Nieuw

Man schoot zichzelf per ongeluk in de penis

Voor een 46-jarige Amerikaan eindigde een onzorgvuldigheid met zijn pistool in extreme pijn. Hij droeg het pistool, dat hij illegaal had, zonder een holster in zijn tailleband.

In de Amerikaanse staat Indiana schoot een 46-jarige man zichzelf per ongeluk in de penis. De man, die blijkbaar geen vergunning voor het wapen had, moest in een nabijgelegen ziekenhuis worden behandeld.

Volgens het persbericht van de stadspolitie van Marion was de 46-jarige op een ochtendwandeling, zoals hij later ambtenaren vertelde. Hij droeg zijn pistool zonder holster in zijn tailleband. Toen het naar boven gleed en de 46-jarige het pistool terug wilde duwen, werd er een schot afgelost. Hij schoot door zijn penis en zijn scrotum.

De man wordt nu wegens illegaal wapenbezit vervolgd.

Bron:

Mann schoss sich selbst versehentlich in den Penis

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.161 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8021 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Man schoot zichzelf per ongeluk in de penis

  1. Frauke // maart 8, 2019 om 07:20 //

    Hij hoeft in elk geval niet meer te leuren met z’n kouwezakie.

    Like

  2. trebor2110 // maart 8, 2019 om 08:35 //

    Dat is dan dubbel gestraft in je eigen kloten schieten en verboden wapen bezit .

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s