Nieuw

Neger journalistenorganisatie eist van de CNN Joden dat ze meer zwarte bestuurders aanstellen

De National Association of Black Journalists (NABJ) is een vereniging van journalisten in de Verenigde Staten die alleen mensen met een zwarte huidskleur vertegenwoordigt. Na het ontvangen van een afwijzing van CNN op hun eis om de vierkoppige delegatie van de NABJ te ontmoeten, dreigt men nu met de racismekaart in de vorm van een ononderbroken speciaal onderzoek op het nieuwsbureau in te zetten.

NABJ is van mening dat er een gebrek aan diversiteit in huidskleur is in het management van CNN. Men heeft daarom geëist dat het nieuwsbureau een delegatie van de organisatie ontmoet om te bespreken hoe CNN meer mensen met donkere pigmentatie op hoge posities kan aanstellen.

De CEO van CNN, Jeff Zucker, zei nee tegen de claim, wat NABJ er nu toe heeft aangezet om CNN luidkeels in een persbericht te bekritiseren en te dreigen het bedrijf onder de loep te nemen, te onderzoeken en alles te vervolgen wat een bewijs is van een gebrek aan huidkleurendiversiteit.

NABJ schrijft dat “zij diep bezorgd zijn over het gebrek aan zwarte vertegenwoordiging onder de hoogste nieuwsmanagers van CNN”. Verder wordt geschreven dat “de weigering van Zucker om de vierkoppige delegatie van NABJ te ontmoeten, NABJ ertoe heeft aangezet CNN op een speciale onderzoekslijst te plaatsen”.

Het is onduidelijk over welke lijst NABJ het heeft of dat de organisatie eerder andere nieuwsbedrijven op de lijst heeft gezet. NABJ is hierover vragen gesteld, maar heeft geweigerd om licht op de zaak te verspreiden.

NABJ beweert echter dat andere toonaangevende nieuwsbedrijven, waaronder CBS, NBC, Fox en ABC, hebben afgesproken om de diversiteitsdelegatie van de organisatie te ontmoeten. Ook wordt gesteld dat deze nieuwsbedrijven zeer positief zijn geweest om verder te werken aan een nieuwsarena met een grotere diversiteit. Alleen CNN is volgens de NABJ onbereidwillig geweest.

Al eerder heeft CNN feministische kritiek van de TheWrap-site gekregen omdat men te weinig vrouwelijke medewerkers als nieuwsanker tijdens de beste zendtijd zou hebben, minder dan andere toonaangevende nieuwsbedrijven.

Bron:

National Association of Black Journalists Calls Out CNN Over Lack of Diversity

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.161 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8021 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Neger journalistenorganisatie eist van de CNN Joden dat ze meer zwarte bestuurders aanstellen

 1. Jack vanderVeen // maart 7, 2019 om 13:07 //

  ik moet wel lachen om dit tragische nickerstatemen.
  zelf een verbond van alleen maar nickers, negers en zwarten waar dus uiteraard geen blanke tussen mag komen.
  maar anderen de racismekaart presenteren want te wit.
  snappen die negers niet dat hun organisatie VEEL TE zwart is. Brengt alleen maar ongeluk.

  Like

 2. syberspees // maart 7, 2019 om 13:43 //

  CNN is duidelijk veel wit en jood. Dat geeft te denken over het multiculturalistische gedachtengoed waar de joden menen voor te staan

  Like

 3. trebor2110 // maart 7, 2019 om 15:53 //

  ik heb in een winkel van een neger ook nog nooit blank personeel gezien , net zo min als bij de turk en marrokaan .

  Like

 4. trebor2110 // maart 7, 2019 om 21:32 //

  Like

 5. Het Zonnetje in huis. // maart 8, 2019 om 13:22 //

  Trebor:Je hebt gelijk,op iedere straathoek van de steden in nl staat een winkel van een “neger “wat dat ook mag zijn,wat Turken en Marokkanen betreft heb je helemaal gelijk,die huren alleen familieleden in of de familie werkt gratis voor de eigenaar,wat traditiegerelateerd is maar eigenlijk concurentievervalsing ! Dat van die negers is natuurlijk sarcastisch bedoeld,als je dat begrijpen kan !

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s