Nieuw

Horatius geeft Ruud Koopmans gelijk – Een vijfde colonne die hier via de baarmoeder onvermijdelijk de macht gaat overnemen

Publius Horatius Cocles en twee metgezellen verdedigen de brug van Tiber. Door Augustyn Mirys (Poolse schilder midden 1700).

Deze analyse van Ruud Koopmans klopt als een bus. Maar in feite komt hij tot exact dezelfde conclusie zoals politici als Hans Janmaat, Pim Fortuyn en Geert Wilders al formuleerden: de integratie van de moslimpopulatie in onze samenleving is volstrekt kansloos.

Door: Horatius

Een vijfde colonne die hier via de baarmoeder onvermijdelijk de macht gaat overnemen en daar is eigenlijk nu al niets meer aan te doen: we zijn domweg te laat om het tij nog te doen keren.

Of we het nu hebben over de politieke islam, de radicale islam of de vriendelijke Turkse buurman, uiteindelijk respecteren zij alleen hun islamitische wetgeving inclusief hun culturele extremiteiten zoals veelwijverij, vrouwenbesnijdenis, kinderhuwelijken en inteelt.

De linkse Goedmens blijft echter hardnekkig volhouden dat de integratie slechts een kwestie is van enkele decennia en generaties en bovendien gaat niet iedere moslim wekelijks naar de moskee en andere sussende uitspraken.

Dat er talloze stromingen binnen de Islam bestaan is ook al geen geruststelling. Dat bewijzen de burgeroorlogen in het Midden-Oosten ons afdoende. En die onderlinge bloedige twisten krijgen wij hier op de langere termijn ook op ons dak als de moslimpopulatie een bepaald niveau heeft bereikt.

En inderdaad hoeft men geen langdurige studie achter de rug te hebben om tot deze conclusies te komen: je moet wel een enorm bord voor je kop hebben om de agenda van de islam niet te doorzien. ‘Wij nemen in de toekomst hier de macht over’, met deze provocerende opmerking wordt menige autochtoon al vele jaren geconfronteerd in de openbare ruimte door jonge en soms piepjonge Marokkanen en Turken.
Ze horen thuis en in de moskee niets anders, dus we weten wat ons te wachten staat.

En toch blijven veel autochtonen volkomen blind voor dit scenario en stemmen op partijen zoals GroenLinks, SP, D66 en zelfs de PvdA, want die zijn zo begaan met het klimaat en die doen zoveel voor de arbeiders, de gewone man dus.

Op een kwade dag zullen ze echter wakker schrikken als ons Koningshuis voor onbepaalde tijd op ‘vakantie’ gaat naar Argentinië en onze regering voornamelijk bestaat uit ministers met een dubbele nationaliteit en de sharia wordt ingevoerd op voorstel van een zekere Femke Halsema. Nu nog burgemeester van Amsterdam maar tegen die tijd minister van Integratie.

Integratie? jazeker, namelijk de integratie van de oorspronkelijke bevolking binnen de Islamitische Staat der Nederlanden. En wie zich niet wil aanpassen krijgt te maken met de religieuze politie, dus niet zonder hoofddoek de straat op en de Koran wordt verplichte leerstof op iedere basisschool.

Hebben we daar nou twintig jaar intensieve studie voor nodig?

Horatius

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8668 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

8 Comments on Horatius geeft Ruud Koopmans gelijk – Een vijfde colonne die hier via de baarmoeder onvermijdelijk de macht gaat overnemen

 1. Wim Vreeswijk // maart 6, 2019 om 12:53 //

  We zijn zo stom geweest honderden miljoenen te verstrekken aan kinderbijslag !

  Liked by 1 persoon

 2. En het kan hard gaan. Kijk maar eens wat er in Libanon is gebeurd.
  In 1,2 generaties van welvarend naar hellhole.
  Weer een reden waaruit blijkt dat de islam des duivels is.

  Liked by 2 people

 3. bozeoudeman // maart 6, 2019 om 13:25 //

  Ter ondersteuning van dit artikel: Voor de goede orde: deels ‘onze’ overheid, elite, pers, politiek, justitie, politie, academici et cetera bestaat al lange tijd niet meer uit ‘ons’.
  Wij, door welvaart en decadentie in slaap gesuste Europeanen, hebben ‘ons’ allang laten overnemen door buitenlandse krachten die ‘ons’ wellicht niet al te vriendelijk gezind zijn, om het enigszins netjes te stellen.
  Een voorbeeld van de manier van overname van ‘ons’ is de Turkse dame die bestuursvoorzitter was van het Centraal Orgaan voor Opvang van Asielzoekers. Als directeur Personeel en Organisatie kon zij bepalen wie er als medewerkers werden aangetrokken bij de COA’s.
  Is het echt paranoïde te vermoeden dat zij wellicht op dan bijna corrupte wijze zo veel mogelijk haar getrouwen als ambtenaren heeft aangesteld om over asielaanvragen van met name islamieten positief te oordelen. Wat denkt U?
  En wat verder te denken van een andere dame die staatssecretaris van Justitie is geweest, namens de grote landverraadpartij PvdA, waar ook de islampartij DENK uit is voorgekomen, en nog veel meer fraais als BIJ1 kan spoedig volgen!
  Wij hebben zelf allang ‘ons’ land in handen gegeven van meutes vreemdelingen die veelal vanuit de hele wereld zijn gekomen en nog steeds komen om Europa te koloniseren.
  ‘Wij willen weewee, weewee willen wij’, zong de Surinaamse band in de jaren eind zeventig en wat zongen wij allemaal uit volle borst mee. Daarna kwamen de Turken, Marokkanen, Irakezen, Iraniërs, Eritreeërs, Nigerianen, Ghanezen, Pakistanen, Afghanen, Somaliërs en ga maar door. Zingen we nu nog?
  Dat ‘ons’ bestaat allang niet meer of U moet, net als de twee uit de PVV subiet islamiet worden, dan hoort u weer bij een snel groeiend ‘ons’. Gefeliciteerd in dat geval. Gecondoleerd geldt alle anderen.

  Liked by 1 persoon

 4. Liever islam dan de cultuur-marxisten !

  Like

 5. Maak je niet druk. Je wens komt spoedig in vervulling. De cultuur marxistische watjes zullen de islam geen vingerbreed in de weg leggen. Integendeel, de regenboogmensjes knielen met de reet omhoog om de lul van Mohammed te soppen.

  Like

 6. En daarna gaan ze weer gedwee terug hun hok in. Haha, prutsers.

  Like

 7. Jack vanderVeen // maart 6, 2019 om 17:17 //

  ik blijf zeggen: met de islam is niets mis, maar zoveel meer is er mis met 90% die de islam belijden.
  Jammer, maar helaas.
  En ik zeg het iedereen (elke moslim met wie ik in discussie ga): in Nederland was 95% van de mensen betrouwbaar en in moslimlanden 95% ONbetrouwbaar. Lanfzaam, maar veel te snel, verandert het bij ons ook in negatieve zin helaas.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Moslims integreren niet – Levensreis

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s