen al deze aanvallen van de globalisten.

  Zoals we weten is de False Flag een favoriet wapen van de Illuminati om het goyim in de goede richting te leiden. Door alle oorlogen die er door hen zijn gemanipuleerd zijn de gelederen van de goy (niet Joden) elite aardig uitgedund. De leden van de goy elite die nog over zijn, zijn overgehaald om mee te werken onder het voorwendsel dat ze zullen meedelen in de uiteindelijke winst.
  Het Zionisme gaat niet alleen over het verkrijgen van een Joodse staat; het gaat over een Joods elitaire wereldorde.
  De meeste gewone Joden hebben geen flauw benul wat er zich allemaal afspeelt. Ook zij zijn slachtoffer van de Illuminati en misschien nog wel meer dan de goy. Degenen die het wel doorzien, laten dit ook duidelijk merken.

  Net zoals het niet uitmaakt welke Amerikaanse president er wordt “gekozen”, zo werkte dat vroeger ten tijde van de Tweede Wereldoorlog ook al zo. Tijdens die periode werkten zowel Hitler als Churchill voor hun Zionistische meesters.

  Heinrich Brünning die kanselier was van Duitsland in de periode 1930 tot 1932 onthulde in zijn memoires dat Hitler financieel werd ondersteund door twee belangrijke partijen. Het waren de directeuren van twee grote Berlijnse banken. Beiden waren Joods en één ervan was de leider van de Zionisten in Duitsland.

  Nu terug naar de overeenkomsten van net voor de Tweede Wereldoorlog en nu:

  We zien de linkse Maconnieke Chazaar factie met daarin onder andere George Soros en de meeste mainstream media die hysterisch oppositie voeren tegen Donald Trump, waarbij het soms lijkt alsof een burgeroorlog niet ver meer weg is.

  Dezelfde situatie bestond in Duitsland waar de Communisten en de Nazi’s elkaar bevochten.

  Alle Europese Nationalisten (rechts en extreem rechts) stellen zich op achter het Zionisme, terwijl de meeste mainstream publicaties zich scharen in het kamp waar Soros thuishoort.

  Dankzij de vele door de Mossad uitgevoerde False Flag operaties, scharen de meeste Europeanen zich achter Israël. Toen vorig jaar 70 landen die grotendeels de Communistische agenda van de Chazaren volgen, een bijeenkomst hielden in Parijs voor een tweestaten oplossing van de Palestijnen, kwam er een opmerkelijk commentaar van Netanyahu.

  De Israëlische premier maakte korte metten met deze vergadering door te stellen dat dit het laatste overblijfsel was van een tijdperk dat ten dode is opgeschreven.

  Hij zei: “Deze conferentie hoort thuis in de wereld van gisteren. De wereld van morgen zal totaal anders zijn en deze is heel dichtbij”.

  Liked by 4 people

 4. @Edwin Vissers,

  het globalistische (wereldwijde) plan om 90% van de mensheid uit te roeien is al een hele tijd van kracht.
  Naast al de wanhopige afleidingspogingen en culturele trends van onze regeringen, begint het grote plaatje dat zich langzaam ontvouwt om 90% van
  de wereldpopulatie uit te roeien vorm aan te nemen.
  Dit wordt gedaan om onze planeet – in de ogen van globalisten – te redden wat globalisten nodig achten om
  het overleven van de menselijke soort te garanderen, op kosmische schaal.

  Het plan is van start gegaan door twee waar te nemen belangrijke ontwikkelingen:

  1) De opkomst van robot-achtige systemen welke werkgelegenheid voor de modale man zal vervangen, welke overbodig wordt en waarvan de enige reden van
  hun bestaan – door de ogen van globalisten – werden gebruikt om uitgebuit te worden om goedkoop werk te verrichten en om gemanipuleerde stemmen te ondersteunen.
  Indien u zich nog niet bewust bent van het feit dat robots handenarbeid zullen vervangen, dan loopt u achter op de feiten.
  Zware werkrobots worden al ingezet welke menselijke arbeid bijvoorbeeld in de bouw en andere vergelijkbare jobs kunnen vervangen.

  2) Uitbetalingen aan ‘nuttelozen’ welke afhankelijk zijn van het zorgsysteem is volgens globalisten geldverspilling waarvan
  zij vinden dat dit geld beter besteedt kan worden aan ruimte-kolonisatie, ruimtewapens, sneller dan het licht-reis technologie (FTL) en andere exotische tech-systemen
  welke de mensheid kunnen beschermen door kosmische ‘aanvallen’.

