Nieuw

“Germany Must Perish!”

Op 1 maart 1941 werd het boek “Germany Must Perish!” van de zionist Theodore N. Kaufmann gepubliceerd. Het boek bevat een plan voor de uitroeiing van het Duitse volk.

Er waren verschillende gedetailleerde plannen om de Duitsers uit te roeien. Een dergelijk plan werd opgesteld door de zionist en zakenman in New York, Theodore N. Kaufmann, en werd openlijk afgedrukt in het boek ‘Germany Must Perish!‘. Het boek werd uitgebracht voor de Wannsee-conferentie in 1942.

Germany Must Perish! handelt zich om Duitsers die door middel van systematische sterilisatie moeten worden uitgeroeid, wat volgens Kaufmann de meest praktische aanpak was. De Duitsers worden in het boek beschreven als, onder andere, virussen. Het boek bevat een gedetailleerd plan over hoe dit moet worden uitgevoerd, hoeveel er gesteriliseerd moeten worden, hoe vaak, welke leeftijdsgeneraties aan het programma moeten worden voorgelegd en een presentatie van een puntenprogramma. De eerste actie van het programma was dat de geallieerden de Duitsers moesten ontwapenen en ze vervolgens in verschillende zones moesten plaatsen, dat ook gebeurde. Enkele fragmenten uit het boek:

De hedendaagse oorlog is geen oorlog tegen Adolf Hitler. Het is ook geen oorlog tegen de nazi’s. Het is een oorlog tussen verschillende volkeren; van beschaafde mensen die streven naar het licht tegen onbeschaafde barbaren die de duisternis koesteren.

Het is een strijd tussen de Duitse natie en de mensheid.

Duitsland moet bereid zijn de uiteindelijke straf te betalen. En er is er één, en slechts één zo’n definitieve straf: Duitsland moet voor altijd ten onder gaan! In werkelijkheid – niet in de verbeelding.

Deze dynamische boekrol beschrijft een uitgebreid plan voor de uitroeiing van de Duitse natie en de totale verwijdering van de aarde, met al haar mensen.

In een interview met de Canadian Jewish Chronicle op 26 september 1941 zegt Kaufmann dat de Duitsers de plannen van de Joden in de weg staan voor een globaal “paradijs” onder hun leiding:

Ik denk dat de Joden een missie in het leven hebben. Ze moeten ervoor zorgen dat de naties van de wereld samenkomen in een grote federatie, “Union Now” is het begin hiervan. Langzaam maar zeker zal de wereld zich ontwikkelen tot een paradijs. We zullen eeuwige vrede hebben. En de Joden zullen het meeste doen om deze confederatie tot stand te brengen, omdat zij er het meeste baat bij hebben. Maar hoe kun je vrede krijgen als Duitsland bestaat? De enige manier om eeuwige vrede te bereiken is de bestraffing van de oorlog afschuwelijker te maken dan de oorlog zelf. Mensen worden toch ook gestraft voor moord? Nou, Duitsland is alle grote oorlogen begonnen. Laten we alle Duitsers steriliseren en de oorlog om de wereldheerschappij zal eindigen!

Kaufmann’s plannen werden kritiekloos in de Amerikaanse media ontvangen. Meestal werd er in de media strikt objectief bericht over Kaufmann’s Holocaustboek en werd daarmee dus onder een bredere kring bekend gemaakt, maar het gebeurde ook dat men het censeerde. Time magazine noemde Kaufmann’s plan een “sensationeel idee” en met de formulering “een dynamisch boekrol die een plan beschrijft voor de uitroeiing van Duitsland” promootte men het boek in de New York Times en New York Post.

