Nieuw

Een land dat van zijn kinderen eist om zelf te moeten kunnen zorgen voor de gevolgen van het immigratiegeweld heeft zich overgegeven

In het kielzog van de extreme toename van mesgeweld in Engeland, moeten kinderen nu leren zelf eerste hulp te bieden bij snij- en steekwonden.

In het Verenigd Koninkrijk is het mesgeweld de laatste jaren dramatisch toegenomen. De volwassen samenleving is niet langer in staat om zijn kinderen te beschermen tegen mesgeweld, noch de families van de kinderen, noch de politie. In een poging om de escalerende geweldsituatie het hoofd te bieden, worden schoolkinderen geleerd om voor elkaar te zorgen wanneer iemand aan steekwonden wordt blootgesteld.

Het onderwijsprogramma voor kinderen werd gepresenteerd na het eerste weekend van maart, toen twee jongeren, Yousef Makkie in Cheshire en Jodie Chesney in Londen, in ongerelateerde gebeurtenissen met messteken werden vermoord. Schoolleerlingen in gebieden waar mesgeweld bijzonder vaak voorkomt – dat wil zeggen, in gebieden met een hoog percentage rasvreemdelingen uit Afrika en het Midden-Oosten – moeten nu op school kennis opdoen over wat te doen wanneer iemand is neergestoken, zodat ze eerste hulp kunnen bieden en weten hoe ze contact kunnen opnemen en communiceren met de hulpdiensten die voor de kindslachtoffers zullen zorgen.

De organisatie Street Doctors (Straat Dokters) neemt deel aan het schoolonderwijs en gebruikt rollenspellen en diverse rekwisieten om uit te leggen wat er gebeurt als het lichaam gewond is en het slachtoffer bloed verliest.

Het programma wordt uitgevoerd in 16 steden in het Verenigd Koninkrijk, waar minder dan 15 procent van de bevolking van het land woont, maar waar een derde van alle mesaanvallen plaatsvindt. Dit zijn gebieden met een hoog percentage allochtone immigranten en hun navolgende generaties.

Moeilijk om niet racistisch te handelen
De Britse autoriteiten hebben het moeilijk om het geweld van immigranten aan te pakken. Maatregelen worden vaak als racistisch ervaren. Toen de huidige minister-president Theresa May minister van Binnenlandse Zaken was, werden de bevoegdheden van de politie afgenomen om verdachten op de straat tegen te houden om hen te fouilleren.

Statistieken toonden aan dat bijna alleen zwarte personen werden tegengehouden voor visitatie. Dit werd beschouwd als racistisch, en daarom wilde May de bevoegdheden van de politie verminderen. Het probleem is dat de politie na een geweldsmisdrijf vaak een signalement krijgt over een zwarte dader. Daarom werden meestal zwarten aangehouden en gefouilleerd.

De situatie is nu zodanig dat zwarte criminelen het mes na een aanslag kunnen houden, omdat de politie ze niet kan controleren. De president van de politieorganisatie in West Midlands, Richard Cooke, beschuldigt de regering ervan “zijn verantwoordelijkheden te ontlopen” en eist dat de politie de bevoegdheid – en uitgebreid – terugkrijgt om verdachte daders te visiteren.

Onvoldoende politie
De politie is, ondanks gerichte maatregelen tegen ‘jeugdbendes’ en mesaanvallen, niet in staat het geweld te stoppen. Na een tip dat een  bende op weg was van Manchester naar Leyland, bijna 50 kilometer verderop, in een geplande aanval om een schooljongen neer te steken, wachtte de politie hen op het schoolterrein op. Ondanks de aanwezigheid van de politie bedreigde de “jeugdbende” de scholieren en slaagde erin een jongen in de arm te steken, die de aanval echter overleefde.

Velen geloven dat de mesaanvallen plaatsvinden tussen rivaliserende immigrantenbendes, maar dit is verre van het enige probleem. De 17-jarige scoutleidster Jodie Chesney werd door een neger in het gezelschap van vier andere Afrikanen zonder reden in haar rug gestoken terwijl ze op een bankje zat te luisteren naar muziek, waardoor ze omkwam. Na de aanval verlieten de Afrikanen zonder een woord te zeggen de plaats.

Jody Chesney werd 17 jaar. Foto: Metropolitan Police.

De aanval lijkt onbegrijpelijk, maar wordt beschouwd als een inwijdingsritueel. Er wordt algemeen aangenomen dat zwarte bendes die een nieuw bendelid opnemen, iets spectaculairs en “dapper” moeten doen om een waardig bendelid te worden. Vaak is de missie om iets waardevols te stelen of iemand neersteken, bij voorkeur een blanke te doden.

Een land dat van zijn kinderen eist om zelf te moeten kunnen zorgen voor de gevolgen van het immigratiegeweld heeft zich overgegeven, luidt een commentaar op deze nieuwe oplossing van het beheren van de multiculti door middel van onderwijs in eerste hulp na mesgeweld.

Bron:

Knife crime: Pupils given lessons in how to treat stab wounds
Two teens charged over Yousef Makki death in Hale Barns
More Police Wont Solve the Problem
Khan’s London: Police Issue Description of Male Suspect in Fatal Girl Scout Stabbing

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.161 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8021 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Een land dat van zijn kinderen eist om zelf te moeten kunnen zorgen voor de gevolgen van het immigratiegeweld heeft zich overgegeven

 1. Dit is toch niet normaal?? Hoever moet het nog komen eer ze die geweldplegers eruit zetten ten behoeve van de veiligheid?

  Like

 2. Ja nou huh,
  ze zijn NIET westers,
  ze zijn NIET blank,
  ze zijn NIET intelligent,
  en ze kunnen niet zichzelf in hun land staandend houden.

  Het enigste wat ze kunnen is, neuken en slaan!

  Het is toch geweldig dat Europa en de Europeanen zich aan moeten passen aan dit volk!

  Allen die Europa binnen komen, hun klote laten inleveren.
  Kloteloze mensen schijnen minder agressief te zijn.
  En de animo om naar Europa te komen zal sterk afnemen!

  Waarom zie we nooit Judith Sargentini in zulke situalitie’s op duiken.
  Laat ze daar een potje gaan janken.

  Like

 3. Lars030 // maart 10, 2019 om 17:44 //

  En zo bepaalt de Bilderberg-NWO-elite dag na dag via de anti-ons EU ons dagelijks leven.

  Niets is meer toeval, alles is decennialang nauwkeurig gepland en wordt nu steeds meer ten uitvoer gebracht, voordat het gewone volk TE wakker wordt.

  #Patriots #NEXIT #GRENZENDICHT #StemPVV.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s