Nieuw

Oostenrijk: Islam-flyer sommeert vrouwen te sluieren

Deze islam-flyer uit Neder-Oostenrijk zorgt voor veel onrust. (Foto: privé)

In het zuiden van Neder-Oostenrijk zijn dubieuze flyers gevonden. De Oostenrijkse Binnenlandse Veiligheidsdienst heeft het Openbaar Ministerie nog niet geïnformeerd.

De Oostenrijkse Binnenlandse Veiligheidsdienst heeft de flyer met islamitische inhoud zorgvuldig onderzocht: het is nog steeds niet duidelijk wie de auteur van de flyer is.

– We hebben de kwestie nog niet voor onderzoek naar het Openbaar Ministerie gestuurd. De officier van justitie moet dan beslissen over een mogelijk verder onderzoek. Zelfs als het bedoeld was als een grap in de context van het carnaval, kan het voor de auteur onaangename gevolgen hebben, aldus een ambtenaar.

Naar verluidt waren in Wr. Neustadt en Warth (Neunkirchen) door passanten verschillende flyers met de precaire inhoud gevonden of bij de politie afgeleverd.

Bron:

Islam-Flyer: Ermittlungen dauern weiter an

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7998 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Oostenrijk: Islam-flyer sommeert vrouwen te sluieren

1 Trackback / Pingback

  1. Oostenrijk: Islam-flyer sommeert vrouwen te sluieren | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s