  Dankzij het socialistische politieke beleidt van onze Groen-linksen, beginnen onze overheden de mensenmassa’s als
  een zware financiële kater te zien.
  Wanneer de massa zou geëlimineerd worden, kunnen regeringen welke de massa financiëel ondersteuenen, denken aan vooruitgang in plaats van telkens nieuwe financiële
  putten te maken om ze elders weer op te vullen. (zonder dat ze zouden bezwijken onder de eigen financiële putten die ze voortdurend maken)
  Het zou hierbij utstekend van pas komen om arbeiderswerk te robotiseren omdat deze niet betaald hoeven te worden, onophoudelijk kunnen doorwerken,
  niet gevoed moeten worden zonder de bijkomende kosten welke een mens als basisbehoefte nodig heeft.
  De globalisten hebben als doel dit robotiserings-proces te accelereren zodat zij zich kunnen ontdoen van wat zij zien als: “overbodige mensen”.

  Een reden voor de justificatie van de globalisten om 90% van de mensheid uit te roeien is het feit dat zij geloven dat de aarde kwetsbaar is om verscheidene redenen,
  incluis een ‘zonnestorm’, asteroïde-inslagen zonnevlammen, (protuberans) etc…
  Evenwel het consumeren van de massa van de aarde haar natuurlijke energiebronnen.
  De uitroeing van 90% van de wereldpopulatie, volgens globalisten, is nodig om de aarde zijn natuurlijke energiebronnen te beschermen door nutteloze ‘eters.’
  In plaats van een andere richting in te slaan zoals exotische projecten welke de hele aarde en mensheid zouden moeten beschermen tegen kosmische ‘weersomstandigheden’, welke, op dit moment, de mensheid in een ogenblik kunnen uitroeien.

  Meer specifiek, geloven de aardse globalisten dat de elite moeten:

  -Andere planeten coloniseren om de overlevingskansen van het menselijke ras op kosmische schaal te vergroten.
  Uiteindelijk, moet deze kolonisatie verder gaan dan ons zonnestelsel zodat een select aantal mensen exoplaneten rond andere sterren kan koloniseren. (bijvoorbeeld Alpha Centauri)

  -Het uitvinden dan sneller-dan-het-licht-aandrijvingen om andere exoplaneten in onze melkweg te koloniseren.

  -Het bouwen van exotische planetaiere defensie-systemen om de aarde te beschermen tegen andere buitenaardse beschavingen waarvan ze weten dat deze in de kosmos aanwezig zijn.

  -Het bereiken van enorme doorbraken in artificiële intelligentie, quantum computerwerk en het vervaardigen van vooralsnog onbekende materialen om het vervaardigen van ‘ruimte-liften.’
  Een noodzakelijke doorbraak om hulpgoederen in een baan om de aarde te krijgen welke als springplank kunnen gebruikt worden voor de ondersteuning van het koloniseren van Mars en andere planeten.

  De huidige situatie waarbij de aardse regeringen hun rijkdom uitdelen aan ‘onnutige eters’ om te blijven eten en kinderen op de wereld te zetten is volgens de globalisten een onhoudbare situatie.

  Mede hierdoor, zien zij het uitroeien van 90% van de wereldpopulatie een noodzakelijk kwaad om de aarde, maar ook de mensheid te redden op een kosmische schaal.

  In de kern – en dit is niet mijn perspectief maar dat van de globalisten – elke Euro dat op dit moment aan voedselhulp wordt gegeven, het regulariseren van migranten of hun verloofden, is geld dat beter zou geïnvesteerd worden aan ruimte-onderzoek en manieren te vinden om Mars te koloniseren,
  geloven ze.

  Al hun huidige gepraat om migranten te be-advocateren is niet meer dan een manier om souvereine staten omver te werpen, het vernietigen van grenzen en
  het bewerkstelligen van globale, verenigde naties draagt bij aan de depopulatie waar de globalisten naar smachten.
  Dat is de reden dat Trump gehaat wordt.

  Een hoogstwaarschijnlijk conflict in wording, zal dat blijken van de globalistische agenda van de UN-gecontroleerde globalistische agenda en die van het communistische China, welke zijn eigen economische achteruitgang en financiële achteruitgang zal odergaan.
  Brexit speelt hierin ook een grote rol, het wezen van een doorn in het oog welke het globalistische agenda vertraagd.

  Het vernietigingsplan heeft als basis-fundament het per ogeluk/bewust loslaten van een geëngineerd bio-wapen welke het ene dramatische event na het andere in gang zet.
  (we zijn er op dit moment getuige van)
  Zulke bio-wapens verschaffen de globalisten verschillende losstaande voordelen welke helpen bij de vernietigings-inspanningen, vanuit een globalistisch oogpunt bezien.

