Nieuw

Omstreden Haagse Marokkaanse politicus verdacht van zorgfraude

Khoulani you tube

Volgens DSW lijkt het erop dat Khoulani, verzekeringsadviseur van origine, de spilfiguur is in een handeltje in valse buitenlandse zorgfacturen. ,,De verdachten komen uit zijn omgeving’’, aldus Raymond Nyns, hoofd afdeling Bijzonder Onderzoek van de verzekeraar.

De zorgfraude kwam aan het licht in een werkgroep van verzekeraars, die verdachte facturen met elkaar uitwisselen. Er bleken identieke facturen uit Marokko in omloop te zijn, waaronder één van een bestaande arts, die woedend is dat van zijn praktijk misbruik is gemaakt.

AD >>

Een Marokkaan die woedend is. Ik kan het me wel voorstellen. Je wordt geboren en komt op deze wereld, en dan kijk je in je paspoort en blijkt dat je Marokkaan bent. Ik zou ook woedend zijn.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10112 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

4 Comments on Omstreden Haagse Marokkaanse politicus verdacht van zorgfraude

 1. Yvonne // maart 7, 2019 om 19:54 //

  Kom op zeg, dat doet een Marokkaan toch niet fraude plegen, ook huizen daar hebben en hier uitkering
  Raar hè dat onze premies elke keer hoger worden, Oomen van dsw stopt ermee meneer is miljonair , hij gaf zijn salaris weg ik ben ook bij dsw ik heb niets van hem gehad had ik heerlijk een huis kunnen kopen of huren in de vrije sector

  Like

 2. Frauke // maart 7, 2019 om 20:51 //

  Meer regel dan uitzondering.

  Liked by 1 persoon

 3. Jack vanderVeen // maart 7, 2019 om 23:47 //

  Verdacht heet “schuldig aan”!
  Een en ander afhankelijk welke leugens hij en “zijn” advocaat bedenken om er toch bij een D’666 rechter er onderuit te kunnen komen.
  Dit is zo ook tot enkele jaren geleden in Turkije het geval geweest. Maar in Afrikaanse landen nog een actuele praktijk DUS.
  Op safari sturen zo’n eikel en niet meer laten terugkomen. Is ie toch nog ergens goed voor.
  Alsof we nog niet voldoende criminelen hebben onder onze autochtonen zullen importeren wij ze met scheepsladingen uit de rest van d wereld.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s