Nieuw

LGBTQ-indoctrinatie: Duitse leerlingen moeten in een workshop leren hoe men een “Drag-Queen” wordt

Screenshot YouTube.

Ongelooflijk, maar waar is het bericht over nieuwe workshops op Duitse scholen. Daar wordt de leerlingen niet geleerd hoe ze zich het beste kunnen bewijzen in het dagelijks leven, maar hoe ze een “Drag-Queen” kunnen worden. In vier tot vijf uur transformeert een transhomo de jongens van de klas in zogenaamde “Drags”. Een video getuigt van de zeer twijfelachtige manier waarop een school in Cottbus haar onderwijs organiseert.

Politieke indoctrinatie

Onlangs nog werd “Mila” uitgenodigd, die een zevende klas moest leren hoe men zich schminkt, kleding aan te trekken en zich te gedragen als je je seksualiteit niet in greep hebt. Precies de juiste scholing voor puberende leerlingen, zoals men blijkbaar in Brandenburg denkt. Maar de homolobby legt niet alleen uit hoe je als man make-up aanbrengt, maar ook “hoe behandelingen en medische interventies om het geslacht te harmoniseren” plaatsvinden.

De vereniging “Christopher Street Day” (CSD) legt in haar eigen internetoptreden uit dat het om aanzienlijk meer gaat dan alleen het  simpele schminken. Achter de “queer” of “transseksuele” gedachte gaat ook een sociaal-politieke boodschap schuil, namelijk het “overwinnen van de geldende normen”. In de vorm van politieke indoctrinatie worden ze nu naar de klaslokalen van jongeren gebracht.

“Drag” als een modetrend

Deskundigen hebben reeds gewaarschuwd voor deze trends en wijzen naar Engeland, waar steeds meer jongeren hun geslacht willen veranderen. De kinderpsychiater Alexander Korte uit München ziet in Duitsland een vergelijkbaar fenomeen opgroeien. Niet vanwege een vermeende nieuwe openheid van de bevolking, maar door een mediale en educatieve inzet.

Bron:

Schüler sollen in Workshop lernen, wie man eine “Drag-Queen” wird

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.161 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8021 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

8 Comments on LGBTQ-indoctrinatie: Duitse leerlingen moeten in een workshop leren hoe men een “Drag-Queen” wordt

 1. Maar hoe moet het nu, met al degene die zich eigelijk een paard voelen?!

  Zijn er misschien workshops voor paarden in en mensenlichaam,

  Maar met onze maatschappij, is niks mis.
  Lekker divers.

  Like

 2. En niet alleen kinder-indoctrinatie, de ene misdaad na de andere tegen de mensheid ontstaat onbeschaamd uit ons dictatoriaat.

  Like

 3. trebor2110 // maart 9, 2019 om 23:19 //

  achterlijkheid

  Like

 4. vangie1206j // maart 10, 2019 om 05:33 //

  Waar zijn de ouders diedeze.em.andere scholen te verstaan geven dit achterlijke. Gedoe achterwegen te laten en als die zotten niet wilen luisteren ze dat wel even duidelijk te verstaan wordt met dit ziekelijlegedoe direct te stoppen want dat zij niet accepteren dat hun kinderen naar de verdommenis wordt geholpen door een stel zieke geesten.

  Like

 5. vangie1206j // maart 10, 2019 om 05:35 //

  Foutje ziekelijke gedoe moet daar staan.

  Like

 6. trebor2110 // maart 11, 2019 om 20:20 //

  Like

 7. trebor2110 // maart 11, 2019 om 23:05 //

  Like

 8. trebor2110 // maart 11, 2019 om 23:16 //

  hij is leuk en raak

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s