Nieuw

Diversiteitsbeleid verandert ons eens mooie Nederland in een bananenrepubliek

Diversiteit is slechts enkele jaren officieel regeringsbeleid en nu al zijn de ingrijpende gevolgen merkbaar. De schandalen volgen elkaar in rap tempo op, de een nog bizarder dan de andere.

Door: N. Arcist

– Augustus 2017: De Haagse ex-hoofdagent Amine A. blijkt een mol. Hij verstrekte gevoelige informatie aan criminelen, die daardoor tientallen ripdeals konden plegen.

– September 2017: Justitie eist een jaar celstraf tegen voormalig hoofdagent Suat Yenice. De Turk was omgekocht door Turkse criminelen actief in de hennepteelt. Tegen betaling waarschuwde de agent de criminelen wanneer er een onderzoek gaande was.

– Augustus 2018: Faris K., voormalig beveiliger van Geert Wilders (PVV), staat voor de rechter. De man zou uiterst gevoelige informatie over de beveiliging van Wilders hebben gelekt aan derden. K. ging al jaren eerder gruwelijk de fout in, toen nog werkzaam voor de politie in Utrecht. Hij werd veroordeeld voor het lekken van informatie. Eerder al ontsloeg de politie de broer van K. – Mohammed – wegens schending van het ambtsgeheim. Desalniettemin mocht K. doorstromen naar de Dienst Koninklijke en Diplomatieke Beveiliging. Diezelfde dienst ontsloeg in 2015 twee beveiligers – Anouar en Omar El M. – wegens witwassen.

– September 2018: Een drugsbende in Almelo blijkt al jaren te worden getipt door twee Turkse agenten. Ondanks deelname aan een criminele organisatie, sprak de rechtbank de mannen vrij.

– Maart 2019: Het Openbaar Ministerie eist 45 maanden cel tegen ex-agent Mehmet A. De man zou informatie hebben verstrekt aan tientallen criminelen. De officier van justitie noemde het ‘ondermijning van de rechtstaat’.

En onlangs was het weer raak, deze keer betrof het zelfs een politietopman. Donovan Atmopawiro wordt verdacht van witwassen en het verstrekken van opslagruimtes aan criminelen. In die ruimtes lagen drugs, wapens en zwart geld.

Let wel: dit gaat hoofdzakelijk over het politieapparaat. Het is nog maar de vraag hoe diep de rot zit bij andere overheidsdiensten als de brandweer, justitie of zelfs de AIVD.

Enerzijds moet ik eigenlijk hard lachen om deze ontwikkelingen, aangezien multiculti-freaks als Pieter-Jaap Aalbersberg een koekje van eigen deeg krijgen. Verder zal gedwongen diversiteitsbeleid het overheidsapparaat verzwakken en corrumperen, wat een positieve uitwerking heeft voor de dissidente rechtse beweging in Nederland: de staat wordt zwakker, incompetenter en kan ons minder effectief vervolgen.

Anderzijds zal de veiligheid steeds verder afnemen naarmate de publieke instituties diverser worden. Hoewel de bovenstaande voorbeelden vooral betrekking hebben op de georganiseerde misdaad, kan een mol net zo goed veel schadelijkere informatie lekken. Denk hierbij aan de woonadressen van ambtenaren, de identiteit van (anonieme) getuigen of zelfs staatsgeheimen.

N. Arcist

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.160 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8025 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

9 Comments on Diversiteitsbeleid verandert ons eens mooie Nederland in een bananenrepubliek

 1. Allemaal typies nederlandse namen die stoutte agenten,ha.

  Like

 2. Wat doen personen met zulke namen bij de politie? Hebben wij in hun landen Nederlanders bij de politie? Overal duiken ze op in de politiek enz dit is snotjandorrie Nederland !!!
  Uiteraard zullen er wel goede mensen bij zitten maar als puntje bij paaltje komt kiezen ze vermoedelijk toch voor hun ex landgenoten

  Like

 3. vonpuffelen // maart 10, 2019 om 22:26 //

  Geen bananenrepubliek maar nog veel erger, een bananenmonarchie.

  Liked by 1 persoon

 4. Een bananenmoloch.

  Liked by 1 persoon

 5. KNETTERGEK // maart 11, 2019 om 08:29 //

  Koop maar alvast een wapen, nu is het nog enig sinds betaalbaar.

  Like

 6. Nederland is toch al hééél lang een bananenrepubliek. Zelfs uit de geschiedenisboeken voor de scholen kun je dat concluderen.

  Like

 7. En wat dacht je van het leger?

  Like

 8. syberspees // maart 12, 2019 om 17:54 //

  Volgens mij heeft Oriana Fallaci dit al voorzegd

  Like

2 Trackbacks / Pingbacks

 1. Diversiteitsbeleid verandert ons eens mooie Nederland in een bananenrepubliek | toodlessss
 2. Diversiteitsbeleid verandert ons eens mooie Nederland in een bananenrepubliek – beta.1product

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s