Nieuw

Na jarenlange jihadfinanciering door de gemeente Den Haag gaat er eindelijk een streep door de subsidie aan de As-Soenah moskee

As Soennah-moskee Ⓒ GOOGLE MAPS

Dat betekent niet dat de shariamilities niet meer zullen patrouilleren met Oud- en Nieuw, daar is de jihadstad achter de duinen nog niet over uit.

In ieder geval vanaf 2015 waren de milities rond Nieuwjaar actief in Den Haag met steun van Jihad van Aartsen.

In maart 2016 nam de Tweede Kamer al een motie aan (van Bontes) over beëindiging samenwerking politie en As-Soenah moskee. Ik voorspelde toen al dat Den Haag die motie regelrecht in de prullenbak zou mieteren en dat gebeurde ook. In Den Haag onder Van Aartsen gold de Nederlandse wet immers niet meer.

Nu dringen Haagse partijen dan eindelijk aan op het verbreken van de financiële banden met het jihadcommandocentrum dat de afgelopen jaren met maar liefst 40.000 euro door Den Haag gesponsord is, zodat er opgeroepen kon worden tot meisjesbesnijdenis, de moord op afvalligen en de gewapende jihad namens Den Haag.

AD:

,,De moskee zal geen subsidie meer aanvragen en daar zal ik hen ook aan houden”, zei de burgemeester in een debat met de Haagse gemeenteraad. Een ruime meerderheid van de politiek drong vooraf al aan op stopzetting van de subsidies.

Diezelfde politieke partijen die in 2017 de motie van Bontes nog met zijn allen (minus PVV) aan hun laars lapten. Ook deze smerige huichelaar:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.174 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

1 Comment on Na jarenlange jihadfinanciering door de gemeente Den Haag gaat er eindelijk een streep door de subsidie aan de As-Soenah moskee

  1. Jack vanderVeen // maart 7, 2019 om 05:42 //

    die woorden van crimineel Pauline Krikke daar steekt vast iets achter.
    krijgen haar vriendjes dat geld niet rechtsom, dan het dubbele wel linksom.
    onthoud mijn woorden.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s