Nieuw

De EU is een springplank voor toekomstig mondiaal bestuur

Philippe De Villiers. Wikipedia

De Franse politicus Philippe de Villiers heeft de Europese globalistische oprichtingsmythes doorgeprikt. In een interview in de gedrukte editie van een conservatief weekblad onderzoekt hij het project.

De Europese Unie vertoont tekenen van fragmentatie en desintegratie, aldus De Villiers aan Valeurs Actuelles. “Ik had lange tijd de intuïtie dat we terug moesten naar de bron om te begrijpen waar de grote drift vandaan kwam,” zegt De Villiers.

“Bij de Sorbonne werd me alles uitgelegd: Het onderwijs in ‘Europese opbouw’, in recht, politieke wetenschappen, geschiedenis, is uitsluitend gericht op de faculteit Jean Monnet. En soortgelijke onderwijsmodules met dezelfde kenmerken worden door Brussel gefinancierd.

“De academici zijn nieuwsgierig maar niet roekeloos, ze willen hun baan, hun colleges of hun uitgevers niet verliezen. Omdat de instelling avontuurlijk onderzoek verbiedt, is het een toevluchtsoord voor de mythe geworden.

In de archieven van Stanford, Washington, Lausanne, Moskou, Berlijn, zijn er dozen met ongelooflijk vertrouwelijke documenten van achter de schermen. Uit deze documenten blijkt volgens De Villiers dat er tegen Europeanen gelogen wordt. “Het is helemaal niet wat ons verteld werd,” zei hij.

In een gesprek met Maurice Couve de Murville, de voormalige minister van Buitenlandse Zaken van Charles De Gaulle, ontdekte De Villiers dat critici van de “Verenigde Staten van Europa” – een genetisch diverse groepering – het zwijgen werd opgelegd.

De Europese eenwording zou volgens Couve de Murville nooit een Europa van naties zijn, maar een raciale smeltkroes van migranten. “Beste Philippe, als je wilt weten, hoef je alleen maar aan de draad van leugens te trekken en dan komt alles weer ongedaan”.

In Monnet’s boek Mémoires werd het komende genetische programma aangekondigd: “Heb ik voldoende duidelijk gemaakt dat de Europese eenwording geen doel op zich heeft? Het is een proces….. Het is slechts een stap in de richting van de organisatievormen van de wereld van morgen”.

Monnet was zeker geen voorstander van het ontstaan van Europees patriottisme en hij heeft alle vormen van patriottisme krachtig van de hand gewezen. In plaats daarvan was hij gefascineerd door het idee van een springplank voor toekomstig mondiaal bestuur en de opkomst van een mondiale massamarkt. “De Europese Unie is slechts een tussenstop voor Globalia”, zegt De Villiers.

De Franse politicus heeft de voorstanders van de stichtende Europese droom van liegen tegen het volk beschuldigd.

“We krijgen al zeventig jaar te horen: ‘We zullen een Europese macht creëren….’. Maar er is geen ‘Europese macht’. Er is er nooit een geweest. De oprichters wilden het niet. Ze gehoorzaamden de bevelen: de Amerikanen wilden een eenvoudige ‘Executive Commission’.

“Ze wilden een postpolitieke architectuur, zonder de geboorte van een Europa zonder de staten, maar met een externe federator. Zij stelden het pakket samen. Monnet en [Robert] Schuman ontvingen fondsen, in opdracht van de CIA.

“Ik heb de brieven van de Chase Manhattan Bank aan Monnet gepubliceerd, ondertekend door John MacCloy, die in 1943 zijn CIA-manager in Algiers was, en ik heb het hele programma van geheime financiering openbaar gemaakt. Er is, voor vijftien jaar, betalingen van dollars van het Ministerie van Buitenlandse Zaken circuits.

De Villiers ging verder: “Er zijn twee schokkende dingen over deze CIA-manna: de eerste is de leugen van degenen die er nooit over hebben gesproken. Als het motief voor deze dollars zou worden toegelaten, zou het niet occult zijn. Monnet liegt in zijn Mémoirs over dit onderwerp, als hij zweert dat hij nooit geld van een regering heeft gekregen.

“Het tweede schokkende is nog erger. Er waren tegenhangers van deze stortvloed van dollars, dat wil zeggen, operaties van invloed die zouden worden uitgevoerd door de gelukkige begunstigden van de fondsen in het voordeel van het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken. Hier zien we hoogverraad. In feite werkten deze mensen niet voor Europa, maar voor de Amerikaanse belangen in Europa.

Volgens De Villiers bekende John Foster Dulles, de toekomstige staatssecretaris van Eisenhower, in 1942: “Vanuit egoïstisch oogpunt willen wij een verenigd Europa”. De Amerikanen wilden een verwante markt creëren, een secundaire markt, legde hij uit.

“Europa tot een culturele, economische en militaire kolonie met de NAVO maken door het dumpen, het wegwerken van productieve overcapaciteit, het opblazen van quota, tarieven, nationale wetten, enz. Het was aan hen om enerzijds de vorming van een Europa van naties te voorkomen en anderzijds om intra-Europese bondgenootschappen, die de Verenigde Staten niet konden controleren, in het ei van de intra-Europese allianties te doden.

