Nieuw

Duitsland: Tunesiër doodt Duitse vriendin – Burgemeester Kissel (SPD) waarschuwt voor rechtse populistische krachten

In de nacht van woensdag 6 februari heeft een 22-jarige Tunesiër zijn 22-jarige Duitse vriendin na een ruzie gedood. Gisteren gaf de 22-jarige zich over aan de politie, die tot nu toe van een relatieconflict uitgaat.

Volgens politierapporten is de verdachte een Tunesisch staatsburger die in oktober 2017 de Bondsrepubliek Duitsland is binnengekomen en bij een BAMF-vestiging (Staatsbureau voor Migratie en Vluchtelingen) in Baden-Württemberg asiel heeft aangevraagd. Hij heeft momenteel een gedoogstatus.

De verdachte heeft reeds een strafblad. In oktober 2018 zat hij wegens diefstal een gevangenisstraf van drie weken uit. Daarnaast is hij voor twee mishandelingsdelicten, verschillende drugsdelicten en bedreigingen bij justitie bekend. Misdrijven van het 21-jarige slachtoffer zijn bij de politie niet bekend. De 21-jarige woonde in het huis van haar ouders, waar zich ook de plaats van het misdrijf bevindt. De plaats delict werd onderzocht door specialisten van de afdeling Strafrechtelijk onderzoek van Mainz. Het vermeende moordwapen, een lang keukenmes, werd ook op de plaats van de misdaad in beslag genomen. Het Openbaar Ministerie heeft een autopsie bevolen. Het slachtoffer had verschillende steekwonden, die als doodsoorzaak zijn geclassificeerd.
Tot zover het politierapport.

Zoals gewoonlijk meldt zich na een dodelijke mesaanval plichtmatig de burgemeester van de betreffende stad die zijn afschuw uitspreekt, met in dit geval de  burgemeester Michael Kissel (Sociaaldemocratische Partij Duitsland), die gelijk zijn kans waarnam om te waarschuwen voor “rechtse populistische krachten”:

Burgemeester Michael Kissel heeft woensdag na afloop van een openbare raadsvergadering geijverd om de gebeurtenis met het nodige respect en politieke gevoel voor proporties te behandelen. Ook uitte hij namens de gemeenteraadsleden zijn afschuw over het geweld en betuigde hij zijn medeleven met de familie van het slachtoffer. Tegelijkertijd herinnerde hij aan de sociale verantwoordelijkheid. Het was nu een kwestie van vertrouwen in de rechterlijke macht dat zij alles in het werk zou stellen om de zaak op te lossen. Het mag niet worden getolereerd dat een dergelijke gebeurtenis door rechts-extremistische of rechtse populistische krachten voor hun eigen doeleinden wordt misbruikt. Kissel noemde het steekwoord “Kandel”. Een jong meisje werd in 2017 in Kandel door een Afghaan doodgestoken en sindsdien is het in de stad in de Duitse deelstaat Rijnland-Palts niet meer tot rust gekomen.

Bron:

Worms: Tunesier (22) tötet deutsche Freundin (21) – OB Kissel (SPD) warnt vor Rechtspopulisten

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.158 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7947 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Duitsland: Tunesiër doodt Duitse vriendin – Burgemeester Kissel (SPD) waarschuwt voor rechtse populistische krachten

 1. Het is doeltreffender om de massa immigratie van dit soort beesten te stoppen in plaats van de mensen te waarschuwen voor rechts-extremistische of rechtse populistische krachten.

  Liked by 2 people

 2. antiislamnu // maart 8, 2019 om 01:21 //

  Liked by 1 persoon

 3. c.kater // maart 9, 2019 om 13:43 //

  zo’n burgemeester kijkt door een (rood) gekleurde bril, niet serieus te nemen

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s