Nieuw

Bremen: Driekwart van alle verdachten in de misdaadstatistieken is “niet-Duits”

foto ter illustratie

Overal waar links aan de macht is, wordt de grootste onzin gefabriceerd. Helaas is dit al jaren het geval in het ingestorte Bremen, het resultaat wordt niet alleen weerspiegeld in de emigratie van bedrijven, maar men kan ook goed kijken naar de huidige misdaadstatistieken, waar men met tegenzin moet toegeven:

Volgens de statistieken is driekwart van de verdachten “niet-Duits”. In concrete cijfers: Voor elke 100.000 inwoners zijn er 7.337 “niet-Duitsers” en 2.427 Duitse verdachten. Bron: kreiszeitung.de

Als men bedenkt dat Bremen als stad en Bremerhaven bij elkaar horen en ongeveer 700.000 inwoners bij elkaar hebben, komt men op meer dan 51.000 “niet-Duitse” verdachten uit. Nou, 7.337 leest beter, dus het is leuk om het meteen aan het begin te schrijven, zodat het er beter uitziet en de verontwaardiging niet zo groot is. 51.000 “verdachten” gedeeld door 365 dagen maakt 140 “verdachten” per dag. Overigens zijn 15.000 zaken nog niet afgehandeld, 4.600 meer dan in het voorgaande jaar, door gebrek aan personeel. Vrij “sportief” en een symbool van linkse mislukking.

Overigens is dit ook de enige (niet-Duitse) statistiek waar geen informatie over het voorgaande jaar beschikbaar was, waarschijnlijk omdat men anders een flagrante stijging zou moeten erkennen.

Driekwart van alle “verdachten” zijn dus mannen, jongeren, groepen, enz. of hoe buitenlandse overtreders ook worden genoemd, natuurlijk is er geen gedetailleerde beschrijving van welke strafbare feiten zij hoofdzakelijk gepleegd hebben.

Klimaatmisdaad

In plaats van de feiten te erkennen praat men liever over waarom er meer fietsen werden gestolen. (…..) Politiecommissaris Müller wijt het aan de lange en zonnige zomer van vorig jaar. (…).

Linkse weldoeners hebben “creatieve” suggesties voor van alles, maar ze zouden moeten uitleggen waarom buitenlanders drie keer zo crimineel zijn als de lokale bevolking, waarom er niets aan wordt gedaan en hoe men zich voorstelt om lokale burgers daartegen te beschermen, in plaats daarvan worden excuses en subsidies opnieuw gebruikt om de integratie nog beter te bevorderen – natuurlijk ten koste van de lokale bevolking en belastingbetalers.

Bron:

Bremen: Drei Viertel aller Tatverdächtigen in der Kriminalitätsstatistik „nichtdeutsch“

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.161 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

6 Comments on Bremen: Driekwart van alle verdachten in de misdaadstatistieken is “niet-Duits”

 1. Trump gooit na het uitzitten van hun straf alle buitenlanders gelijk het land uit ,iedereen ,nou ja heel veel en vooral in Duitsland vind het een gek ,maar laat nou eens een iemand vertellen wat hier mis mee is .doet even zeer voor familie misschien ,maar als je weet wat je te wachten staat voor het plegen van een misdaad ,gaan ze zich toch bedenken .Pleisters plakken helpt niet ,snijden waar het kan en moet ,zo pak je dit aan .

  Liked by 1 persoon

 2. CurvedAir // maart 7, 2019 om 15:38 //

  Enigszins wazig, want wat definieert men als Duits? Zijn dat ook de kleurlingen die in Duitsland geboren zijn en zodoende als ‘eigen’ worden bestempeld?

  Cijfers uit West-Europa geven in de regel ongeveer minstens 80 % aan, wat veel meer in overeenstemming is met de realiteit.

  Liked by 1 persoon

 3. Ik had niet anders verwacht…heel Europa gaat naar de klote door dit aso-volk…

  Like

 4. @peter // maart 7, 2019 om 14:54 /

  Trump laat meer buitenlanders binnen dan Obama, houdt eens op die troep die je uit je neus peutert in je hersenen te stoppen.

  Like

 5. @curvedair één paspoort hebben denk ik
  Die moslim kinderen die hier worden geboren krijgen ook twee paspoorten geloof ik
  Mijn vroegere buurman schreeuwde tegen mij, ik ben hier geboren,( dus mag alles)
  Dan zei ik mijn vader en moeder ook en mijn opas s en oma s en daar voor en daar voor…
  Daar kon hij niet tegen op.

  Like

 6. @fubar is het ook niet zo dat er veeeeel meer komen?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s