Kaufmann zou al snel volgelingen krijgen. Ernest Hemingway, Nobelprijswinnaar in de literatuur, communist, getrouwd met een zionistische Jodin en waarschijnlijk zelf een Jood, heeft in hetzelfde jaar als Kaufmann dezelfde ideeën geuit. In zijn bloemlezing ‘But at War’ schrijft Hemingway:

Wanneer deze oorlog voorbij is, moet Duitsland grondig worden vernietigd, zodat we haar honderd jaar lang niet hoeven te bevechten, of, als het echt goed wordt gedaan, nooit meer. Dit kan waarschijnlijk alleen door middel van sterilisatie worden gedaan. Deze actie kan worden uitgevoerd met een operatie die iets pijnlijker is dan een vaccinatie en die evenzeer verplicht is. Alle leden van de nazi-partijorganisaties moeten zich hier aan onderwerpen […] Het is niet verstandig om sterilisatie nu als beleid van de overheid of bondgenoten te bepleiten, omdat het alleen maar meer weerstand kan creëren. Dus ik vertegenwoordig het niet. Ik ben er tegen. Maar dat is de enige ultieme oplossing.

In 1944 publiceerde een andere zionistische Jood, de advocaat Louis Nizer, het boek ‘What To Do With Germany’, waarin de auteur ook een gedetailleerd plan beschrijft dat de sterilisatie van deze “bedreiging voor de mensheid” omvat. Nizer schrijft onder andere:

Zij (de Duitsers), en niet alleen hun leiders, zijn verantwoordelijk voor de slachting […..] Zij zijn niet te vertrouwen om de vrede te bewaren. De Duitse soevereiniteit moet worden afgeschaft. Het land moet volledig bezet worden door de troepen van de Verenigde Naties.

Het nieuws van Kaufmann’s boek bereikte ook het nationaalsocialistische Duitsland, waar onder meer de  Völkischer Beobachter erop wees dat Kaufmann een goede vriend was van Roosevelt’s joodse adviseur en speechschrijver Samuel Irving Rosenman en dat Kaufmann ook de president kende. Het boek van Kaufmann werd in grote oplagen gedrukt om te laten zien welke plannen de zionisten hadden voor het Duitse volk.

Toen de ‘goede krachten’ de Tweede Wereldoorlog wonnen, kreeg een ander idee voorrang, namelijk het plan van omvolking, vermenging – of multiculturalisme zoals het nu wordt genoemd. Deze uitroeiingsmethode is effectiever omdat het soepeler kan worden uitgevoerd, niet alleen tegen de Duitsers, maar tegen alle Arische volkeren.

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.130 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7761 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on “Germany Must Perish!”

 1. trebor2110 // maart 6, 2019 om 23:26 //

  humor

  Like

 2. Daniël // maart 7, 2019 om 07:55 //

  De synagoge van Satan.
  ‘Wee jullie, schriftgeleerden en farizeeën, huichelaars! Want jullie blokkeren voor de mensen de toegang naar het Koninkrijk van de hemel. Zelf gaan jullie het Koninkrijk niet binnen, en mensen die naar binnen willen, houden jullie tegen.’ Mattheus 23:13

  Like

 3. “Duitsland is alle grote oorlogen begonnen”? Wat dacht u van onze “bondgenoten” de Verenigde Staten van Amerika? Die kijken toch ook al decennia naar plaatsen waar ze in de naam van democratie brengen, kunnen moorden. En in naam van Islam dan? Hoeveel slachtoffers? Nee, de hele mensheid – met een enkele uitzondering – is met rasse schreden aan het DEvalueren. Erv zijn geen wredere dieren dan de mens.

  Like

 4. MUSLIMS MUST PERISH! Goed boek en die joden, ach die gaan dan vanzelf wel weg.
  Dergelijk plan van de NWO zou kunnen zijn zoals ik het nu zie: de moslims eerst inzetten om de joden massaal weg te jagen al dan niet vrijwillig en daarna de moslims.
  Beiden zijn namelijk ook semitisch. Hebben ze alsnog het Germaanse superras!
  Effe een lastige omweg.
  (sarcasme modus)

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s