Nieuw

753 doden door islamitisch terrorisme in de EU

Het grootste gevaar voor terrorisme komt van rechts – Duitse politici van het linkse spectrum, van de CDU tot de voormalige communisten van de Links partij zijn het nooit beu om dit keer op keer te beweren. Maar is dat zo? Nee. Dit wordt bewezen door het boekwerk”Black and White Paper on Terrorism in Europe”, dat nu is gepresenteerd, schrijft Le Figaro.

Het boekwerk is in opdracht van de Spaanse Europarlementariër Maité Pagazaurtundua opgesteld door de ‘Unión Progreso y Democracia’, die deel uitmaakt van de Alliantie van Liberalen en Democraten voor Europa (ALDE). Pagazaurtundua is ook voorzitter van een stichting voor slachtoffers van terrorisme.

Het verslag stelt ook vast dat tussen 2000 en 2018 nog eens 1115 Europeanen, waaronder toeristen en militairen, wereldwijd het slachtoffer zijn geworden van terroristische aanslagen. In totaal was 91 procent van de slachtoffers het doelwit geworden van islamitische terroristische aanslagen, waarvan een vijfde bij zelfmoordaanslagen is overleden.

Het aantal slachtoffers van niet-islamitische terrorisme, maar ander politiek terrorisme, was veel lager. Rechts-extremisten en links-extremisten hebben in dezelfde periode elk 13 mensen vermoord.

Vooral Spanje leed onder het terrorisme. Tussen 2000 en 2018 werden hier 268 slachtoffers geteld, in Frankrijk waren het er 263.

Elizabeth Pelsez, de Franse regeringscommissaris voor terrorismeslachtoffers, voegde eraan toe dat men niet alleen de naakte cijfers moet zien, het “Zwart en Wit Boek” is ook een nagedachtenis aan de slachtoffers van terrorisme. “Het vergeten van de slachtoffers is het ergste van allemaal”, voegde de politicus eraan toe, “we mogen niet vergeten dat niet alleen de doden moeten worden herdacht, maar ook al degenen die letsel of psychische schade hebben opgelopen. Dat zijn er tien tot twintig meer per dode”, zegt Pelsez, die dus een duidelijk andere manier van omgaan met de slachtoffers van terreur eist dan de manier waarop de Merkel-regering in Duitsland de slachtoffers en familieleden van de islamitische terreuraanslag op de Breitscheidtplatz in Berlijn bijvoorbeeld behandelt.

Bron:

753 Tote durch islamischen Terror in der EU

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.161 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8021 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on 753 doden door islamitisch terrorisme in de EU

  1. Met dank aan de ultra-linkse politici die het Paard van Troje met de rode loper hebben binnengehaald…

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s