Nieuw

Greenpeace oprichter: opwarming van de aarde is “de grootste zwendel in de geschiedenis”

De legendarische milieustrijder en Greenpeace oprichter Patrick Moore neemt nu het blad van zijn mond. In een interview stelt hij dat de theorie van de door de mens veroorzaakte klimaatverandering “de grootste zwendel in de geschiedenis” is.

In een interview met Breitbart News Tonight gaat Patrick Moore hard ten aanval op de klimaattheorie en degenen die ervan profiteren.

Volgens hem gaat de klimaatcampagne over het verspreiden van angst en slecht geweten.

– Angst is door de geschiedenis heen gebruikt om de geesten, portemonnees en al het andere van mensen onder controle te krijgen, de klimaatramp is strikt genomen een angstcampagne – nou ja, angst en schuldgevoelens – je bent bang dat je je kinderen vermoordt omdat je ze in je SUV rondrijdt en kooldioxide in de atmosfeer uitstoot. Er is geen sterkere motivatie dan die twee, zegt Moore.

Hij beschrijft de klimaatbeweging als de grootste bedreiging voor de Verlichting sinds de tijd van Galileo. De moderne klimaatbeweging is “een giftige mix van ideologie, politiek en religie” die de wetenschap overneemt, aldus Patrick Moore.

– Het neemt de wetenschap over met bijgeloof en een soort giftige mix van ideologie, politiek en religie. Er zit geen waarheid in. Het is een compleet bedrog en oplichterij.

Moore beschrijft kooldioxide als het “manna van het leven” en verwerpt de bewering van moderne klimaatactivisten dat het natuurlijke levengevende gas eigenlijk een fatale verontreiniging zou zijn.

Hij waarschuwt dat wetenschappers worden gecorrumpeerd door politici en bureaucraten die belang hebben bij het verspreiden van de klimaatclaim om hun eigen macht te centraliseren. De grote mediabedrijven hebben dan de taak om de klimaatclaims te verspreiden om de bevolking met beweringen dat de wereld ondergaat bang te maken.

– De media herhalen keer op keer voor iedereen dat ze hun eigen kinderen vermoorden.

Patrick Moore trok eerder deze week de aandacht toen hij Alexandria Ocasio-Cortez bekritiseerde op Twitter, rapporteert RT. Ocasio-Cortez is een geracialiseerde linkse activistische politica die onlangs werd verkozen in het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden en pleit voor een “nieuw groen geschenk” in de vorm van sterk verhoogde klimaatbelastingen.

Moore is echter in het bijzonder kritisch over de klimaatorganisatie Sunrise Movement, die zou zijn ontstaan op initiatief van “jongeren” die zich zorgen maken over het klimaat.

– Ze hersenspoelen de kinderen om te geloven dat de wereld in tien jaar zal vergaan. Daar moeten miljardairs achter zitten, zegt Patrick Moore.

Bron:

Greenpeace Founder: Global Warming Hoax Pushed by Corrupt Scientists ‘Hooked on Government Grants’
‘Greatest scam in history’: Greenpeace co-founder thrashes global warming ‘brainwashing’ campaign

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8670 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

48 Comments on Greenpeace oprichter: opwarming van de aarde is “de grootste zwendel in de geschiedenis”

 1. Patrick Moore is helemaal geen oprichter van Greenpeace. Als hij daar al over liegt…. tja…

  Liked by 1 persoon

 2. Hilde Faes // maart 11, 2019 om 14:47 //

  @ Luc Lodder, hij is WEL DEGELIJK MEDEOPRICHTER van greenpeace, en ik denk net hetzelfde als hij…dat moet ik van u niet verwachten, u kan zelfs geen zoekmachines gebruiken….

  Liked by 5 people

 3. Wouter Vos // maart 11, 2019 om 15:29 //

  Nu? Dat doet hij al jaren.

