Nieuw

Na twee jaar Trump nog steeds geen Muur – Recordaantal migrantenfamilies passeerde in februari grens VS en Mexico

Het had zo mooi kunnen zijn

Voor de vierde keer in vijf maanden is het record van het aantal migrantenfamilies dat de Amerikaans-Mexicaanse grens passeert gebroken. De grensbewaking waarschuwt dat de faciliteiten en agenten overrompeld worden, schrijft The New York Times dinsdag.

“De capaciteit van het systeem is ontoereikend en bevindt zich op een breekpunt”, zegt een commissaris van de grensbewaking. In februari passeerden meer dan 76.000 migranten zonder toestemming de grens. Dat is dubbel zo veel als in die maand vorig jaar.

Nu.nl >>

Bij de cultuurterroristen van GS mag je er niet meer naar linken, daarom doen wij het lekker wel.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (516 Articles)
Remigratie-activist | White Supremacist

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s