Nieuw

Frankrijk, Gele Hesjes – Aflevering XVII

Protest tegen de vele verwondingen

Het wordt nog steeds doodgezwegen in de MSM, dat geeft wel aan hoe ontzettend bang ze er voor zijn.

Ik luisterde vandaag naar de radio, en daar werd wel melding gemaakt van protesten in Algiers en dat er gewonden bij gevallen zijn, maar Frankrijk horen we nu al 17 weken niet.

We hoeven ons dan ook niet af te vragen wat deze twee besproken hebben:

Parijs:

Toulouse:

Lyon:

Bordeaux:

Zoals elke week zijn veel tolwegen gratis, zodat de dictatuur inkomsten misloopt.

Er wordt steeds vroeger op de dag ingegrepen:

Bacteriologische oorlogvoering met de KAK-a-Tov werkt, politie slaat op de vlucht:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.160 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

8 Comments on Frankrijk, Gele Hesjes – Aflevering XVII

 1. De MSM is zielig.

  Like

 2. De MSM is oostindisch doof en blind

  Like

 3. Alles verdraaien, minimaliseren, bagetelliseren, durven zeggen welke politieke uitslag ‘gunstig’ is, (u hoeft echt niet te raden) verdelen, haat kweken, net door alles te verdraaien, maar vooral: zwijgen.
  Zwijgen over belangrijke globale zaken waar en wanneer ze maar kunnen. En wanneer ze (MSM) er niet meer onderuit kunnen, dan komen ze met een uitleg waarbij stukken van zinnen elkaar tegenspreken, welke alleen de aandachtige mens echter begrijpt.
  Natuurlijk zit daar het ‘verdeel en heers’-plan achter welke de iets realistischere en zelfontwikkelde mens allicht begrijpt.

  Nog een geluk dat we hier onze zorgen kunnen uitdrukken…
  Want die MSM-bullshit, inderdaad.
  Je startscherm naar ‘bekende nieuwswebsites’ staat volledig gevuld met linkse nepnieuwswebsites… Propagandakanalen.
  Apple, en Android, maar daar verschieten we niet van, anders zouden we dit nooit lezen.
  En hier… Hier leren we iets, dat is het eerste dat opvalt. Je kan in deze materie geen allesweter zijn natuurlijk maar hier kan je naar hartelust historische feiten opzoeken.
  De gebruikers helpen ook met talloze links enz…
  Links welke de MSM niet (!) toestaat.
  Je zou nog durven denken dat ze het doen om ons te beschermen tegen de wreedheden van buitenaf…
  Ik heb daar niet lang over moeten nadenken, immers, ofschoon onplezierig, de bevolking heeft het recht op de waarheid.
  Deze de (domme) bevolking onthouden, is misdadig.
  Je bepaald immers altijd zelf in hoeverre je meegaat in de horror dus bent voor je eigen gedrag verantwoordelijk.
  Maar ik heb het liever zo, dan figuurlijk in een peperkoeken huisje opgesloten te zitten terwijl de zombie’s op de voordeur staan te bonken.

  Like

 4. Fubar of @Rommel, kunnen jullie eens in het spamfilter kijken of daar geen lang comment van me tussen is?
  Volgens mijn gsm is het geplaatst, maar ik zou het niet graag verliezen, heb het met de hand getypt op de mobiele telefoon, ik ben er dus denk ik ongeveer een halfuurtje aan bezig geweest.
  Verder beste @Rommel,
  als jij van mening bent dat journalistiek onaangenaam zou moeten zijn, dan kan ik niet meer dan zeggen dat je jouw visie goed weergeeft.
  Je hebt natuurlijk gelijk overigens, maar dat begrijpen we.

  Beste groeten, Chip

  PS: Het lange bericht is on topic en zal meer verduidelijken. 😉

  Like

 5. Correctie woord: Bagetelliseren=Bagatelliseren.

  Like

 6. Comment van Chip // maart 10, 2019 om 04:32 /

  bedoel je ?

  Ik heb hem er uit gevist, je lag idd in de spam. (geen aanwijsbare reden voor, niet te lang, niet teveel links)

  Like

 7. Passant // maart 10, 2019 om 13:00 //

  Ik vind de invoering van de Euro de grootste fout van na de tweede wereldoorlog, ik heb een grondige hekel aan de EU en toch sta ik niet achter de gele hesjes en ik zal uitleggen waarom.

  Ten eerste hebben de Fransen zelf voor Macron gekozen. Als de regering echt afgezet kan worden door een demonstratie zal dat straks ook gebeuren bij een regering die wel de grenzen dicht wil gooien en de Euro wil ontvlechten. Met andere woorden, nu kan het in je voordeel werken straks in je nadeel, en dan kun je je beter neerleggen bij de realiteit.

  Ten tweede: Ik verafschuw het EU beleid van Macron, die overigens heel egoïstisch is want hij beoogt de Franse staatsschuld op het bordje van Nederland en andere rijke landen te leggen via de Franse plannen voor een gemeenschappelijke monetair unie (de reden dat de Fransen op hem gestemd hebben want Frankrijk voor alles), maar waar de gele hesjes nu tegen protesteren hebben ze zelf gewild. De Fransen hebben elke noodzakelijke hervorming tegengehouden, of het nu gaat om de pensioenen, de pensioengerechtigde leeftijd de flexibilisering van de arbeidsmarkt. De Franse overheid is nu gedwongen tot draconische maatregelen dankzij de Franse vakbonden en hun achterban.
  De reden dat Nederland het nog redelijk goed doet (staatsschuld minder dan de helft van het nationaal inkomen (de Fransen zitten erboven) een lage werkeloosheid door een flexibele arbeidsmarkt, de kosten van de vergrijzing zijn in Nederland oplosbaar) is dat wij die hervormingen wel geslikt hebben.
  De gele hesjes willen echter een nog meer op socialistische leest geschoeide economie, die daardoor nog meer krimpt. Uiteindelijk zal Frankrijk ook Nederland onder water trekken, wij zijn immers geketend aan de Fransen door de Euro.
  Dus al met al denk ik dat de Fransen beter kunnen protesteren voor maatregelen die het land echt vooruit helpen en kunnen wachten op nieuwe verkiezingen, om aldaar wel de juiste keuze te maken.

  Like

 8. Dankjewel Fubar.
  Ik den dat dat komt doordat mijn schrijfstijl niet herkend kan worden, en dat vindt het algoritme naar. 😉

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s