  Liked by 1 persoon

 4. Patric Moore heeft tezamen met Bob Hunter Greenpeace opgericht.

  Liked by 2 people

 5. Ik ben benieuwd of er op dit bericht nog wat tegengeluid komt , als dit verhaal ook maar voor 40% waar is dan heeft de politiek wel wat uit te leggen .

  Liked by 1 persoon

 6. We wachten het af ,alles draait om geld

  Liked by 1 persoon

 7. Vraag bij beeld en geluid maar eens “The great global warning swindle” maar eens op
  Documentaire van de BBC destijds uitgezonden door de KRO Reporter. Je valt van de eene verbazing in de andere. Kost ik dacht €16 of €18. Maar is het dubbel en dwars waard. Je krijgt dan een link toegestuurd welke 2 a 3 weken geldig is. In die periode kan je hem downloaden op je PC of Laptop

  Liked by 1 persoon

 8. It is like the Millennium year 2000. Many people made money by predicting what could go wrong, which of course never happened. Same story now, it is even possible we can get a new Ice age! You cannot control Nature, but we can stop pollution of this world, which has also healthcare effects!

  Liked by 1 persoon

 9. Alles in de wereld is gebaseerd op angst, angst leverd veel geld op.

  Liked by 1 persoon

 10. Luc Vanderstukken // maart 12, 2019 om 09:16 //

  Is zoals het wijsmaken van de Godsdienst(en) mensen in angst laten leven , aarde is al enkele keren vergaan .

  Liked by 1 persoon

 11. Gert-Jan // maart 12, 2019 om 09:32 //

  Het feit dat RT in dit artikel als “bron” wordt opgevoerd is voor mij reden het hele artikel niet serieus te nemen. Dat stinkt naar Russische manipulatie!

  Liked by 2 people

 12. Dit is precies de rede waarom ik de politiek nog het nieuws niet volg. Ik ben een hoogevoelig persoon en vind het zonde om me daar druk om te maken. Het word tijd dat de daadwerkelijke staat van de mogelijke opwarming dan maar duidelijk gemaakt word. Ik geloof letterlijk nergens in. En word je letterlijk een worst voor gehouden.

  Liked by 1 persoon

 13. VAN DEN BOSSCHE Jan // maart 12, 2019 om 10:18 //

  Milutin Milankovic (1879-1958)

  Liked by 1 persoon

 14. Klimaatangst wordt ingezet om nieuwe geldstromen te genereren. De belastingbetaler is de Sjaak.

  Liked by 1 persoon

 15. Harmen van den Heuvel // maart 12, 2019 om 10:54 //

  Eindelijk is iemand die realistisch denkt. Ik ben het er mee eens dat we wat zuiniger met onze aarde om moeten gaan. Gebied van plastic zijn de prioriteiten hoger.

  Liked by 1 persoon

 16. Ik schakelde in 1968 van een benzinemotor auto zomaar over op LPG ! Tankje in achterbak , hogere wegenbelasting , goedkopere brandstof. Nu wil men electrisch gaan rijden met accu’s of waterstofcellen.
  Waarom geen waterstof explosiemotor met gemodificeerde benzinemotor? Uitstoot water!
  Waterstof uit water via groene elektrolyse!🤓😜😇

  Liked by 1 persoon

 17. Glenn Detailleur // maart 12, 2019 om 19:45 //

  Er zijn wel dingen mis met de natuur. Ik geef ze daar wel gelijk in maar het wordt wel weer goed uitgemolken. Ze wijken teveel af types politiek geïnfecteerd. Het moet meer om ecosystemen gaan, beschermen van bedreigde dieren en plantensoorten. Iets doen aan ons verkavelt landschap. (een park aanleggen is niet = aan natuur uitbreiden) De mens blokkeert de natuur wel veel. Bouwen van dammen, grondwaterpeil laag houden te weinig aan één hangende natuur, overbemesting, pesticiden de daling van insecten populaties sterfte van bijen enz….. Ze moeten hun daar meer mee bezig houden.

