Nieuw

Greenpeace oprichter: opwarming van de aarde is “de grootste zwendel in de geschiedenis”

De legendarische milieustrijder en Greenpeace oprichter Patrick Moore neemt nu het blad van zijn mond. In een interview stelt hij dat de theorie van de door de mens veroorzaakte klimaatverandering “de grootste zwendel in de geschiedenis” is.

In een interview met Breitbart News Tonight gaat Patrick Moore hard ten aanval op de klimaattheorie en degenen die ervan profiteren.

Volgens hem gaat de klimaatcampagne over het verspreiden van angst en slecht geweten.

– Angst is door de geschiedenis heen gebruikt om de geesten, portemonnees en al het andere van mensen onder controle te krijgen, de klimaatramp is strikt genomen een angstcampagne – nou ja, angst en schuldgevoelens – je bent bang dat je je kinderen vermoordt omdat je ze in je SUV rondrijdt en kooldioxide in de atmosfeer uitstoot. Er is geen sterkere motivatie dan die twee, zegt Moore.

Hij beschrijft de klimaatbeweging als de grootste bedreiging voor de Verlichting sinds de tijd van Galileo. De moderne klimaatbeweging is “een giftige mix van ideologie, politiek en religie” die de wetenschap overneemt, aldus Patrick Moore.

– Het neemt de wetenschap over met bijgeloof en een soort giftige mix van ideologie, politiek en religie. Er zit geen waarheid in. Het is een compleet bedrog en oplichterij.

Moore beschrijft kooldioxide als het “manna van het leven” en verwerpt de bewering van moderne klimaatactivisten dat het natuurlijke levengevende gas eigenlijk een fatale verontreiniging zou zijn.

Hij waarschuwt dat wetenschappers worden gecorrumpeerd door politici en bureaucraten die belang hebben bij het verspreiden van de klimaatclaim om hun eigen macht te centraliseren. De grote mediabedrijven hebben dan de taak om de klimaatclaims te verspreiden om de bevolking met beweringen dat de wereld ondergaat bang te maken.

– De media herhalen keer op keer voor iedereen dat ze hun eigen kinderen vermoorden.

Patrick Moore trok eerder deze week de aandacht toen hij Alexandria Ocasio-Cortez bekritiseerde op Twitter, rapporteert RT. Ocasio-Cortez is een geracialiseerde linkse activistische politica die onlangs werd verkozen in het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden en pleit voor een “nieuw groen geschenk” in de vorm van sterk verhoogde klimaatbelastingen.

Moore is echter in het bijzonder kritisch over de klimaatorganisatie Sunrise Movement, die zou zijn ontstaan op initiatief van “jongeren” die zich zorgen maken over het klimaat.

– Ze hersenspoelen de kinderen om te geloven dat de wereld in tien jaar zal vergaan. Daar moeten miljardairs achter zitten, zegt Patrick Moore.

Bron:

Greenpeace Founder: Global Warming Hoax Pushed by Corrupt Scientists ‘Hooked on Government Grants’
‘Greatest scam in history’: Greenpeace co-founder thrashes global warming ‘brainwashing’ campaign

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7998 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

33 Comments on Greenpeace oprichter: opwarming van de aarde is “de grootste zwendel in de geschiedenis”

 1. Patrick Moore is helemaal geen oprichter van Greenpeace. Als hij daar al over liegt…. tja…

  Liked by 1 persoon

 2. Hilde Faes // maart 11, 2019 om 14:47 //

  @ Luc Lodder, hij is WEL DEGELIJK MEDEOPRICHTER van greenpeace, en ik denk net hetzelfde als hij…dat moet ik van u niet verwachten, u kan zelfs geen zoekmachines gebruiken….

  Liked by 2 people

 3. Wouter Vos // maart 11, 2019 om 15:29 //

  Nu? Dat doet hij al jaren.

  Like

 4. Patric Moore heeft tezamen met Bob Hunter Greenpeace opgericht.

  Liked by 1 persoon

 5. Ik ben benieuwd of er op dit bericht nog wat tegengeluid komt , als dit verhaal ook maar voor 40% waar is dan heeft de politiek wel wat uit te leggen .

  Like

 6. We wachten het af ,alles draait om geld

  Like

 7. Vraag bij beeld en geluid maar eens “The great global warning swindle” maar eens op
  Documentaire van de BBC destijds uitgezonden door de KRO Reporter. Je valt van de eene verbazing in de andere. Kost ik dacht €16 of €18. Maar is het dubbel en dwars waard. Je krijgt dan een link toegestuurd welke 2 a 3 weken geldig is. In die periode kan je hem downloaden op je PC of Laptop

  Like

 8. It is like the Millennium year 2000. Many people made money by predicting what could go wrong, which of course never happened. Same story now, it is even possible we can get a new Ice age! You cannot control Nature, but we can stop pollution of this world, which has also healthcare effects!