  1) Ze zijn moeilijk te herleiden tot de bron en worden hierdoor in complete anonimiteit op de bevolking losgelaten.

  2) De ontstane problemen hierdoor, zijn zelfreproducerend. Vanaf het moment dat de populatie is geïnfecteerd, is er geen behoefte om elders bio-chaos te ontketenen,
  daar deze de cellulaire psyche van de mens aantasten waardoor het probleem zichzelf repliceert.

  3) Ze exploiteren de natuurlijke sociale constructie van menselijke samenlevingen.
  Mensen zullen het virus zelf verspreiden doordat mensen ervan houden met andere (besmette) mensen op te trekken.
  (Waar denkt u dat de drijfveer van links vandaan komt?)
  Zeer weinigen zijn compleet geïsoleerd in een moderne maatschappij.

  4) Ze laten globalistische regeringen toe massa-paniek te creëren zodat deze zich met de illusie van vrije wil (it’s a mind game) inschrijven voor massa-vaccinaties, welke, natuurlijk, het besmettingsproces van het biologische wapen in kwestie zullen versnellen, wat op zijn beurt zorgt voor meerdere doden.
  Wanneer meerdere mensen besmet worden door de vaccinaties, zullen regeringen massa vaccinatie promoten, wat het proces nog meer versnelt.
  De regering zal zich als noodgeval-redding presenteren.

  Zij die instemmen, zullen geïnfecteerd worden.
  Vergeet nooit dat de Polio-vaccinaties in de jaren 80/90 van vorige eeuw bestanddelen bevatten van kanker-virussen.
  Dit werd openlijk toegegeven door het CDC meerdere tientallen jaren, maar sinds onze cultuur wordt uitgewist, is die informatie nergens meer te vinden.

  5) Zij zijn aggressiever in het uitpikken van arme populaties en Derde Wereld-populaties, waarbij een sleutel-goal van de globalisten bewerkstelligd wordt, namelijk het uitroeien va de nutteloze ‘eters’, zoals de globalisten hen zien, terwijl zij volharden aan die selecte paar 10% van de menselijke populatie om de wetenschap en innovatie uit te voeren welke nodig is om de planeet te beschermen.

  Objectief gezien, voeren zij Hitler’s eutopia-droom uit op een globalistische schaal, maar ipv zes miljoen mensen te elimineren, hebben de globalisten als doel zes miljard mensen te elimineren.

  Het andere voordeel van bio-wapens, vauit een globalistisch perspectief, is dat ze niet het aardse ecosysteem vernietigen zoals nucleare wapens doen.
  Omdat het doel de vernietiging van het mensenras is zonder het ecosysteem te beschadigen, bio-wapens zijn hierbij de voor de hand liggende keuze, en zij kunnen zo gefinetuned worden dat ze een specifiek ras kunnen uitroeien, zoals Zuid Amerikanen, Afrikanen en Europeanen.

  Voor bio-wapens om te slagen in hun doel om 90% van de mensheid uit te roeien, is het belangrijk dat hun immuunsysteem onderdrukt wordt, zodat ze blootgesteld worden aan de effecten van bio-wapen.

  Het plan is goed op weg…

  Bijna alle voorgeschreven medicatie welke door Westerlingen massaal worden geslikt zijn biologisch vergif.
  De meesten onderdrukken het immuunsysteem op één of andere manier, en velen leiden tot uitdroging welke het immuunsysteem verder verzwakken.

  Het is wetenschappelijk bewezen dat griep-vaccinaties het immuunsysteem door de jaren heen blijven verzwakken, wat wil
  zeggen dat iedereen die deze vaccinaties laat inspuiten, een hogere vatbaarheid hebben voor de effecten van bio-wapens.
  Dit is geen toeval natuurlijk.
  Het is een globale IQ-test om te zien welke mensen stom genoeg zijn om zelfmoord te plegen door injectie terwijl ze het ‘medicijn’ noemen.

  6) Giftige voedselvoorraad bewerkt met neuro-afbrekende chemicaliën en immuun-onderdrukkende chemicaliën.

  De menselijke voedselvoorraad is bewust bewerkt met giftige chemicaliën welke breinfunctie infecteren, immuunfunctie en flexibiliteit.

