Nieuw

No Patriots, no F-35s: Pentagon to empty Turkish army’s shopping cart if it goes on with S-400 deal

Patriot

Neither the F-35 fifth-generation fighter jet nor the Patriot air defense system will be available to the Turkish military once they get the Russian-made S-400 surface-to-air missiles, a Pentagon spokesman threatened.

“I can tell you that if Turkey takes the S-400s there would be grave consequences in terms of our military relationship with them,” Charles Summers, acting chief spokesman for the Pentagon, was quoted by US media. “If they take the S-400s, they would not get the F-35s and Patriots,” he told an informal press briefing.

The stern warning came after Ankara missed a so-called “soft deadline”set by Washington to decide whether to buy the Raytheon-built Patriot missile system. The formal offer expires at the end of this month, and it seems Turkey will not accept it.

RT >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10112 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

1 Comment on No Patriots, no F-35s: Pentagon to empty Turkish army’s shopping cart if it goes on with S-400 deal

  1. vonpuffelen // maart 10, 2019 om 15:03 //

    Komen die F-35’s inmiddels al van de grond los?

    Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s