Nieuw

Steeds meer deportaties mislukken doordat de invasieparasieten geweld gebruiken

Honderden afgewezen immigranten hebben hun uitzetting in 2018 met geweld verhinderd. Volgens een verzoek van Die Linke fractie in de Bondsdag zijn de deportaties van 1.637 mensen per vliegtuig mislukt als gevolg van “verzetshandelingen”. Dit cijfer is verdrievoudigd ten opzichte van 2017 (525).

De meerderheid van de betroffenen, 188 Nigerianen en 135 Somaliërs, waren Afrikanen. Zij werden gevolgd door Syriërs (126), Guinezen (98) en Eritreërs (88). Nog eens 107 personen werden niet uitgezet om medische redenen, 506 werden geweigerd door luchtvaartmaatschappijen of piloten.

15 keer waren de autoriteiten niet in staat om een immigrant uit te zetten omdat het land van herkomst weigerde hem te accepteren. Volgens het onderzoek heeft de federale regering geen informatie over het aantal mislukte uitzettingen omdat de betrokken personen op de dag van uitzetting niet konden worden gevonden.

Meer mislukte dan succesvolle deportaties

In het afgelopen jaar waren er meer deportaties mislukt dan gelukt. Terwijl het Bondsministerie van Binnenlandse Zaken 30.902 niet-succesvolle repatriëringen registreerde, registreerde het 23.525 succesvolle. Bovendien heeft Duitsland in 2018 meer dan 9.200 personen overgedragen overeenkomstig de Dublinverordening.

Het aantal onvolledige uitzettingen is de afgelopen vier jaar gestaag toegenomen. Terwijl 19.258 repatriëringen in 2015 mislukten, 20.923 in het volgende jaar en 22.775 in 2017.

Bron:

Immer mehr Abschiebungen scheitern wegen Widerstands

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.161 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

9 Comments on Steeds meer deportaties mislukken doordat de invasieparasieten geweld gebruiken

 1. Ze kunnen ze toch geboeid afvoeren? Als ze erg lastig doen, gewoon op de rug boeien, dan kunnen ze niks meer; criminelen mag je gerust als criminelen behandelen

  Like

 2. vangie1206j // maart 6, 2019 om 23:57 //

  Nou ik wist het wel geweld wordt door mij met geweld beantwoord. Eruit dan ga je ook er uit. En landen die weigeren dat gajes terug te nemen donder ze voor de kust uit het vliegtuig en die landen hoeven niet meer op enige hulp te rekenen.

  Liked by 1 persoon

 3. Dit moeten ze niet laten gebeuren; als ze door agressief te zijn hier mogen blijven, dan worden ze beloond voor hun agressie en dan gaan ze dat allemaal doen en dan is het hek van de dam…de Europeanen zijn veel te softie voor dit tuig van de richel…en zachte heelmeesters maken stinkende wonden…

  Like

 4. skeeter // maart 7, 2019 om 02:58 //

  Toch maar argentijnse stijl vliegen dan….

  Like

 5. Jack vanderVeen // maart 7, 2019 om 05:32 //

  Teasers opnieuw afregelen, net iets meer wattage laten afgeven. Kijken hoe en hoelang dit smerige crimineel en verkrachten en moordend tuig rustig blijft.
  Dit tuig is empathieloos en mag ook zo behandeld worden uiteraard.

  Like

 6. Daar bestaan medicijnen voor.

  Like

 7. Yvonne // maart 7, 2019 om 12:54 //

  als deze lui niet europa waren binnen gewandeld had je dat gezeur van eruit zetten ook niet
  het brengt alleen maar rotzooi en ziektes met zich mee

  Like

 8. We zullen veel choppers nodig hebben Fubar.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s