Nieuw

Balkanroute: 70.000 illegale migranten wachten op de mars naar het noorden

De seinen staan betreffende de Balkan-route op rood. Niet minder dan 70.000 illegale migranten zouden er in Griekenland wachten om de tocht naar het noorden af te leggen. Tegelijkertijd staan er duizenden illegale immigranten in Bosnië gereed om zich aan te sluiten bij een massale stormloop naar Midden-Europa, en zodoende naar Oostenrijk en Duitsland.

De Bosnische veiligheidsminister Dragan Mektić heeft het persbureau Agence France-Presse (AFP) een waarschuwing en een beoordeling van de situatie gegeven. Mektić waarschuwde de AFP voor een nieuwe escalatie van het migratieprobleem, zoals die al in de zomer en herfst van 2015 had plaatsgevonden.

Alleen al in 2018 passeerden niet minder dan 22.000 illegale migranten Bosnië naar de EU. Verwacht wordt dat dit aantal zich dit jaar zal vermenigvuldigen. De volgende hindernis voor de illegale immigranten zal de Kroatische grens zijn, waar de bescherming door speciale eenheden de afgelopen maanden enorm is toegenomen.

Sinds afgelopen najaar hebben de Kroatische grenswachten zich voorbereid dat zij in de komende weken niet alleen 3.500 illegale immigranten moeten afweren die zich momenteel in Bosnië bevinden, maar ook nog eens ongeveer 70.000 illegalen die zich vanuit Griekenland naar het noorden verdringen.

Bron:

Balkanroute: 70.000 illegale Migranten warten auf Marsch nach Norden

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.161 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8021 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Balkanroute: 70.000 illegale migranten wachten op de mars naar het noorden

  1. Wat staat er op opritten ook al weer als je fout gaat, Keer Terug

    Like

  2. Allemaal oppakken en terugbrengen; zij worden onze ondergang…

    Like

1 Trackback / Pingback

  1. Balkanroute: 70.000 illegale migranten wachten op de mars naar het noorden | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s