Nieuw

Al vier nachten op rij jihadrellen in oorlogszone Grenoble, Frankrijk

Vooral islamitische relschoppers in de Franse stad Grenoble staken auto’s in brand en slingerden voor de vierde opeenvolgende nacht molotovcocktails naar de politie.

De relschoppers uitten hun woede over de dood van twee jongens van 17 en 19 jaar die geen helmen droegen en weigerden om voor de politie te stoppen voordat die een hogesnelheidsachtervolging inzetten.

De twee werden gedood toen een bus die op een brug reed plaatsmaakte voor de politieauto’s en de tieners tegen de muur van de brug verpletterde.

Bewoners reageerden door protestmarsen te organiseren, ongeveer honderd jongeren staken voertuigen in brand en vielen de politie aan.

Molotov cocktails, vuurwerk en benzinebommen werden naar de politie gegooid, die met traangas reageerde.

Minstens 65 voertuigen werden tijdens de onrust vernietigd.

Grote steden in Frankrijk zijn herhaaldelijk getroffen door rellen in zogenaamde “probleemgebieden”, waarbij wordt benadrukt dat de integratie van grote aantallen moslimmigranten is mislukt.

Vorige maand zei de Franse auteur Eric Zemmour dat gebieden in Frankrijk nu volledig buiten de controle van de politie vallen en worden gerund door Arabische bendes die de facto de sharia-wetgeving hebben opgelegd.

“We zijn niet langer in Frankrijk,” zei Zemmour, en voegde eraan toe dat de politie weigert dergelijke gebieden te betreden uit angst voor het uitlokken van een oproer.

In een interview dat de toenmalige Franse minister van Binnenlandse Zaken, Gérard Collomb, vorig jaar gaf, gaf hij toe dat de veiligheidssituatie van het land door de massale immigratie ernstig is.

Op de vraag wat hij van de veiligheidssituatie vond, antwoordde Collomb: “De relaties tussen mensen zijn erg moeilijk, mensen willen niet samenleven.

Onder druk van de vraag of hij dacht dat massale immigratie verantwoordelijk was voor deze onrust, antwoordde Collomb “Enormously so,” alvorens te erkennen dat Frankrijk geen immigratie meer nodig had.

In december werden talrijke Franse generaals getroffen met disciplinaire maatregelen na de ondertekening van een open brief waarin president Macron werd beschuldigd van “verraad” omdat Frankrijk zich had verbonden aan het VN-migratiepact.

Frankrijk is de afgelopen maanden getroffen door massale protesten en rellen met gele vesten, deels als reactie op het immigratiebeleid van Macron.

Bron:

MUSLIMS RIOT FOR 4TH NIGHT RUNNING IN GRENOBLE, FRANCE

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.158 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10113 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

8 Comments on Al vier nachten op rij jihadrellen in oorlogszone Grenoble, Frankrijk

 1. antiislamnu // maart 10, 2019 om 01:53 //

  E.u en macron merkel rutte enz enz moeten weg niemand wil dit

  Liked by 1 persoon

 2. vangie1206j // maart 10, 2019 om 07:20 //

  Ik begrijp werkelijk niet dat dit getolereerd wordt en als de politie dit niet aan kan waarom het leger niet inschakelt wordt om de binnenlandse veiligheid terug te brengen. En waarom schiet de politie niet met scherp op deze beestachtige monsters.
  Wat is die Macron een ongelofelijke zak dat hij dit niet met wortel en tak (uitdrukking W Kok) uitgroeit.
  Dit figuur moet opgepakt worden wegens wanbeleid en volksverraad.

  Like

 3. vangie1206j // maart 10, 2019 om 07:23 //

  Waarom kan Macron wel de politie opdracht geven keihard op te treden tegen die gele hesjes en waarom niet tegen dat islamitische moslim schorem.
  Wie weet hier een antwoord op.

  Like

 4. edwin vissers // maart 10, 2019 om 09:50 //

  Macron 66,6 van de stemmen

  Liked by 1 persoon

 5. edwin vissers // maart 10, 2019 om 09:55 //

  Macrons overwinning speech ?
  Het alziende oog die in een driehoekige deksteen boven een piramide van 13 lagen zweeft, is het meest bekende Illuminati-symbool. De piramide zelf symboliseert onder andere de machtsstructuur van de illuminati, waarbij slechts weinigen aan de top staan en velen zich onderaan de piramide bevinden. De piramide is daarbij een symbool van de New World Order waarbij de Illuminati, zij die verlicht en superieur zijn, een nieuwe wereld bouwen onder het toeziend oog van de grote architect van het universum, gesymboliseerd door het alziende oog. Dit oog kan alle slaven overzien, ingedeeld volgens een hiërarchische piramidestructuur. De 13 treden in de piramide vertegenwoordigen de 13 Illuminati-bloedlijnen die gezamenlijk over de planeet heersen.

