Nieuw

Viktor Orbán: In onze grondwet hebben we geschreven dat Hongarije nooit multicultureel mag zijn

"Hongarije is altijd Europees gebleven – zelfs toen we in 1956 in Jalta werden verkocht en in de steek gelaten."

Viktor Orbán in het EU-parlement. Screenshot YouTube.

Hongarije kan niet  islamitisch of multicultureel worden. Dat staat namelijk in de Hongaarse grondwet, verklaart de premier van het land Viktor Orbán in een nieuw boek van de Franse politicus Philippe de Villiers, MTI.

Daarom zijn de culturele marxistische immigratie-pleiters in de EU zo boos op ons land
– Wat onze tegenstanders het meest dwarszit, is het feit dat we in onze grondwet hebben geschreven dat Hongarije christelijke wortels heeft, dat hier geen plaats is voor multiculturalisme, dat een kind recht heeft op een vader en een moeder, en dat ons land het recht heeft om zijn grenzen te verdedigen – die ook de grenzen van de Europese Unie zijn, zegt hij in het boek “I Pulled the Thread of Lies, and Everything Unravelled”.

Iedereen wilde een einde maken aan Hongarije maken, maar we hebben het overleefd
– Het Hongaarse volk heeft een lange traditie van verzet tegen “beperkte soevereiniteit”: eerst waren er de heersers van het Heilige Roomse Rijk, daarna de Khans van het uitgestrekte Mongoolse Rijk, gevolgd door de Sultans van het Ottomaanse Rijk, en daarna de Sovjetkameraden en hun tanks. Ze wilden allemaal een einde maken aan Hongarije, maar op mysterieuze wijze heeft het Hongaarse volk overleefd in een grenzeloze zee van Duitsers en Slaven, zegt hij.

Groot risico dat de EU zal verdwijnen als de multiculturalisten die momenteel de EU controleren de islamisering van Europa blijven afdwingen
Op de vraag of hij zich vandaag zorgen maakt over het gevaar van nationale ontbinding, zegt Orbán dat hij het uiteenvallen van de EU als een groter gevaar ziet, met een lijn die Europa in twee delen verdeelt: een die islamitisch wordt en een die niet islamitisch wil worden. Hij schetst zo de keuzes:

– Als zij ons met rust laten en ons niet dwingen tot islamisering, kan Europa voortleven als een club van vrije naties. Als ze ons echter dwingen het VN-migratiepact of de besluiten van de Europese Commissie te aanvaarden en ons daarmee in lijn te brengen met hun permissieve westerse beleid, kan desintegratie niet worden uitgesloten.

– Voor ons is de beschuldiging dat we niet volledig Europees zijn een wrede grap. Toen we na een halve eeuw sovjet-bezetting en communistische onderdrukking eindelijk onze vrijheid herwonnen, toen het Westen zijn armen opende om ons te omhelzen, dachten we dat we naar onze eigen soort waren teruggekeerd. Hongarije behoort immers al duizend jaar tot Europa. Wij zijn Europa. We zijn altijd Europees gebleven – zelfs toen we in 1956 in Jalta werden verkocht en in de steek gelaten. Na de terugtrekking van de Sovjets geloofden we dat we onze plaats in Europa konden herwinnen, in deze familie van vrije naties die op de pijlers van de christelijke cultuur, de nationale identiteit en de menselijke waardigheid rusten. Zelfs in onze ergste nachtmerries dachten wij niet dat Europa, negenentwintig jaar nadat onze naties vrijheid kregen en het continent herenigd was, opnieuw kwetsbaar zou zijn voor imperialistische ambities – ambities die deze keer niet buiten zijn grenzen, maar binnen zijn grenzen ontstaan.

Volgens de Hongaarse premier moet Europa geen etnische smeltkroes zijn, maar een plaats voor vrije naties.

Bron:

Hungary belongs to Europe. We are Europe

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.160 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8025 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Viktor Orbán: In onze grondwet hebben we geschreven dat Hongarije nooit multicultureel mag zijn

  1. Groot gelyk Orban, wy worden in Vlaanderen ontaard, ons taal wordt vernietigd door de nederlanse taalunie, wy zyn van 2 de rangburgers afgegradeerd na 3 de rangburgers, de fransprekende elite zyn de eerste rangburgers in Belgie, ik ga verhuizen na Hongarye, ik wil geen spoken in lange zwarte klere meer zien nie, klaar.

    Like

  2. Ton Schat // maart 9, 2019 om 21:22 //

    Waar was de westerse hulp toen de communisten na 35 jaar hongarije verlieten met achterlating van vervuiling en uitbuiting van dit volk en hun land? Het westen heeft daarna geen poot uitgestoken,en nu zal Tante Merkel daar wel even hun grenzen gaan bewaken,wat een arrogantie!😤✌️🇪🇺🔌⛔️

    Like

1 Trackback / Pingback

  1. Viktor Orbán: In onze grondwet hebben we geschreven dat Hongarije nooit multicultureel mag zijn | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s