Nieuw

Verslagen islamisten dromen nog steeds van het kalifaat: “We zullen wraak nemen – het bloed zal jullie tot aan je knieën staan”

De islamisten in Syrië zijn verslagen. Maar zelfs in hun nederlaag zijn ze onberouwvol en onverzettelijk.

Moslims vertonen hun macht en dominantie Zweden.

Na maanden van belegering in het laatste restant van hun “kalifaat” in Oost-Syrië, zijn de islamisten vervuild, uitgehongerd en vaak gewond, maar zelfs in hun nederlaag zijn ze onberouwelijk en onbuigzaam.

“Wij zullen onszelf wreken en het bloed zal tot aan jullie knieën staan”, roept een zwart gesluierde vrouw die na weken van bombardementen het laatste bastion van de terreurmilitie van de islamitische staat (IS) heeft achtergelaten, in een bocht van de Eufraat aan de grens met Irak.

“We zijn vertrokken, maar er zullen nieuwe veroveringen komen”, schreeuwen andere vrouwen en gooien stenen naar een groep journalisten. “De islamitische staat zal blijven en groeien”. Wanneer een journaliste met ontbloot haar dichterbij komt, grijpt een van de gesluierde vrouwen haar bij het haar. “Lees je de Koran niet? Schaam je je niet?”, schreeuwt ze, “God vervloekt de vrouw die als een man is”, schreeuwt een andere vrouw.

De islamitische staat ontleent zijn eigenaardigheid en aantrekkingskracht aan de claim een staat te zijn met een eigen munt en eigen scholen. Vandaag de dag is er niets meer van over en de laatste IS-volgelingen die na wekenlang in tunnels, loopgraven en tenten uit Baghus hobbelen, hebben weinig meer dan de kleren op hun uitgehongerde lichamen. Toch willen ze geen nederlaag toegeven, laat staan wroeging tonen.

“We verwachten een overwinning, zo God het wil”, zegt de 47-jarige Iraakse Um Mohammed, die met andere vrouwen in de woestijn bij Baghus wacht. “De nutteloze en lafhartige mensen zijn weggegaan, en nu zijn wij (vrouwen) weggegaan omdat we een last waren voor de mannen”.

In de buurt bidden of lezen sommige vrouwen de koran, terwijl een met stof bedekte jongen met een glimlach op zijn lippen een religieus lied in de glorie van de IS zingt.

“Het kalifaat staat zal niet verdwijnen, het is gebrand in de hersenen en harten van de pasgeborenen en de kleintjes” zegt een oudere vrouw die haar naam niet wil noemen. Hoewel de uiteindelijke nederlaag slechts een kwestie van tijd was en er geen ontsnappen uit Baghus was, hebben duizenden vrouwen en kinderen het tot het einde met de IS strijders in de belegerde en steeds kleiner wordende “Kalifaat” uitgehard.

“De IS-aanhangers uit de laatste overblijfselen van het kalifaat blijven grotendeels onberouwvol, vastbesloten en geradicaliseerd”, aldus de Amerikaanse commandant in het Midden-Oosten, generaal Joseph Votel, op donderdag. Meer dan 50.000 verdachte IS-aanhangers hebben zich sinds december overgegeven aan de Syrische Democratische Strijdkrachten (SDF). Nu zijn ze geïnterneerd in het kamp van Al-Hol, dat nu volledig overvol is.

Niet alleen de vrouwen, maar ook de mannen die aan de rand van Baghus wachten om naar Al-Hol te worden vervoerd, willen zich niet distantiëren van de IS-militie. In plaats van wroeging te tonen over de gruweldaden van zijn eigen groep, beschuldigt een man die aan zijn voet gewond is geraakt de internationale anti-IS-coalitie van “terrorisme”. “Ik gaf me alleen maar over vanwege mijn verwondingen,” zegt hij, benadrukkend dat hij vanaf het allereerste begin bij de IS-militie was geweest.

