Nieuw

ISIS terrorist herstelde van schotwond in Wenen om daarna weer verder te islammen in het kalifaat

Wat er nu in het dossier van de in Wenen geboren IS-terrorist in Syrië staat, is moeilijk te geloven: Azad G. (27) was na een jaar dienst voor het leger van fanatiekelingen al naar huis in Oostenrijk teruggekeerd om te herstellen van een schotwond. De rechterlijke macht onderzocht de zaak, maar liet deze vallen: G. genoot ongehinderd van zijn “oorlogsverlof” in het midden van Wenen.

2014 met geweerschot terug naar Oostenrijk
“Krone” heeft nu meer informatie over deze zaak uit justitiële kringen: De nu berouwvolle Azad G. reisde al in 2013 voor het eerst naar Syrië en bevond zich toen waarschijnlijk midden in de gevechtszone – in 2014 keerde de vermoedelijke IS-terrorist met een schotwond terug naar Oostenrijk.

“Deze wond werd opgemerkt in Wenen, het Openbaar Ministerie begon een onderzoek”, meldt de “Krone” informant. Maar de terreurkrijger was nog steeds in staat om zich ongehinderd in Oostenrijk te verplaatsen: Blijkbaar waren er geen getuigen of bewijzen om hem te vervolgen, en het proces werd in 2015 gestaakt.

Goed hersteld terug naar Syrië
Met een genezen schotwond en blijkbaar goed hersteld, keerde Azad G. terug naar de oorlog in Syrië, die zijn kameraden daar met onthoofdingen en het verbranden van gevangenen bijzonder wreed leidden. Hoewel er in 2016 een internationaal arrestatiebevel werd uitgevaardigd tegen de Oostenrijkse IS-terrorist, was de jihadist veilig in het islamitische kalifaat. Pas nu, twee jaar later, viel de Oostenrijker in gevangenschap en gaf hij een bekentenis af via video.

In een recente video – de “Krone” eerder toonde – zei de Weense IS-terrorist : “Ik hoop dat iedereen erkent dat ik spijt heb. Ik kan mensen alleen vertellen voorzichtig en niet lichtgelovig te zijn, “zei de Oostenrijker met Turkse roots”.

Bron:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.161 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

1 Comment on ISIS terrorist herstelde van schotwond in Wenen om daarna weer verder te islammen in het kalifaat

  1. Jack vanderVeen // maart 7, 2019 om 05:28 //

    Het valt wel op dat al deze teruggekeerde of binnenkort terugkerende moordlustige en zwaar gestoorde criminele shit zoveel spijt heeft van hun avontuur in Syrië/Irak.
    Zeker weten dat hun binnenkant eerder spijt heeft van dat zij (tijdelijk) niet verder kunnen moorden.
    Waarom tijdelijk? Straks kunnen zij hier vol aan de bak op een volle groene heide met allemaal van die lynxe schapen. Helaas moeten ook de anderen, niet tot deze achterlijke lynxe schapen behorende, eraan geloven.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s