Nieuw

Militante veganisten zouden biggen gaan knuffelen – vertrapten hen in plaats daarvan dood

Meerdere biggetjes werden doodgetrapt toen een groep van 200 militante veganistische activisten de varkensstal op een boerderij in Lincolnshire England binnenstormden waar boerin Sylvia Hook de varkenshouderij beoefent. De actie ging onder het woordgerichte motto “Meat the Victims” en het doel was om de aandacht te vestigen op de wreedheid die men meent dat bij het fokken van varkens plaatsvindt. De actie is misgegaan en de aandacht is nu in plaats daarvan gericht op de wreedheid van de veganisten.

Toen de 200 activisten de biggenstal binnendrongen om hun empathie te tonen en hen te knuffelen, vertrapten ze in plaats daarvan de biggetjes met als gevolg dat twee van hen dood werden vermorzeld.

Sylvia Hook, die het bedrijf runt, staat kritisch tegenover de wilde benadering van de veganisten en vertelt de media dat ze naast het doden en verwonden van biggetjes ook materiële schade hebben aangericht en haar gezin bang hebben gemaakt. Naast de varkens die omkwamen, werden er ook veel zwaar gestresd door het binnendringen van enkele honderden activisten .

Sylvia vertelt verder dat de activisten het bedrijf zo lang hebben bezet dat ze de dieren niet kon voeren en andere taken voor hun welzijn kon verrichten. De veganistische activisten maakten ook een chaotische puinhoop door biggen op te rapen en ze vervolgens in de verkeerde omheiningen te plaatsen.

Een woordvoerder van de veganistische activistengroep “Meat the Victims” die zichzelf “Earthling Ed” noemt, zegt dat men geen enkele verantwoordelijkheid op zich neemt voor de biggen die werden vertrapt of andere gevolgen van de actie.

Ondanks het feit dat er veel politieagenten in verband met de actie aanwezig waren, werd geen van de activisten gearresteerd toen ze de boerderij binnendrongen. De politie van Lincoln verdedigt zichzelf met de bewering dat ze de verplichting hebben om legale vreedzame protestacties te beschermen.

Bron:

Vegans accused of killing piglets by accident after storming farm to cuddle them
Militanta veganer ville krama griskultingar – anklagas för att ha dödat dem istället

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.160 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8025 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Militante veganisten zouden biggen gaan knuffelen – vertrapten hen in plaats daarvan dood

 1. Allemaal bang van de Islam.
  Alsof die jullie gaan sparen. Islam maakt geen onderscheid, u mag dromen van wel, maar u wordt er gek van en wentelt jezelf in de ‘transgendermantel.’
  Dit zijn islam-collaborateurs welke onze Westerse waarden in naam van het wezen van het lafste volk op aarde, mee naar de verdoemenis helpen.
  Laat natuurlijke selectie haar werk doen kut-politici!

  Liked by 1 persoon

 2. trebor2110 // maart 8, 2019 om 22:57 //

  Naast de varkens die omkwamen, werden er ook veel zwaar gestrest door het binnendringen van enkele honderden activisten .

  Moeten die biggetjes nu in therapie ??

  Like

 3. templars2017 // maart 9, 2019 om 17:04 //

  Dierenmishandeling als resultaat van de beste bedoelingen is en blijft dierenmishandeling.
  in plaats van dergelijke flauwekul te pogen op te leggen ,met alle gevolgen van dien,zouden ze beter eens hand in eigen boezem steken en kijken waar HUN fouten liggen

  Liked by 1 persoon

 4. Dat is net het enige dat die kunnen, hun eigen fouten of tekortkomingen projecteren op iemand anders.
  En zij geloven in zichzelf dat deze weg bewandelen, beter is dan geen weg te bewandelen.
  Wel links kutvolk, niemand zal u op weg helpen, en lijdt maar goed, tot aan uw dood.
  U zal uw leven fier kunnen afsluiten.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. #DIERENWELZIJN #BARBAREN #Militante #veganisten zouden #biggen gaan #knuffelen – #vertrapten hen in plaats daarvan #dood | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s