  Liked by 1 persoon

 6. Horatius // maart 10, 2019 om 12:41 //

  Grootschalige rellen in de vele banlieues is een jaarlijks terugkerend fenomeen in Frankrijk sinds 2005 toen twee jonge moslims de dood vonden na een achtervolging door de politie.

  Oorzaken volgens de moslimpopulatie en de linkse politieke elite: ‘discriminatie en racisme.’
  Geen kans krijgen op de arbeidsmarkt en dus gedwongen worden te leven van een schrale uitkering en de criminaliteit. Dus om een lang verhaal kort te maken: de integratie is volledig mislukt en zal ook in de toekomst niet gaan lukken. Een structureel probleem waar geheel West-Europa onder gebukt gaat.

  Allemaal voorwaarden die op termijn zich kunnen ontladen in een burgeroorlog. Daar hoeft men echt geen pessimist voor te zijn, hooguit een realist.

  Treedt men keihard op tegen de Gele Hesjes en worden er duizenden in hechtenis genomen en vallen er talloze zwaargewonden, tegen dit tuig wordt er verdacht lankmoedig opgetreden. Want vanuit de moskeeën zou er wel eens een heilige jihad kunnen worden uitgeroepen tegen de Franse Overheden en de bevoegde autoriteiten.

  En dat zou het gelijk bevestigen van het Front National en de andere z.g. populisten in Europa waaronder Viktor Orbán en Geert Wilders. Dit moet tot iedere prijs worden voorkomen en daarom (zo veel als mogelijk) censuur, wegkijken en bagatelliseren volgens een beproefd links recept.

  Duistere figuren zoals Juncker en George Soros, om er maar een paar te noemen, bepalen de toekomst van Europa en die ziet er niet goed uit om maar een understatement te gebruiken.

  De massale immigratie van radicale moslims en Afrikanen is op een totale ramp uitgelopen en men weigert consequent hier lering uit te trekken. Integendeel; door het sluiten van verdragen en pacten zonder voorafgaand overleg met de autochtone bevolking wordt de huidige problematiek alleen maar groter en op de langere duur totaal onbeheersbaar.

  Een Europees leger zou noodzakelijk zijn om de toekomst van Europa veilig te stellen en ons te beschermen tegen het populisme en eventueel EU-lidstaten die weigeren in de pas te lopen via een tactiek van intimidatie tot de orde te kunnen roepen.
  Een beter scenario zou zijn om de buitengrenzen van Europa hermetisch af te sluiten voor de invasietroepen vanuit het Midden-Oosten en Donker-Afrika. Maar dat zou in strijd zijn met de vluchtelingenverdragen en het Pact van Marrakesh, om over de mensenrechten maar te zwijgen.

  Die mensenrechten gelden overigens uitsluitend voor allochtonen en zeker niet voor de autochtonen die worden geacht de hele zaak te financieren en zich neer te leggen bij het omvolkingsproces gedicteerd vanuit Brussel en Straatsburg.

  Toch zijn er tekenen dat er spoedig een einde kan komen aan de macht van de politieke elite: het wordt een lange hete zomer in Frankrijk en aanpalende gebieden.

  Liked by 3 people

 7. Johan P // maart 10, 2019 om 12:52 //

  4 dagen rellen in een enkele moslimwijk en de rellers daar gebruiken meer geweld dan al de demonstrerende gele hesjes in heel Frankrijk de afgelopen 4 maanden.
  Hoort men er ook maar iets over in de reguliere media? Uiteraard niet

  Liked by 1 persoon

 8. Op de commerciële gifgroene zender zenden ze opnieuw Blind Date uit.
  Wordt allemaal gepresenteerd door Nathalie Meskens, welke het feministische gezicht van de zender geworden is.
  De bedoeling van het spelprogramma is aan de hand van vragen het uitkiezen van een geschikte partner, om mee op reis te gaan.

  En naar waar ging de reis?
  Tadaa! Marrakech!
  Veel plezier op jullie zelfmoord-expeditie!
  Als ik er geld voor kreeg zou ik er nog niet heen gaan.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s