Nieuw

Niet spannend, beetje schieten op de laatste restjes van ISIS

Is meer iets voor Gay Mainstream Boomer Media zoals GS.

Maar ach, we willen het u niet onthouden.

Waarschuwing, supersaai:

Als je het gekeken hebt, heb je net als ik 10 minuten van je leven weggegooid. ISIS is al lang geëvacueerd door de VS en naar ‘Safe-havens’ gebracht om uit te rusten voor ze ingezet worden om op een ander deel van de wereld de vijanden van de globalisten te bevechten.

En de volgende keer dat ze verschijnen, in Venezuela ofzo, zijn het in ene geen islamieten meer, maar vrijheidsstrijders, en rebellen, of guerrilleros.

En waarom moet ons defensiebudget naar 2% om dit soort gajes te bestrijden wat we net zelf met een half miljard betaald hebben ?

Kunnen we gewoon stoppen met beide partijen te financieren aub., en dan ook gelijk onze staatsschuld nietig verklaren omdat die op illegale wijze tot stand gekomen is.

Fuk de banksters en hun oorlogen.

Iemand trouwens al uitgerekend wat Toyota verdiend heeft aan dit opzettelijk gecreëerde bloedbad ? Er zijn honderdduizenden kilo’s aan bommen op die landen gegooid en elke keer rijden er nieuwe Toyota’s rond. Nou zijn ze vrij onverwoestbaar kan ik uit ervaring melden, je moet ze zelfs een jaartje afbeulen voor ze überhaupt enigszins comfortabel worden. Wij gooiden stalen balken achterin en dan gingen we de berg er mee op en af om de vering een beetje te breken. Maar met houwitsers er op schieten is weer het andere uiterste.

Oh kijk, 300.000 extra auto’s verkocht in 2016-2017:

Toyota Motor Corporation (TMC) today announced its financial results for the fiscal year that ended March 31, 2017.

Global Financial Highlights:

Global sales of 8,970,860 vehicles increased by 289,532 units compared to the previous fiscal year.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s