Nieuw

Identificeerde zichzelf tijdelijk als vrouw, breekt het vrouwelijk record Deadlifting en gaat terug naar het identificeren als mannelijk

© Rapper Zubby - Twitter

De Britse rapper Zuby besloot de spot te drijven met de tegenwoordige stelling dat biologische mannen heden ten dage niet meer fysiek sterker dan vrouwen zouden zijn.

Hoe om te gaan met transgenders in de sportwereld is een steeds discutabeler onderwerp geworden, vooral nadat biologische mannen die zich als vrouw identificeren en wedijveren tegen biologische vrouwen altijd de eerste plaats innemen.

Onlangs kwamen twee omgebouwde mannen op de eerste en tweede plaats in de 100 meter van de Connecticut State Finals, wat op kritiek stuitte van andere deelneemsters en hun families. Biologische vrouwen moeten “harder werken” in plaats van te klagen, was het antwoord van de transgendervrouwen.

De tennisster Martina Navratilova verontschuldigde zich onlangs na het beschrijven van transgendervrouwen die concurreren tegen biologische vrouwen als “bedrog” en vond dat het niet eerlijk zou zijn.

Bron:

Rapper Briefly Identifies as Female, Smashes Female Deadlifting Record, Goes Back to Identifying as Male

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.160 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8025 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s