Nieuw

Rapport: Regering Merkel kan duizenden oorlogsmisdadigers hebben toegelaten

Een vernietigend nieuw rapport beweert dat de regering van de Duitse bondskanselier Angela Merkel sinds 2014 duizenden oorlogsmisdadigers tot het land heeft toegelaten.

Het nieuwe rapport beweert dat de Duitse regering van 2014 tot 2019 niet alleen ongeveer 5.000 migranten heeft toegelaten die onderwerp waren van een onderzoek wegens schending van het internationaal recht, maar slechts een handvol van hen zelf heeft onderzocht, bericht het Duitse tabloid Bild.

De krant stelt dat het Bundesamt für Migration und Flüchtlinge (BAMF) de regering heeft getipt over ongeveer 5.000 migranten die volgens hen betrokken waren bij oorlogsmisdaden of andere misdaden tegen de menselijkheid.

Ondanks een groot aantal meldingen werden slechts 129 migranten daadwerkelijk onderzocht door de regering, volgens gegevens van het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken in antwoord op vragen van de libertaire Vrije Democratische Partij (FDP).

FDP-politicus Linda Teuteberg gaf commentaar op de schokkende gegevens en zei: “Oorlogsmisdadigers mogen in Duitsland geen bescherming krijgen. Ik betwijfel of de federale regering dit de afgelopen jaren altijd met de nodige ernst heeft nagestreefd”.

Het ministerie van Binnenlandse Zaken heeft beweerd dat de zaken niet werden genegeerd, maar dat ze werden genoteerd en in afwachting waren van verder onderzoek en mogelijke toekomstige vervolging.

Sinds het hoogtepunt van de migrantencrisis in 2015 zijn velen bezorgd over de mogelijkheid dat criminelen en terroristen de crisis gebruiken om Europa binnen te komen.

In verschillende rapporten wordt beweerd dat groepen als de islamitische staat de crisis doelbewust hebben gebruikt om hun strijders naar Duitsland en andere landen te smokkelen.

Ook zijn er oorlogsmisdadigers ontdekt onder de migranten en een aantal van hen is in verschillende Europese landen voor het gerecht gedaagd.

In Zweden heeft de regering sinds 2014 een sterke toename van het aantal meldingen van oorlogsmisdadigers gezien. De Zweedse Migratiedienst heeft beweerd dat zij in 2014 14 meldingen hadden ontvangen, maar in 2017 was dit aantal opgelopen tot 79.

Bron:

Report: Merkel Govt May Have Let In Thousands of War Criminal Migrants

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10112 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

5 Comments on Rapport: Regering Merkel kan duizenden oorlogsmisdadigers hebben toegelaten

 1. Mutti Multikutti.

  Like

 2. Ik weet wel zeker dat ze dat gedaan heeft; zij maakt ons allemaal kapot 😦 wanneer wordt dat mens nou eens eindelijk vervangen door iemand die wel verstand heeft?

  Like

 3. ”Dat duivelse wijf” hèéft verstand en gebruikt dit om de belangen van haar opdrachtgevers te behartigen.

  Like

 4. J.Lewis // maart 11, 2019 om 10:32 //

  Wordt het niet eens tijd te stoppen met Duitsland te bashen? Waar lees ik dat de VS vervolgd moet worden voor wat ze in Vietnam, oorlogsmisdaden, hebben gedaan? Waar lees ik dat Nederland vervolgd moet worden voor de oorlogsmisdaden welke zij in Indonesië hebben begaan. Waar lees ik dat de geallieerden moeten worden vervolgd over de oorlogsmisdaden welke zijn in WOII hebben begaan? O.a. Dresden. Structureel Duitse steden bombarderen zonder de oorlogsindustrie te bombarderen. Strijdig met de conventie van Genève. Zeg niet dat de Duitsers dit ook gedaan hebben in Engeland, klopt wel, maar de reden was anders dan ons werd bijgebracht door de propaganda. In Juli 1940 is Engeland begonnen met het bombarderen van burger doelen door een bombardement op burgers in Schweinfurt.

  Like

 5. @J.Lewis // maart 11, 2019 om 10:32

  Neem eerst een kijkje in de rubrieken Historisch Archief en Kalender voordat je FENIXX beschuldigt van vooringenomenheid en bashen van Duitsland.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Rapport: Regering Merkel kan duizenden oorlogsmisdadigers hebben toegelaten | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s