Abdel Moneim Nadschina, die er met zijn grijze haren veel ouder uitziet dan 30 jaar, blijft ook hopen op nieuwe “veroveringen” van het “islamitische kalifaat”, maar is teleurgesteld door de leiding. “De wet van God werd toegepast, maar er waren onrechtvaardigheden. De “leiders stalen geld en hebben de mensen in steek gelaten”, zegt hij. Hij is ook teleurgesteld in IS leider Abu Bakr al-Bagdadi. “Hij heeft ons toevertrouwd aan mensen die ons lieten vallen”.

Bron:

Besiegte Islamisten träumen noch immer vom Kalifat: „Wir werden uns rächen – das Blut wird Euch bis zu den Knien stehen“

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.161 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8021 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

10 Comments on Verslagen islamisten dromen nog steeds van het kalifaat: “We zullen wraak nemen – het bloed zal jullie tot aan je knieën staan”

 1. Hb schwarz // maart 8, 2019 om 18:35 //

  Het beste is na dit soort bedreigingen om ze maar gewoon aan de Koerden, Assadof andere dictator te laten. Of sluit een akkoord met de oliestaten, het is hun eigen volk enweten het best de oplossing voor deze groeperingen. Wat moeten we hier in ons land of andere EU landen met dit soort fanatieke exstremisten.
  Laten we ze komen en toe in de samenleving, is het echt vragen om narigheid.
  We hebben met de EU al rottigheid genoeg hier in onze landen.

  Like

 2. Uitroeien, wat iedereen weet maar niet gezegd mag worden.
  We moeten doen wat de wereld te doen staat, en dat is het mensenras zuiveren van deze kankergezwellen.

  Liked by 4 people

 3. antiislamnu // maart 8, 2019 om 20:49 //

  Liked by 1 persoon

 4. NAPALM !

  Like

 5. Jack vanderVeen // maart 9, 2019 om 00:17 //

  Dit is de heimelijke legitieme kans om met al die gestoorde wijven mijnenvelden onschadelijk te maken. Degene die overleven gaan door naar een gerechtelijk Iraaks vonnis. Mogen ze zelf bepalen wat ze als bonus ervaren.
  Ook die “onschuldige” kleuters zullen in navolging van hun ouders behoed moeten worden voor jihadisten met bloed aan de handen. Pijnlijk nu, maar op termijn de ongekende verlossing voor voor slachtoffers die dus niet vallen.

  Liked by 1 persoon

 6. Jochem Jaarsma // maart 9, 2019 om 14:54 //

  Ik weet wel zeker dat dit vullis vroeg of laat in Europa op duikt. Soros&co ’s wil is wet.

  Liked by 1 persoon

 7. Ja die zijn al hier Jochem.
  @Jack vanderVeen,
  dat is inderdaad een goede oplossing, om hen de mijnen te laten ruimen die hun mannelijke ‘strijders’ (het losersvolk) zelf hebben gelegd.
  Zouden ze dan nog staan schreeuwen: “Wij houden meer van de dood dan van het leven?”
  Dat zou ik graag eens zien.
  Het ruimt lekker op, in beide richtingen. 😉

  Liked by 1 persoon

 8. Net als de USA (die lieten ISIS gaan MT wapens) zijn de Koerden te zachtzinnig.Deze Isis strijders moeten worden overgedragen aan Syrisch of Iraaks leger. Dat is RECHT. Vergeet niet, dat isis paar duizend soldaten vermoordde……Voor ieder Isis die in leven blijft, sterven 10 burgers minimaal.

  Like

 9. Wraak? Waarvoor? Ik zie geen oplossing voor deze van haat vervulde mensen; uithongering zou het beste zijn, niemand wil deze moordenaars hebben dus er is geen plek voor hen, alleen in de hel…

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Verslagen islamisten dromen nog steeds van het kalifaat: “We zullen wraak nemen – het bloed zal jullie tot aan je knieën staan” – UITERAARD, WRAAK!!! VOOR WAT EIGENLIJK? LAAT DAT TUIG CREPEREN. | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s