  Liked by 1 persoon

 18. Klimaat levert heel veel geld op alles wat geld veel geld oplevert is HOT issue dan is het witwassen.Tegenwoordig SPAARGELD op rekening gestort politie gemeente zeg witgewassen van alles en nog wat bij verzinnen om mij geld te stelen.Zo gaat dat ook met klimaat etc. Flink overdrijven LEVERT VEEL GELD OP.

  Liked by 1 persoon

 19. Patrick Albert Moore (born 1947) is a Canadian businessman, nuclear energy advocate, environmental consultant and former president of Greenpeace Canada.

  After leaving Greenpeace and becoming a paid advocate for the oil & gas industry, Moore has criticized the environmental movement for what he calls scare tactics and disinformation, saying that the environmental movement “abandoned science and logic in favor of emotion and sensationalism”.

  He has sharply and publicly differed with many policies of major environmental groups, including Greenpeace itself on other issues including forestry, biotechnology, aquaculture, and the use of chemicals for many applications. According to Greenpeace, he is “a paid spokesman for the nuclear industry, the logging industry, and genetic engineering industry” and is an outspoken proponent of nuclear energy and skeptical of human activity as the main cause for global warming. Greenpeace also stated in 2010 that Moore “exploits long-gone ties with Greenpeace to sell himself as a speaker and pro-corporate spokesperson.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Patrick_Moore_(environmentalist)

  Like

 20. Jeanette K // maart 13, 2019 om 11:06 //

  Neveneffect van klimaatverandering: wintervagina…
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2634795/wintervagina-zorgt-voor-rumoer

  Like

 21. Leo haas // maart 15, 2019 om 17:09 //

  Ik ben 87, heb 87 jaren mijn eigen ding gedaan, doe nog alles inclusief mijn borrel rond een uur of 5. Je hoort mij opnieuw als ik honderd ben, want ik ga nog ff door!

  Like

 22. Like

 23. studio840 // maart 18, 2019 om 09:26 //

  RT is state owned and Russians disinformation news channel. Die Patrick is helemaal geen oprichter. RT en Breitbart als bron opvoeren dan weet je dat het stinkt. https://www.greenpeace.org/usa/news/greenpeace-statement-on-patric/

  Like

 24. Wim Bergman // maart 22, 2019 om 10:58 //

  Lees in dit verband ook het boek State of Fear van Michael Crighton eens!

  Like

 25. Als tijdelijk Ass.Club of Rome member(2006-2016)heb ik heel wat leerzame informatie betreffende CO2 uitstoot,milieu,afval,circulaire economie,energie,
  enz…kunnen delen.Het doemscerario waarbij de wereld over 11 jaar aan oververhitting met man en muis in een rookpluim zou opgaan,kwam er niet ter sprake.Het politiek”Ramp-CO2 uitstoot dogma-voor de verkiezingen”om de
  kinderen bang te maken is een aanleiding tot ergernis bij veel wetenschappers.Zo b.v. bij Prof Dr Valentina Zharkova,Prof Dr William Happer,Prof Jegven Nikolajevitsj Podkletnov,Prof Dr Samuel Furfari en vele anderen.
  Indien de jongeren de juiste wetenschappelijke informatie zouden krijgen,kunnen ze met studie en creativiteit snel oplossingen vinden voor
  de Co2 en milieu problemathiek.
  Ons na oorlogs economisch model,die vaak de vooruitgang genoemd wordt,ligt aan de oorsprong van de wilde exploitatie van natuurlijke bronnen.Tussen 1990 en 2008 was de Europese consumptie de aanleiding tot het kappen van 9.000.000 hectaren woud.info:
  https://wwf.be/nl/uitdagingen/ontbossing
  Tussen 1982 en 1986 ging ik in Ghana vaak de prachtige lagune van Agbobloshie bezoeken.Op google kan men zien hoe dit natuurgebied van weleer er nu uitziet.60% van de europese nucleaire en electronische afval wordt wereldwijd gestort,want Europa moet netjes blijven.info youtube;”Dechets electronique,le grand detournement”.
  Alle jongeren hebben een Ipod,Ipad of GSM,waar serieus wat bloed aan kleeft.
  Iedereen weet welke ravages goud;coltan,chroom,kwik,cadmium of lood aan het milieu aanbrengt.Net zoals iedereen weet hoe plastic en in het bijzonder nanoplastic de zeëen en het milieu aantast.
  De jongeren die ijveren voor meer eerbied voor de natuur,fauna,flora en
  het milieu kunnen we best steunen.
  Frank Liefooghe-plastisch kunstenaar.
  info google

