Nieuw

Nieuwe stad in Zuid-Afrika voor “alleen blanken”

Foto: Zuid-Afrika landbouw. Pixabay.

In Noord Kaap is een nieuwe blanke nederzetting gegrondvest en de grondlegger belooft aan elke blanke Zuid-Afrikaan die wil helpen “strijden tegen de ontworteling van het blanke ras” een gratis stuk land van 1.000 vierkante meter.

De oprichter, Adriaan Alettus Nieuwoudt, beschrijft zichzelf als de officiële coördinator van de Eureka-beweging van Zuid-Afrika. Eureka wordt beschreven als een “veiligheidsstad” waar blanke mensen “in hun eigen moedertaal (Afrikaans) met hun eigen scholen, winkels, medische dienstenen en cultuur veilig kunnen leven, werken en met pensioen kunnen gaan”. Volgens Nieuwoudt heeft hij het stuk grond (nu bekend als Eureka) “in 2016 met mijn eigen geld gekocht”. Hij beloofde dinsdag aan “ieder lid van het ontwortelde blanke ras dat zich laat inschrijven bij de Eureka-beweging” een perceel van 1.000 vierkante meter in Eureka te schenken.

Bron:

Eureka: New whites-only town in the Northern Cape

(h/t John)

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.160 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8025 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Nieuwe stad in Zuid-Afrika voor “alleen blanken”

  1. skeeter // maart 10, 2019 om 21:22 //

    kaffer vrije zone erbij naast Orania???

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s