Nieuw

Duitsland: Socialistische minister van werkgelegenheid wil zakgeld voor asielzoekers verhogen

Hubertus Heil

Want Duitsland had nog niet genoeg asielzoekers en oorlogsmisdadigers binnengelaten en kan altijd nóg aantrekkelijker gemaakt worden voor gajes van buiten Europa. Terwijl Salvini in Italië het beschikbare geld voor de uitvreters, verkrachters en moordenaars vermindert, wil Hubertus Heil meer uit gaan delen, omdat het toch niet zijn geld is.

PolitikStube:

Minister van Werkgelegenheid Hubertus Heil (SPD) plant een verhoging van de uitkeringen voor asielzoekers volgens de informatie van BamS.

Alleenstaande volwassenen krijgen 150 euro per maand in plaats van de vorige 135 euro – een stijging van elf procent.

De overheid is wettelijk verplicht om de asieluitkeringen regelmatig aan te passen. De basis is het jaarinkomen en de steekproef van consumenten.

Maar de laatste verhoging was drie jaar geleden, omdat een wetsvoorstel tot verhoging van de asieluitkeringen in de vorige zittingsperiode in de Bundesrat is mislukt. Er is ook weerstand tegen de nieuwe plannen.

“Door de uitkeringen te verhogen geven we een verkeerd signaal af naar de landen van herkomst”, aldus Thorsten Frei (45), plaatsvervangend fractievoorzitter van de CDU aan BILD am SONNTAG.

Duitsland betaalt nu al een van de hoogste sociale uitkeringen in Europa. Zij vormen een belangrijke stimulans voor het indienen van aanvragen in Duitsland en daarom moeten we gebruik maken van de bestaande mogelijkheden om ze te verminderen”.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.158 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10113 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

1 Comment on Duitsland: Socialistische minister van werkgelegenheid wil zakgeld voor asielzoekers verhogen

  1. Oliedom van deze man; dit heeft een aanzuigende werking…

    Like

1 Trackback / Pingback

  1. Duitsland: Socialistische minister van werkgelegenheid wil zakgeld voor asielzoekers verhogen | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s