  Like

 26. ik lees geen enkel feit. Samenzweringstheorieen zijn ook erg lucratief tegenwoordig.

  Like

 27. @rob // april 28, 2019 om 05:37

  Zo zou je de klimaathysterie inderdaad kunnen noemen.

  Like

 28. Moore serieus nemen? Hij beweerde dat je glyfosaat kunt drinken maar voegde niet de daad bij het woord… https://youtu.be/ovKw6YjqSfM

  Like

 29. heksenhiel // mei 26, 2019 om 04:12 //

  Beste luitjes,
  Het is natuurlijk overduidelijk dat ze ons blijven belazeren met het klimaat. Alles en alles is er om te doen om ons steeds meer geld uit de zakken te kloppen. We hadden toch eerst het gat in de OZONLAAG en ineens weg en weer in orde. Rara. Toen kregen we weer iets(vergeten) en ook ineens opgelost. Het blijft bangmakerij want klimaat verandert steeds al miljoenen jaren. Het is GELD GELD GELD weghalen en zoveel mogelijk en de armsten lijden er het meest onder met alles. Gr. Peter

  Like

 30. Alice // mei 31, 2019 om 17:30 //

  Hier is de documentaire The Great Global warming Swindle. Gemaakt door Channel 4.

  Like

 31. Er zijn altijd voor en tegens vandaar discussies die gewonnen willen worden. Mijn persoonlijke mening over dit onderwerp, het interesseert me geen biet of hij wel of niet mede / oprichter is. Hij geeft zijn mening weer in dit artikel zo Who care of hij wel of niet gelijk heeft. Mij in ieder geval niet.

  Like

 32. Greengo // juli 2, 2019 om 14:03 //

  De Klimaat Leugen staat in direct verband met de uitrol van een ‘slim aangestuurde, gecontroleerde, maatschappij’; 5G en andere zogenaamde, maar uiteindelijk op holistisch niveau gezondheid ondermijnende, SMART-zooi/techniek. Ik geef toe aan mensen zoals bijvoorbeeld @Joy, dat het begrijpen van dit soort correlaties iets meer vergt dan de kant noch wal rakende invalshoek welke hier(boven) wordt gepresenteerd.

  The Real Story of French Record Heat Temperatures 2019

  Like

 33. bollen63 // juli 3, 2019 om 16:19 //

  heb het altijd al geweten daarom houd ik me er niet mee bezig geldklopperij

  Like

 34. Greengo // juli 4, 2019 om 18:04 //

  Thierry Baudet vs Rob Jetten: ‘Nederlandse economie de strop op’ | Debat klimaatplannen

  Kritische vragen over het klimaatakkoord aan Rob Jetten(D66)

  Like

 35. Greengo // juli 4, 2019 om 21:23 //

  Niet te filmen, wat een stelletje professionele oplichters zijn het. Degenen die dat niet zien, hebben last van tunnelvisie.

  Trucjes! Kamer stemt tegen doorrekening 1000 miljard!

