Nieuw

Meningsmisdadiger Wolfgang Fröhlich mag de gevangenis verlaten – psychisch gestoord verklaard 

Meningscrimineel Wolfgang Fröhlich op 56-jarige leeftijd.

Na 15 jaar gevangenisstraf mag de 67-jarige Wolfgang Fröhlich naar huis. Niet omdat hij onschuldig is aan “Holocaustrevisionisme”, maar omdat de rechtbank hem als “waanzinnig” beoordeelt.

De zogeheten holocaustontkenning is in 16 Europese landen en de etnostaat Israël illegaal.

De Oostenrijker Wolfgang Fröhlich zit al 15 jaar met korte onderbrekingen in de gevangenis wegens het getuigen en beschrijven dat het insecticide Zyklon-B niet werkt om mensen te doden. Maandag werd de 67-jarige academicus uit de gevangenis vrijgelaten en mocht hij naar huis gaan, ook al was hij van zijn meningsmisdaad niet vrijgesproken. Hij wordt nog steeds als schuldig beschouwd aan zijn meningsmisdaad waarvoor hij werd veroordeeld.

Maar omdat hij zo hardnekkig blijft weigeren om van gedachten te veranderen en de officiële waarheid van de Holocaust van 6 miljoen Joden te accepteren, wordt hij als psychisch gestoord beschouwd en hoeft niet langer meer in de gevangenis te zitten.

Frölich heeft beloofd om geen documenten meer te schrijven waarin staat dat Joden niet door insecticiden vergast hadden kunnen worden.

Het feit dat hij als gek wordt beschouwd, is waarschijnlijk een juridische oplossing die zijn advocaat voor hem heeft geregeld om hem uit de gevangenis te krijgen.

De ingenieur Fröhlich is gespecialiseerd in de bouw van gaskamers om ongedierte en besmettelijke micro-organismen te doden. Hij was als zodanig een specialist die in 1998 als getuige-deskundige werd opgeroepen in een rechtszaak om de historici Jürgen Graf en Gerhard Förster te verdedigen. In plaats van een steun als belangrijke deskundige op dit onderwerp voor de beschuldigde historie-revisionisten te worden, werd zijn kennis tijdens de rechtszaak tegen hem gebruikt en creëerde een groot probleem voor hen.

Het hof vond het namelijk niet leuk om te horen wat hij te zeggen had over hoe het volgens hem onmogelijk was om miljoenen Joden massaal te vergassen, zoals de onbetwistbare officiële beschrijving van de Holocaust vereist. De aanklager legde de getuige het zwijgen op en dreigde hem dat hij vervolgd zou worden voor racistische misdrijven als hij rekenschap zou blijven afleggen over de waterstofcyanide.

Na te zijn bedreigd voor zijn getuigenis schreef Fröhlich een boek met de titel Gaskammerschwindel (Gaskamerzwendel) dat in 2001 uitkwam.

In 2003 werd hij gearresteerd en in de gevangenis gegooid wegens schending van de Oostenrijkse meningswetten.

Er volgde een lange rij van vervolging tegen hem, want hij bleef brieven en zelf opgenomen video’s sturen naar verschillende autoriteiten waarin hij zijn redenering uitlegt.

Zelfs in de gevangenis bleef hij meningsmisdaden plegen door het schrijven van “Holocaustontkenning”-brieven aan overheidsfunctionarissen. Deze brieven brieven zorgden op hun beurt weer voor uitvaardiging van nieuwe gevangenisstraffen.

Maar nu wordt hij als waanzinnig beoordeeld. Volgens de wet lijdt Fröhlich aan waanideeën en kan hij daarom geen verantwoordelijkheid dragen voor zijn opvattingen als hij zijn vakkennis uitdraagt over de wisselwerking tussen chemie en biologie.

Een getuige-deskundige zegt dat hij aan een zieke obsessie lijdt om “het hele begrip van de geschiedenis van Europa te veranderen”, wat als volstrekt obscuur wordt beschouwd.

Omdat Fröhlichs waanideeën niet als een direct gevaar voor zichzelf of anderen worden beschouwd, wordt hij niet naar een psychiatrische instelling overgeplaatst, maar moet hij thuis verblijven.

Een officier van justitie is echter tegen de beslissing in beroep gegaan. Wolfgang Fröhlich’s tijd in vrijheid kan dus weer relatief kort zijn.

Bron:

67-Jähriger bei Prozess in Krems enthaftet
14 Years’ Imprisonment for Wolfgang Fröhlich in Austria

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.158 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7946 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Meningsmisdadiger Wolfgang Fröhlich mag de gevangenis verlaten – psychisch gestoord verklaard 

 1. Historie liefhebber // maart 9, 2019 om 10:42 //

  Hij is niet de enige. Fred Leuchter was getuige deskundige (hij was expert in executie faciliteiten zoals gaskamers) in het Zundel proces, toen zijn bevindingen niet overeen kwamen met wat de tegenpartij hoopte werd een tweede getuigendeskundige opgeroepen, een meester in de scheikunde, Germar Rudolf. Er werd ook forensisch bewijs gezocht. Leuchter is ontsnapt na dagvaarding in Duitsland en Rudolf heeft jarenlang vastgezeten vanwege zijn conclusies.

  Like

 2. shlomoshe // maart 9, 2019 om 10:54 //

  Een minderheid? Bescherming bij het schoppen tegen heilige huisjes gaat via een agenda.
  Een andere levensovertuiging? Niet iedereen kan zich met evenveel succes beroepen op culturele, religieuze of principiele gronden.

  Titus 1:14 (KJV)

  Not giving heed to Jewish fables, and commandments of men, that turn from the truth

  Misplaatst? Antisemitisch?
  Zoek het uit, de werkelijkheid is schrijnend, onwerkelijk, grappig bijna.
  Als mensen een spelletje met je spelen -of je nu wilt of niet- en je laat ze begaan..

  Liked by 1 persoon

 3. antiislamnu // maart 9, 2019 om 14:22 //

  Wie anti islam is heeft het nu ook niet het makkelijkst het liefs zouden ze je ook opsluiten en gek verklaren

  Like

 4. Historie liefhebber // maart 9, 2019 om 10:42

  ” Leuchter is ontsnapt na dagvaarding in Duitsland”

  Hierbij zijn rapport in het Nederlands ; http://vho.org/NL/b/hlr1/

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s