  Deze chemicaliën, beter bekend als pesticiden en herbiciden, zijn in het bijzonder ontwikkeld om te interferen met
  sleutel-neurologische of psychologische functies.
  Anders zouden zij geen andere levende organismen doden zoals insecten.
  Het feit dat zij de naam ‘pesticiden’ toegewezen krijgen, is het bewijs dat zij levende organismen doden.
  De meesten realiseren zich dat niet, maar populaire ontbijt-rituelen zoals het eten van CornFlakes (geen Snow Flakes) zijn
  bijna volledig gecompositioneerd uit ingrediënten welke door EPA (Enviromental Protection Agency) geregistreerd staan als
  “bio-pesticides.”

  7) Propaganda-aanvallen op voeding.
  Het hele Fake-News media-complex volhardt in het denigreren of degraderen van immuun-versterkende voedingsstoffen zoals vitamine D, zink en selenium,
  wetende de gulzige nieuws-absorbers overtuigd kunnen worden om hun lichaam te voorzien va de benodigde vitamines.

  Zij die de samenwerkende Macron-MSM-media geloven, plegen zelfmoord door het tekort aan belangrijke voedingsstoffen en mineralen, wat ervoor zorgt
  dat ze zwak worden in beide lichaam en geest.

  Dit is allemaal onderdeel van het design: (globalistisch design) mensen met een zwakke geest zijn gemakkelijker voor de info-
  propagandisten te manipuleren en controleren.
  En het laatste ding wat ze willen, is dat mensen de cognitieve gave ontwikkelen om te opereren met de maagdelijke helderheid en aanwezigheid van een bevrijde geest.

  8) Chemtrails. Dit is een zeer controversieel onderwerp. Niet iedere ‘onzuiverheid’ in de lucht is een chemtrail, maar het is een eenvoudig wetenschappelijk feit dat
  dat ‘global warming’-wetenschappers vergevorderd zijn in het alteren van de atmosfeer van wat zij noemen: “geo-geëngineerde experimenten.”

  Het onderwerp van chemtrails dat werd afgedaan als een ‘conspiracy theory’ wordt nu openlijk verkend door wetenschappers in de naam
  van klimaatverandering.

  Volgens sommige analisten, de substanties die aan onze atmosfeer worden toegevoegd, hebben ook als doel ons immuunsysteem te onderdrukken.

  9) Het promoten van onnatuurlijke seksuele gedragingen waarbij meerdere partners betrokken zijn en anale seks.
  Dit punt beledigd hen die gemakkelijk beledigd worden, maar de promotie van homo-lifestyles waar onbeschermde anale seks toe behoort met verschillende sekspartners, creëert ook de snelle transmissie van en naar mensen die een normaal aangeboren bloedziekte hebben.

  Dit is exact waarom de homo-community op dit moment een epidemie ervaart van anale kanker, welke de linkervleugel-media het hopeloos in de doofpot tracht te stoppen alsof het niet gebeurt.

  10) De geplande globale ineenstorting door schuld wordt op dit moment geëngineerd door de centrale banken over de hele wereld.
  Eén van de gewenste uitkomsten hiervan is de verpaupering van 1ste-wereldlanden zodat deze afhankelijk geraken van het gebrekkige zorgsysteem, welk uiteindelijk infectueuze ziekten als een epidemie op de bevolking loslaten. (de ziekenhuisbacterie)
  Op dit eigenste moment, liggen de straten van San Francisco bezaaid met menselijke uitwerpselen en drugsnaalden.
  De medische implicaties van een financieel falend beleid van steden waar de uitwerpselen op straat liggen, bevorderen de verspreiding van ziektes.
  Zelf geïmproviseerde steden (tentenkampen) zijn de basis waar de pandemie vaste voet aan de grond krijgt.
  Financiële ineenstorting is maar een heel klein deel van het gigantisch grote plaatje.

  Het hoofdpunt is dat de moeite die gedaan wordt om ons immuunsysteem te verzwakken, al in een vergevorderd stadium zit.
  Maak jezelf er zeker van om exact te doen wat de anti-mensen-media jou verteld wat te doen en neem je griep-shot.
  Uw gehoorzaamheid aan dit sprookjes-wetenschap-ritueel is nodig zodat u het globalistische doel dient door uzelf uit te wissen van de genen-poel.
  Hoe zieker u bent, des te gemakkelijker kan er met u afgerekend worden in die zin dat u het globalistische doel dient,
  welke de wereld ‘wil redden.’

  Verder denk ik dat Trump in zijn uitspraken vrij sarcastisch is.
  Willen jullie meer? Jullie krijgen meer! En dan kijken hoe de wereld erop reageert.
  Om het thema ‘massa-immigratie’ niet te laten bezinken, wat de democraten wereldwijd voortdurend proberen door het volk te bestoken met fake-news.