De Villiers selecteerde de Duitse bondskanselier. Angela Merkel maakt deel uit van de beweging van deze krankzinnigen die lange toespraken over bepaalde angsten herhalen: “Wij zullen een Europa maken dat ons zal beschermen tegen de terugkeer van Hitler”.

De Franse zwaargewicht merkte op dat Walter Hallstein, de architect van het verdrag van Rome, de advocaat van Hitler was. “Erger nog, hij ontwierp de missie om het supranationale kader van het nieuwe verenigde Europa – Das neue Europa – te tekenen. “Hallstein was diep supranationalistisch en haatte nationalisme”, zegt De Villiers.

“Het is weerzinwekkend om de eurosceptici, de ‘nationalisten’ zoals ze worden genoemd, of de ‘populisten’ toe te wijzen aan het reductio ad hitlerum.

“Het is niet Monnet die de pen heeft vastgehouden en het is niet Frankrijk die de inkt heeft betaald. Ik publiceer alle documenten waaruit blijkt dat de officiële geschiedenis van de Unie – sinds Monnet’s Memoires als het kleine rode boek van het Eurofederal-project worden beschouwd – volledig in opdracht, geïnspireerd en gefinancierd werd door de CIA.”

Hij voegde eraan toe: “De eenwording is geboren uit de ‘Ford Connection’ en ‘Team Monnet’.

De Villiers wordt verweten dat hij samenzweringstheorieën, geruchten en fantasieën aanwakkert. Maar hij zegt dat hij uit onderzoek het tegendeel bewijst: “Ik publiceer documenten, bewijzen. Er is geen fantasie. Mijn boek is zelfs het antwoord op samenzwering. Ik ontdekte dat Monnet en Schuman samenzwering hebben gecultiveerd.

“Ze noemden zichzelf een ‘commando van samenzweerders’….. Het ging over het bouwen aan een Europa dat veilig is voor de volkeren.

Op de Top van Laken, op 15 december 2001, presenteerde het slotcommuniqué zijn werkelijke doel: “De enige grens die de Europese Unie vindt, is die van de democratie en de mensenrechten”.

Zoals De Villiers aangeeft: “Europa is dus geen grondgebied meer, in geografische, culturele of politieke zin. Het behoort niet langer tot de natuurkunde, noch tot de metafysica van een continent. Het wil niet langer een politiek lichaam zijn, het is meer dan een geheel van wetten.

Hij beschreef het als een piramide van onverantwoordelijkheid die nieuwe loyaliteit heeft gecreëerd. “De trouw van politici aan supranationale bureaucratieën, de trouw van supranationale bureaucratieën aan oligarchieën van particuliere belangen”.

Hij benadrukte dat het bestuur van de EU ontworpen was om “acefalisch, gedepolitiseerd en ontworteld te zijn, zonder geopolitieke inhoud, ter voorbereiding van het mondiale bestuur”.

Bron:

‘EU only stepping stone for future global governance’

Zie ook:

Volgens Monnet’s hoofdassistent en biograaf, Francois Duchene, deden zowel de Labourpartij als de Liberale Partij later hetzelfde. Ondertussen heeft de Earl of Gosford, een van de ministers van Buitenlandse Zaken van Macmillan in het House of Lords, het Huis laten weten dat het doel van het buitenlands beleid van de regering de wereldregering was.

Het Actiecomité van Monnet kreeg ook financiële steun van de CIA en het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken. De Anglo-Amerikaanse vestiging zette zich nu in voor de oprichting van een federale Verenigde Staten van Europa.

Hoe een geheime elite de EU in het leven heeft geroepen om een wereldregering op te bouwen

Zie ook:

De CIA geeft op hun eigen site toe dat de Europese landen die aanspraak wilden maken op fondsen uit dat Marshall plan (11 miljard, dat is 0.3% van wat we aan ontwikkelingshulp besteed hebben de afgelopen 30 jaar) zich netjes met een plan moesten melden bij de VS en: “to draft a blueprint for European reconstruction. Sixteen nations responded, forming a Committee for European Economic Cooperation.” Het begin van de EU !

De EU was een Amerikaanse verplichting. Sindsdien is Europa een kolonie, we worden verplicht huurlingen te leveren voor Amerikaanse oorlogen over heel de wereld en krijgen een grote mond als we niet 2% bijdragen aan de Amerikaanse oorlogsmachine, NAVO.

Generaal Charles de Gaulle zag het duidelijk en was van mening dat de oprichter van de EU, Jean Monnet, een CIA agent was.

Brexit en Italië is het einde voor de EU zegt panikerende europarlementariër die in de verte al de schavotten ziet opdoemen

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

2 Comments on De EU is een springplank voor toekomstig mondiaal bestuur

  1. Europese leiders geilen op macht en geld netals in NEDERLAND. Alleen Macht en geld hun zijn zelf stelletje witwassende boeven en hebben 15 Landen op Zwarte lijst gezet stelletje idioten dat mensen en landen zulke zieke geesten gehoorzamen ik zou schijt aan hebben aab zulke rot boeven.

    Like

1 Trackback / Pingback

  1. De EU is een springplank voor toekomstig mondiaal bestuur – EN DE CIA TREKT NOG STEEDS AAN DE TOUWTJES.  | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s