Nieuw

Klimaatwicht Greta Thunberg wordt Vrouw van het jaar 2019: “Een van de meest invloedrijke ter wereld”

16-jarige wordt gehuldigd vanwege haar 'klimaatactivisme'. Wetenschappers slikken de hysterie echter niet.

© World Economic Forum/Youtube

De 16-jarige zogenaamde klimaatactiviste Greta Thunberg werd gisteren, op “Internationale Vrouwendag” op 8 maart, Vrouw van het jaar 2019″, aldus Aftonbladet. Maar zijn wetenschappers het eens met de klimaat-alarmisten in Zweden?

Zweden is waarschijnlijk het meest klimaat-hysterische land ter wereld, ook al heeft de hysterie geen wetenschappelijke onderbouwing.

Eerder deze week schreef klimaatdeskundige Lennart Bengtsson, professor dynamische meteorologie, dat “er geen reden is voor toekomstdystrofie in termen van het klimaat van de aarde” en “dat het op aarde iets warmer wordt, betekent geen catastrofe, eerder het tegenovergestelde”.

Kooldioxide is een bijzonder belangrijk gas dat van cruciaal belang is voor het leven op aarde en dat er onder andere voor zorgt dat flora sneller groeit. In Zweden accumuleert het bos al ongeveer evenveel kooldioxide als er uitgestoten wordt.

De media hebben echter voor de onzakelijke weg gekozen en de zogenaamde klimaatactivisten als profeten benoemd. Volgens profesor technologie Lars Bern gebruiken de media en politici de klimaatproblematiek als een manier om het globalisme te propageren. Tegelijkertijd is het voor velen een winstgevende industrie geworden.

De 16-jarige Greta Thunberg werd dus gisteren uitgeroepen tot “Vrouw van het jaar 2019”, juist vanwege haar uitgesproken klimaatactivisme. Onlangs zei Thunberg dat ze wil dat mensen in paniek raken over het klimaat.

Greta Thunberg is uitgegroeid tot de favoriet van de media, wat haar volgens het Zweedse dagblad Expressen van gisteren “een van de meest invloedrijke activisten ter wereld” maakt.

– Ik denk niet dat ik een speciale persoon ben, maar ik heb een morele verantwoordelijkheid om te doen wat ik kan om de ontwikkeling om te keren en mensen te laten begrijpen wat er gebeurt als we ons gedrag niet veranderen, verklaart het jonge meisje voor de krant.

Iemand die de paniek niet deelt is Lennart Bengtsson. Hij schrijft:

“Zweden is met zijn bedrijvigheid erin geslaagd om van een wetenschappelijke kwestie een morele vraagstelling te maken. Om met een dergelijke prestatie te slagen, is het noodzakelijk om wetenschappelijke vertegenwoordigers buiten de deur te houden en het debat aan leken over te laten … Het gevolg is natuurlijk dat men de natuurwetenschappen met zijn strikte regels moet verlaten en in plaats daarvan gebruik moet maken van verschillende vormen schaamte- en schuldgevoelens oplegging, zoals vlieg-schaamte, vlees-schaamte en SUV-schaamte … De mensen in Zweden kunnen rustig zonder schuldgevoel hun biefstuk eten en naar Luleå of Londen vliegen om hun kleinkinderen te bezoeken. Dit betekent niet de ondergang van de aarde”.

Bron:

Greta Thunberg blir Årets kvinna 2019: “En av världens mest inflytelserika”

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8670 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Klimaatwicht Greta Thunberg wordt Vrouw van het jaar 2019: “Een van de meest invloedrijke ter wereld”

 1. Je ziet dat de media iemand kan maken. (of kraken)
  In een vingerknip.
  Natuurlijk pakken die terroristen van Groen er het zwakbegaafdst kind uit.
  Een mongool.
  Na de transgendergekte kan dat er ook nog wel bij.
  Groen moet gestraft worden wegens het provoceren van de integere bevolking.

  Liked by 1 persoon

 2. Fransdo // maart 9, 2019 om 22:40 //

  De laatste 10.000 jaar is het in 95% van de tijd warmer geweest dan nu. Dus waar hebben die klimaatidioten het over?

  Like

 3. Zij hebben het vooral over het negeren van de realiteit, en dat wordt iedereen opgedrongen.
  Krijgen ze goede punten op. (ben ik zeker van)
  Zo was er toch een klacht over een school welke de leerlingen bedreigde om strafstudie te geven wanneer ze niet mee aan de klimaatmarsen zouden doen?
  Je zou als student voor minder van een brug springen. (en de zelfmoorden stapelen zich inderdaad op)
  Daar zit terroristisch Groen achter.
  Een oppositiepartij welke blanken haat, maar dat nooit zullen toegeven.
  Waarom haten die blanken?
  Omdat dit de lelijkste blanke mensen zijn die er bestaan, en niet kunnen leven met het feit dat er mogelijks ergens een andere blanke comfortabel is over zijn uiterlijk.

  Like

 4. Jack vanderVeen // maart 10, 2019 om 20:15 //

  er zitten wel lijnen in dat klimaatactivisme van die lynxe honden.
  hoe meer problemen met het vernegeren van het land, hoe meer afleiding men nodig heeft om te trachten dit negerprobleem te negeren. Dus volop wedden op het klimaatspectakel.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s