  Of, zoals ik weleens stelde – en daar vrees ik voor – komt alle onheil uit Israel terwijl Trump hen bevoorraadt om de Palestijnen – die in dit geval terecht van hun oren maken – uit te moorden.
  Een horrorscenario is dat.

  Liked by 1 persoon

 5. edwin vissers // maart 11, 2019 om 00:12 //

  dank ;tip of the spear

  Like

 6. Welcome,

  Yeah, just a scrub on the surface.
  The wormhole is like an iceberg, much bigger underneath, in so many ways, it mimic’s the complexity of life itself.
  Bunch of f*cking bastards.

  Like

 7. KNETTERGEK // maart 11, 2019 om 08:28 //

  Gewoon alle grenzen afschaffen ook de procedure voor aanvraag voor asiel of vrijbrief voor het criminele leven wat ze toch gaan lijden en dan eens kijken of het volk ECHT wakker word, want tegenwerking heeft deze man al gehad en nog vanaf begin campagne en aantreden als president. Links is gewoon een hele slechte verliezer en 1 grote leugen machine, Adolf Hitler heeft gezegd maak de leugen zo groot zodat het wel waarheid moet zijn.

  Like

 8. RAL9010 // maart 11, 2019 om 18:59 //

  @edwin vissers

  ”De meeste gewone Joden hebben geen flauw benul wat er zich allemaal afspeelt. Ook zij zijn slachtoffer van de Illuminati en misschien nog wel meer dan de goy. Degenen die het wel doorzien, laten dit ook duidelijk merken.”

  Hahahahahahahahahahaha! TUURLIJK!

  Vraag me dan af waarom Joden tenniste 3/4 keer gedeporteerd zijn uit elk Westers land.
  Communisme heeft natuurlijk ook niets met Joden te maken! Net zoals Cultureel Marxisme.
  Of Zionisme? Of Immigratie? Of Gender politiek? Gelijkheid? Zal ik doorgaan?
  Niets met Joden te maken! Kunt u ons eens toelichten welke Joden zich hier over hebben uitgesproken, ben benieuwd!

  ”Nationalistische Chazaren die opereren als fascisten, Nazi’s of Zionisten. Zij zijn degenen die ogenschijnlijk druk bezig zijn met het verdedigen van de belangen van de Goyim (Geert Wilders, Donald Trump, Tommy Robinson) tegen al deze aanvallen van de globalisten.”

  Nazi’s en Fascisten zijn Nationalistische Chazaren? Oké, dat is ook nieuw.
  De befaamde hoefijzer theorie?

  ”Heinrich Brünning die kanselier was van Duitsland in de periode 1930 tot 1932 onthulde in zijn memoires dat Hitler financieel werd ondersteund door twee belangrijke partijen. Het waren de directeuren van twee grote Berlijnse banken. Beiden waren Joods en één ervan was de leider van de Zionisten in Duitsland.”

  Tot 1932 ja, dat zegt u goed. En daarna dan? Jammer dat u de rest er niet bij vermeld.
  Of past dat soms niet bij de retoriek?
  U moet de fabeltjes krant niet gebruiken voor historische referenties en feiten.

  @Chip, Dit is het enigste punt waar ik het oneens ben met jou uitspraken.

  ”Objectief gezien, voeren zij Hitler’s eutopia-droom uit op een globalistische schaal, maar ipv zes miljoen mensen te elimineren, hebben de globalisten als doel zes miljard mensen te elimineren.”

  Heb jij wel eens gehoord van een zogenaamd doodskamp waar Joodse baby’s werden geboren? Baby’s geboren in een doodskamp? Das raar!
  Waarom hebben ze in een doodskamp een zwembad met duikplank?
  Waarom hebben ze in een doodskamp een voetbalveld?
  Waarom hebben ze in een doodskamp een theater?
  Het is ook vanzelfsprekend dat gaskamers houten deuren hebben, toch?

  REMEMBER THE SIX GORRILION GOYS!

  Te veel Shilly saus gegeten soms jongens? LOL! Jullie vallen wel erg door de mand. Oy Vey!

  Durf te wedden dat jullie ook een account hebben op GeenStijl.nl.

  Post de volgende keer ook eens bewijzen en links naar de bronnen, is misschien wel zo eerlijk .

  Ik ben een Nationaal Socialist die strijdt tegen Joodse invloed en subversie in Westerse landen.

  Toon wat lef en laat de mensen is weten wat JULLIE politieke ideologie is.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s