  Like

 36. Leone Buitenhuis // juli 13, 2019 om 12:22 //

  Punt 1: dat de aarde a/h opwarmen is, valt ècht niet te ontkennen ; de zeespiegel stijgt omdat het poolijs heel snel smelt en tropische eilanden worden n u al overstroomd en de arme bewoners kunnen nergens heen..! Punt 2. De CO2 hoort i.d.d. bij het ecosysteem van de aarde ; de uitgestoten koolwaterstof kan door planten en bomen weer prima worden omgezet in zuurstof .. MAAR in hoog tempo worden alle oerbomen ter wereld gekapt en DUS kunnen die grote bomen hun werk niet meer doen om de ENORME HOEVEELHEID CO2 weer om te zetten in zuurstof.. Ons menselijk gedrag heeft dus wel degelijk invloed op het van nature goede ecososysteem van de aarde en verstoort dat! Punt 3: als het hier om geld ging, zou men juist de theorie v/d opwarming bestrijden, zoals de Trumps en Baudets doen, omdat er veel meer geld te verdienen valt met fossiele brandstoffen en de oude, vervuilende manier van werken.. Waarmee dus óók heel veel bomen verloren gaan , door de illegale houtkap waarmee miljarden verdient wordt, maar óók doordat elke boom die op een plaats staat waar een fabriek o.i.d. gebouwd ‘moet’ worden , moet wijken voor de ‘economie’.. Herplanten heeft nauwelijks zin, omdat het op z’n minst 30 jaar duurt voordat een jong boompje een béétje volwassen is en zijn zuiverende werk kan doen, omdat wij met al onze fabrieken en machinerie nu eenmeaal véél méér CO2 uitstoten dan wat normaal is i/d natuur.. Dáárom ontstaat dit probleem, omdat wij de natuur tegen werken om zijn werk te doen.. !!!! Dus laat je n i e t in slaap sussen door luie , geldzuchtige mensen die geen zin hebben om te investeren in een ander levenswijze, want er is ècht wel wat a/d hand!

  Like

 37. Han Gijswijt // juli 14, 2019 om 12:53 //

  Er zijn teveel mensen op deze aarde, dat is het enige probleem!!!

  Like

 38. Greengo // juli 14, 2019 om 15:20 //

  @Han Gijswijt,

  Nonsens en je ingefluisterd door de leugenmedia aangestuurd door typen die vanwege pure sociopathische belangen meer en nog meer ‘lebensraum’ opeisen, maar … wat let je? Begin bij jezelf.

  Of schrijf een brief aan de paus en z’n systeem. In bijvoorbeeld een stad als Manilla, met een achtergrond van een reeks invasies, leven gezinnen met tien kinderen op de vuilnisbelten; vervuild en stervend van de honger. Geboortebeperking a.d.v. anticonceptie niet toegestaan vanuit het daar gepredikte kathozieke geloof.

  Elders hebben multinationals en andere belangenverenigingen van over de inheemse grenzen de natuur zodanig beschadigd dat er geen plantje meer te vinden is om aan geboortebeperking te doen.

  Ondertussen is WNF en matties bezig om hun miljoenen hectaren ‘beschermd privé gebied’ uit te breiden waarbij het de inheemse bevolking om zeep helpt.

  Denk eens na Han, laat je het zand niet in de ogen strooien door die verkutte opgekochte en gestuurde reguliere media-organen!

  Like

 39. Greengo // juli 14, 2019 om 16:01 //

  @Leone Buitenhuis,

  Mooi verhaal… Sta je er ook even bij stil wat de correlatie is tussen het ‘overstromen van tropische eilanden’ EN ‘de massale bomenkap’? In je schrijven zie ik daarvan niets terug namelijk. Weet je wat een boom opneemt aan water? Besef je de rol van windbreker?

  Ter info; op de Filipijnen (o.a.) is men (ook vanuit burgerbewegingen) met man en macht en beperkte (financiële) middelen bezig om o.a. de Mangrovebossen te herstellen door deze met kleine stekjes aan te planten. Het zijn niet alleen Mangrovebossen welke een ecologische functie hebben; het gaat om alle bomen en andere vegetatie-lagen.