  Like

 9. Alles in de wereld is gebaseerd op angst, angst leverd veel geld op.

  Like

 10. Luc Vanderstukken // maart 12, 2019 om 09:16 //

  Is zoals het wijsmaken van de Godsdienst(en) mensen in angst laten leven , aarde is al enkele keren vergaan .

  Like

 11. Gert-Jan // maart 12, 2019 om 09:32 //

  Het feit dat RT in dit artikel als “bron” wordt opgevoerd is voor mij reden het hele artikel niet serieus te nemen. Dat stinkt naar Russische manipulatie!

  Liked by 1 persoon

 12. Dit is precies de rede waarom ik de politiek nog het nieuws niet volg. Ik ben een hoogevoelig persoon en vind het zonde om me daar druk om te maken. Het word tijd dat de daadwerkelijke staat van de mogelijke opwarming dan maar duidelijk gemaakt word. Ik geloof letterlijk nergens in. En word je letterlijk een worst voor gehouden.

  Like

 13. VAN DEN BOSSCHE Jan // maart 12, 2019 om 10:18 //

  Milutin Milankovic (1879-1958)

  Like

 14. Klimaatangst wordt ingezet om nieuwe geldstromen te genereren. De belastingbetaler is de Sjaak.

  Like

 15. Harmen van den Heuvel // maart 12, 2019 om 10:54 //

  Eindelijk is iemand die realistisch denkt. Ik ben het er mee eens dat we wat zuiniger met onze aarde om moeten gaan. Gebied van plastic zijn de prioriteiten hoger.

  Like

 16. Ik schakelde in 1968 van een benzinemotor auto zomaar over op LPG ! Tankje in achterbak , hogere wegenbelasting , goedkopere brandstof. Nu wil men electrisch gaan rijden met accu’s of waterstofcellen.
  Waarom geen waterstof explosiemotor met gemodificeerde benzinemotor? Uitstoot water!
  Waterstof uit water via groene elektrolyse!🤓😜😇

  Like

 17. Glenn Detailleur // maart 12, 2019 om 19:45 //

  Er zijn wel dingen mis met de natuur. Ik geef ze daar wel gelijk in maar het wordt wel weer goed uitgemolken. Ze wijken teveel af types politiek geïnfecteerd. Het moet meer om ecosystemen gaan, beschermen van bedreigde dieren en plantensoorten. Iets doen aan ons verkavelt landschap. (een park aanleggen is niet = aan natuur uitbreiden) De mens blokkeert de natuur wel veel. Bouwen van dammen, grondwaterpeil laag houden te weinig aan één hangende natuur, overbemesting, pesticiden de daling van insecten populaties sterfte van bijen enz….. Ze moeten hun daar meer mee bezig houden.

  Like

 18. Klimaat levert heel veel geld op alles wat geld veel geld oplevert is HOT issue dan is het witwassen.Tegenwoordig SPAARGELD op rekening gestort politie gemeente zeg witgewassen van alles en nog wat bij verzinnen om mij geld te stelen.Zo gaat dat ook met klimaat etc. Flink overdrijven LEVERT VEEL GELD OP.

  Like

 19. Patrick Albert Moore (born 1947) is a Canadian businessman, nuclear energy advocate, environmental consultant and former president of Greenpeace Canada.

  After leaving Greenpeace and becoming a paid advocate for the oil & gas industry, Moore has criticized the environmental movement for what he calls scare tactics and disinformation, saying that the environmental movement “abandoned science and logic in favor of emotion and sensationalism”.

  He has sharply and publicly differed with many policies of major environmental groups, including Greenpeace itself on other issues including forestry, biotechnology, aquaculture, and the use of chemicals for many applications. According to Greenpeace, he is “a paid spokesman for the nuclear industry, the logging industry, and genetic engineering industry” and is an outspoken proponent of nuclear energy and skeptical of human activity as the main cause for global warming. Greenpeace also stated in 2010 that Moore “exploits long-gone ties with Greenpeace to sell himself as a speaker and pro-corporate spokesperson.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Patrick_Moore_(environmentalist)

  Like

 20. Jeanette K // maart 13, 2019 om 11:06 //

  Neveneffect van klimaatverandering: wintervagina…
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2634795/wintervagina-zorgt-voor-rumoer

  Like

 21. Leo haas // maart 15, 2019 om 17:09 //

  Ik ben 87, heb 87 jaren mijn eigen ding gedaan, doe nog alles inclusief mijn borrel rond een uur of 5. Je hoort mij opnieuw als ik honderd ben, want ik ga nog ff door!

