Nieuw

Linkse partijen zijn er voor de arbeiders – ze kunnen alleen nog geen schroef in een plank hout slaan omdat ze denken dat het een spijker is

Als Jesse zijn arm naar achteren haalt om de eerste (hoe noem je dat) ‘slag’ te maken, zittie met zijn elleboog tegen een plastic box aan.

In deze positie kun je niet zagen. (ik verzandde in een of andere twitterdiscussie met een gek die van mening was dat je multiplex niet met een handzaag kan zagen, dat is gelul. Jesse kan dat niet, maar ik wel. Het hangt er van af of je kunt zagen. En het kan zelfs met deze zaag, aangenomen dat ie nieuw is)

De PvdA maakt het zo mogelijk nog bonter.

Dat is mooi man, een houtfret met schroefdraad met een hamer. Toegegeven, ik wil fretten wel eens een ‘tikje’ geven opdat de punt in het hout zit en dat ding er niet uitpleurt als ik er een sleutel opzet om het hout in te draaien. Maar daar is hier geen sprake van, al het schroefdraad zit al in het hout.

Politici zijn oplichters en toneelspelers, allemaal.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.158 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10113 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

2 Comments on Linkse partijen zijn er voor de arbeiders – ze kunnen alleen nog geen schroef in een plank hout slaan omdat ze denken dat het een spijker is

  1. koddebeier // maart 7, 2019 om 16:55 //

    Veruit de meeste hebben nog nooit van hun leven handenarbeid verricht !!
    Werken ???? Hebben ze van horen zeggen !

    Like

  2. Zo ook het commentaar van Nigel Farage op de leden van het Europese Parlement:

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s