Nieuw

Gele Hesjes-demonstranten gooiden stront op de politie

© Foto: La Plume Libre ‏

Afgelopen week tijdens een confrontatie met de politie in Montpellier in Frankrijk braken er gevechten uit tussen de politie en Gele Hesjes-demonstranten die zich met ongeveer duizend mensen hadden verzameld om te protesteren.

Volgens het Twitter-account “La Plume Libre” vulden de demonstranten ballonnen met ontlasting, die ze vervolgens op de politie gooiden. Een politieagent zou naar verluidt in verband met het conflict ook gewond zijn geraakt.

Wat de situatie voor de politie niet beter maakte, was dat de douches op het politiebureau niet werkten zoals ze zouden moeten werken, zodat de stinkende politieagenten in koud water moest douchen.

Bron:

Yellow Vests Throw Alleged Faecal-Laden Projectiles at Police in France (PHOTOS)

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.160 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8024 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Gele Hesjes-demonstranten gooiden stront op de politie

 1. Wie stront zaait, zal stront oogsten.

  Liked by 3 people

 2. Ha! Ik zou wel graag meedoen.
  Ben al een emmertje aan het sparen en heb vijf volle pisflessen vijf maanden afgesloten om deze als molotov-cocktails naar hen te gooien.

  Jullie zijn stront, en jullie krijgen dus waar je zelf tussen de lijntjes door naar vraagt.

  Like

 3. Da’s mooi shit zeg 😉

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s