  Ja, en of het om geld gaat… De messen die men hanteert, snijdt, moet je weten, altijd aan twee kanten.

  Ow, en cyclonen en orkanen waren er altijd al. Vooral boven die tropische eilanden. Niets nieuws onder de zon, behalve dat men o.a. via het HAARP-systeem nu de boel ook nog kan beïnvloeden, lees: manipuleren, maar dat heeft verder ‘weinig te maken met het klimaat’ – kuch – en meer met een nieuwe tak van oorlogsvoering.

  Geweldig die Baudet, een van weinigen binnen de Politieke Kermis die precies die dingen durft te benoemen, waar ik helemaal van over de rooie ben.

  Bomen dus.

  En neen, het is niet zo dat de, ons massaal aangelulde opwarming van de aarde’ écht niet te ontkennen valt. Onderzoek.
  Ga ook eens luisteren naar die paleontologen die vanwege wetenschappelijke- en geschiedkundige feiten zich NIET hebben aangesloten bij de consensus gerelateerde groep van ‘wetenschappers’ en er zal wellicht een wereld voor je open gaan.

  In een, voor ons menselijke zielen, ver verleden was het CO2 gehalte in de atmosfeer beduidend hoger dan nu het geval is. Bomen waren enorm. Alle vegetatie was aanzienlijk hoger en voller. Het geweldige plantje Heermoes, velen een doorn in het oog, was in die tijd een boom.
  CO2 – niets mis mee. Jijzelf bent CO2. Wat ga je daaraan doen? Stoppen met ademhalen?

  Follow the fucking money !!!
  Or don’t.

  Like

 40. Greengo // juli 14, 2019 om 19:15 //

  The Georgia Guidestones – Who is the real R.C. Christian?

  Robert Carter Cook, an eugenetic, like Bill Gates and Bill Gates his father.
  Where is the CO2 HOAX coming from……

  Juist ja.

  Liked by 1 persoon

 41. Wilfred // juli 16, 2019 om 12:05 //

  Liked by 1 persoon

 42. Greengo // juli 16, 2019 om 15:16 //

  World Wide Genocide.

  Like

 43. Jeanette K // juli 17, 2019 om 10:24 //

  Gisteren werd Ursula von der Leyen met slechts een meerderheid van 8 zetels gekozen
  als nieuwe voorzitter van de Europese Commissie.
  Tijdens haar toespraak -voor de stemronde- zei ze dat Europa voor 2050 klimaatneutraal
  moet zijn.
  Dat is de ergst denkbare nonsens. Klimaatneutraal is verzonnen.
  Alle woorden die beginnen met klimaat zijn verzonnen, behalve klimaatverandering.
  Voordat de mens er was, was de aarde een regelrechte woestenij, aardbevingen, vulkaan-
  uitbarstingen, tot op de huidige dag. (die woestenij is grotendeels verdwenen)
  Wat Von der Leyen wil kan gewoon niet. Daarom niet omdat lucht nergens begrenst is
  en de EU niet onder een kaasstolp ligt. Waar het niet alleen bij Von der Leyen om gaat,
  is GELD, wagonladingen GELD. En dat heeft niks met klimaat(neutraal) te maken.

  Like

 44. Jeanette K // juli 17, 2019 om 10:27 //

  Like

 45. Greengo // juli 17, 2019 om 16:47 //

  Steven F. Hayward, Pepperdine University

  A Funny Thing Happened on the Way to Global Warming

  Like

2 Trackbacks / Pingbacks

 1. Rutte 3 loog over opwarming aarde !!! | https://tora-yeshua.nl | Tora Yeshua | tora-yeshua.nl
 2. Geld en kroketten komen uit de muur, en mama en papa moeten met de fiets naar het werk | Nageltjes

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s