Nieuw

Vermoord Italiaans tienermeisje mogelijk in stukken gesneden terwijl ze nog in leven was

Foto ter illustratie.

Een van de meest schokkende berichten uit de rechtszaak over de moord op de Italiaanse tiener Pamela Mastropietro is dat ze misschien in stukken is gesneden is terwijl ze nog in leven was.

LEES MEER: Italiaans tienermeisje vermoord en in stukken gehakt, Nigeriaanse migrant gearresteerd

De onthulling komt na getuigenissen van Vincenzo Marino, een belangrijke getuige in het proces tegen de Nigeriaanse drugsdealer Innocent Oseghale, die vorig jaar beschuldigd werd van het vermoorden van het 18-jarige Italiaanse tienermeisje, schrijft Il Giornale.

Marino was op hetzelfde moment in de gevangenis als Oseghale en beweert dat hij hem had horen toegeven dat hij haar had vermoord. Marino zei dat de Nigeriaanse drugsdealer de Italiaanse tiener onmiddellijk na seks met haar heeft neergestoken. De getuige voegde eraan toe dat Oseghale na de steekpartij de locatie verliet om een andere man te halen om hem te helpen zich te ontdoen van haar lichaam en vervolgens “naar huis terugkeerden, om zich te overtuigen dat Pamela dood was en begon bij haar voet het lichaam in stukken te hakken”.

De Nigeriaan zou dan naar verluidt de tiener opnieuw hebben gestoken omdat ze van pijn schreeuwde.

– Hij zei dat er een zak in de koelkast stond om de stukken in te bewaren, maar dat ze er niet in pasten en dat hij het kleiner moest snijden en in twee koffers moest stoppen, voegde Marino eraan toe.

De koffers, die aan de kant van de weg werden achtergelaten, werden in februari vorig jaar in de Italiaanse gemeente Pollenza ontdekt, wat een nationaal opschudding en een massale schietpartij op migranten van de 28-jarige Luca Traini veroorzaakte, die naar verluidt het slachtoffer kende.

Enkele maanden later werd een ander Italiaans tienermeisje, Desirée Mariottini, dood aangetroffen na een overdosis in Rome. Aanklagers arresteerden in verband met haar dood verschillende asielzoekers  op beschuldiging van verkrachting van de 16-jarige en het doelbewust veroorzaken van een dodelijke drugsoverdosis.

Bron:

Teen Girl May Have Been Dismembered By Migrant Drug Dealer While Still Alive

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7965 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Vermoord Italiaans tienermeisje mogelijk in stukken gesneden terwijl ze nog in leven was

 1. Jack vanderVeen // maart 8, 2019 om 23:31 //

  Wat Merkel reeds zei:”een er maar aan, dit hoort nu eenmaal bij ons land (Europa) anno 21ste eeuw!”
  Niet in de gaten (of niet willen weten) dat het een niets met het ander te maken heeft.
  Zouden negers echt het extreem geweldadigen aftreksel van apen zijn, vraag ik me weleens af.

  Like

 2. Arm meisje… 😦 ze had nog een heel leven voor zich…vermoord door mensen die de waarde van het leven niet weten te waarderen…

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Vermoord Italiaans tienermeisje mogelijk in stukken gesneden terwijl ze nog in leven was | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s