  Like

 22. Like

 23. studio840 // maart 18, 2019 om 09:26 //

  RT is state owned and Russians disinformation news channel. Die Patrick is helemaal geen oprichter. RT en Breitbart als bron opvoeren dan weet je dat het stinkt. https://www.greenpeace.org/usa/news/greenpeace-statement-on-patric/

  Like

 24. Wim Bergman // maart 22, 2019 om 10:58 //

  Lees in dit verband ook het boek State of Fear van Michael Crighton eens!

  Like

 25. Als tijdelijk Ass.Club of Rome member(2006-2016)heb ik heel wat leerzame informatie betreffende CO2 uitstoot,milieu,afval,circulaire economie,energie,
  enz…kunnen delen.Het doemscerario waarbij de wereld over 11 jaar aan oververhitting met man en muis in een rookpluim zou opgaan,kwam er niet ter sprake.Het politiek”Ramp-CO2 uitstoot dogma-voor de verkiezingen”om de
  kinderen bang te maken is een aanleiding tot ergernis bij veel wetenschappers.Zo b.v. bij Prof Dr Valentina Zharkova,Prof Dr William Happer,Prof Jegven Nikolajevitsj Podkletnov,Prof Dr Samuel Furfari en vele anderen.
  Indien de jongeren de juiste wetenschappelijke informatie zouden krijgen,kunnen ze met studie en creativiteit snel oplossingen vinden voor
  de Co2 en milieu problemathiek.
  Ons na oorlogs economisch model,die vaak de vooruitgang genoemd wordt,ligt aan de oorsprong van de wilde exploitatie van natuurlijke bronnen.Tussen 1990 en 2008 was de Europese consumptie de aanleiding tot het kappen van 9.000.000 hectaren woud.info:
  https://wwf.be/nl/uitdagingen/ontbossing
  Tussen 1982 en 1986 ging ik in Ghana vaak de prachtige lagune van Agbobloshie bezoeken.Op google kan men zien hoe dit natuurgebied van weleer er nu uitziet.60% van de europese nucleaire en electronische afval wordt wereldwijd gestort,want Europa moet netjes blijven.info youtube;”Dechets electronique,le grand detournement”.
  Alle jongeren hebben een Ipod,Ipad of GSM,waar serieus wat bloed aan kleeft.
  Iedereen weet welke ravages goud;coltan,chroom,kwik,cadmium of lood aan het milieu aanbrengt.Net zoals iedereen weet hoe plastic en in het bijzonder nanoplastic de zeëen en het milieu aantast.
  De jongeren die ijveren voor meer eerbied voor de natuur,fauna,flora en
  het milieu kunnen we best steunen.
  Frank Liefooghe-plastisch kunstenaar.
  info google

  Like

 26. ik lees geen enkel feit. Samenzweringstheorieen zijn ook erg lucratief tegenwoordig.

  Like

 27. @rob // april 28, 2019 om 05:37

  Zo zou je de klimaathysterie inderdaad kunnen noemen.

  Like

 28. Moore serieus nemen? Hij beweerde dat je glyfosaat kunt drinken maar voegde niet de daad bij het woord… https://youtu.be/ovKw6YjqSfM

  Like

 29. heksenhiel // mei 26, 2019 om 04:12 //

  Beste luitjes,
  Het is natuurlijk overduidelijk dat ze ons blijven belazeren met het klimaat. Alles en alles is er om te doen om ons steeds meer geld uit de zakken te kloppen. We hadden toch eerst het gat in de OZONLAAG en ineens weg en weer in orde. Rara. Toen kregen we weer iets(vergeten) en ook ineens opgelost. Het blijft bangmakerij want klimaat verandert steeds al miljoenen jaren. Het is GELD GELD GELD weghalen en zoveel mogelijk en de armsten lijden er het meest onder met alles. Gr. Peter

  Like

 30. Alice // mei 31, 2019 om 17:30 //

  Hier is de documentaire The Great Global warming Swindle. Gemaakt door Channel 4.

  Like

 31. Geronimo... // juni 4, 2019 om 12:41 //

  Met dank aan Rutte en consorten !

  Like

2 Trackbacks / Pingbacks

 1. Rutte 3 loog over opwarming aarde !!! | https://tora-yeshua.nl | Tora Yeshua | tora-yeshua.nl
 2. Geld en kroketten komen uit de muur, en mama en papa moeten met de fiets naar het werk | Nageltjes

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s