Nieuw

Ze worden geïmporteerd om ons te vermoorden en krijgen volledige verzorging en geen straf als ze dat daadwerkelijk doen – Geen gevangenis voor neger die 84-jarige vrouw al haar botten brak en doodsloeg

Maria Müller en haar door Frans Timmermans en die andere genocidalisten geïmporteerde moordenaar

Begin mei vorig jaar was Bernard Ngue, een gewelddadige crimineel uit Kameroen, “gefrustreerd, ontevreden en seksueel gespannen”. Omdat hij blijkbaar niets beters te doen had, ging hij een huis in de Wichertstraße in Berlijn-Prenzlauer Berg binnen en belt hij aan bij de deur van de 84-jarige Maria Müller.

De gepensioneerde opent de deur, Ngue pakt een rollator die in de gang staat en begint de kleine vrouw, zelfs niet 1,50 meter hoog, als een gek te slaan. Hij schopt de oude dame die op de grond ligt, verpulverd haar gezicht en breekt verschillende ribben. Maria Müller sterft als gevolg van het massale geweld tegen haar lichaam.

De volgende dag vindt de zoon zijn dode moeder. Na de eerste beoordeling door artsen in Berlijn, wordt gezegd dat er voorlopig een “toevallige dood” is geregistreerd, ook al zit het bloed van de dode tot twee meter hoog op de muren.

Twee weken na de misdaad werd haar moordenaar gearresteerd. Inmiddels is bekend dat de Kameroener na het misdrijf het ondergoed van zijn slachtoffer aantrok, in het bed van Maria Müller ging liggen en daar sliep tot de volgende ochtend, nu blijkbaar minder gespannen. Daarna was hij over het lijk gestapt en liep weg.

Net vrijgelaten

Ngue werd berecht. Volgens de aanklager had hij Maria Müller “voor lage motieven en verraderlijk” op een afschuwelijke manier vermoord (Az. 530 Ks 16/18). Een DNA-vergelijking bevestigde de beschuldiging. Ngue is naar verluidt al eerder in het verslag opgenomen voor talrijke misdaden, waaronder diefstal en meer dan tien letselschademisdrijven. In 2017 had hij drie vrouwen seksueel geïntimideerd en hij werd pas pas een paar dagen voor de moord op de gepensioneerde vrijgelaten.

Blijkbaar werd de gewelddadige zedendelinquent als sociaal aanvaardbaar beschouwd. Des te verbazingwekkender nu het oordeel van deskundigen in de recente zaak van zijn criminele carrière:

Bernard Ngue, die uit frustratie een kleine 84-jarige bijna alle botten in haar lichaam brak komt in een kliniek. “Want wat er gebeurd is was het resultaat van een acute psychose,” zei de rechter.

Kameroense moordenaar had lang geleden gedeporteerd moeten worden

De nu 24-jarige was illegaal in Duitsland, hij had in 2012 in België een asielaanvraag ingediend, die was afgewezen. Als gevolg hiervan werd hij niet gedeporteerd, maar reisde hij ongehinderd naar Duitsland en werd hij toegelaten tot het eerste opvangkamp in Eisenhüttenstadt (Brandenburg), waar hij de hele dag werd verzorgd. Vervolgens diende hij opnieuw een asielaanvraag in Duitsland in.

Waarom de Kameroener, die in België al was afgewezen, in de asielprocedure in Duitsland is terechtgekomen, is een van de vele vragen die door het falen van de Duitse autoriteiten in hun asielpoging zijn opgeworpen. De Kameroener had moeten worden uitgezet.

Nu zal hij waarschijnlijk nog lang bij ons blijven – volledig bevoorraad, verwend en medisch verzorgd op kosten van de belastingbetaler. Op een gegeven moment zal een expert hem misschien diagnosticeren als “genezen”. Herhaling is daarom niet uitgesloten.

Bron:

Schon wieder: KEIN Knast für afrikanischen Killer einer 84-jährigen Berliner Rentnerin

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1658 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

7 Comments on Ze worden geïmporteerd om ons te vermoorden en krijgen volledige verzorging en geen straf als ze dat daadwerkelijk doen – Geen gevangenis voor neger die 84-jarige vrouw al haar botten brak en doodsloeg

 1. Imbecielen omarmen elkaar,we zijn inmiddels ver gezonken,zover zelfs dat je niet meer openlijk mag zeggen wat je hiervan vind ,daar gaan rechters over ,maar dat ze doodziek en stapelgek zijn durf ik wel te beweren .regeringen die blijven doorgaan met pleisters plakken vermoorden hun eigen volk ,Bij binnenkomst ,handy uitlezen,die hebben ze allemaal ,kijk waar ze vandaan komen en 80 procent kan gelijk terug ,de rest controleren ,en binnen een maand kan ook daarvan de helft weer terug ,veels te veel juristen vreten hiervan ,en stagneren ,weg ermee .

  Liked by 1 persoon

 2. Jack vanderVeen // maart 7, 2019 om 13:15 //

  een neger in psychose?? dat bestaat niet.
  een neger zijn I.Q. van 60 daalt naar een kritisch punt waardoor hij zijn daden anders bekijkt.
  en daarbij kennen negers absoluut geen empathie met hun medemens. Beter gezegd:” kennen negers absoluut geen empathie met de mens”

  Like

 3. ronjaspers // maart 7, 2019 om 17:40 //

  Ze worden ook geimporteerd om ons af te slachten door de satanische elite (de illuminatie en de bilderberg groep) de satanische elite willen een new world order,daarvoor moet eerst 90 % van de wereldbevolking worden uitgemoord.

  Like

 4. Strike // maart 7, 2019 om 20:21 //

  Tijd dat er wat meer duitsers last van acute psychoses krijgen?

  Like

 5. antiislamnu // maart 7, 2019 om 21:40 //

  Kk aap

  Like

 6. Walter H. // maart 8, 2019 om 13:39 //

  Leg mij maar uit waarom de rechter minder kwaadaardig zou zijn dan de neger.
  Misschien kan iemand uitleggen waarom de politici die verantwoordelijk zijn voor het ‘open grenzen’ beleid niet verantwoordelijk zouden zijn voor het gedrag van hun gasten.

  Een oma is vermoord en niemand is schuldig.
  Dat moet omgedraaid worden. Heel veel mensen, politici, justitie, psychiaters, de ‘welkom in mijn land’ mensen; zonder hun acties was de moord niet gepleegd en ze dragen dus allemaal schuld.

  Het wordt hoog tijd dat deze mensen publiekelijk gewezen worden op hun deel in deze laffe moord en alle andere misdaden die het gevolg zijn van hun handelen.

  Like

 7. @Walter H, omdat Obama tijdens zijn 8-jarige regeringsperiode de verkeerde mensen wereldwijd de macht heeft gegeven.
  Allen linkse ‘burgemeesters.’
  Welke idd als doelstelling hebben de ‘overbevolking’ tegen te gaan, en te verplaatsen met moslims, welke – eens wij zelf zijn ge- genocideerd – met experimentele bio-wapens uitgeroeid zullen worden.
  Dan kan de ‘elite’ Europa heropbouwen met blanken welke allen zullen afstammen van een koninklijke bloedlijn.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Ze worden geïmporteerd om ons te vermoorden en krijgen volledige verzorging en geen straf als ze dat daadwerkelijk doen – Geen gevangenis voor neger die 84-jarige vrouw al haar botten brak en doodsloeg | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s