Nieuw

Geen gemeenschappelijk asielbeleid – De Europese Commissie roept nu op tot vrijwillige opvang

Nu de EU-landen er niet in geslaagd zijn om overeenstemming te bereiken over een gemeenschappelijk asielbeleid, is de Europese Commissie gedraaid en hoopt zij in plaats daarvan dat EU-landen zich vrijwillig zullen opstellen om asielzoekers die op en rond de Middellandse Zee worden opgepikt op te vangen.

– Ik dring er bij alle EU-landen op aan om zich vrijwillig beschikbaar te stellen, aldus EU-commissaris Dimitris Avramoplous tijdens een persconferentie in Brussel op woensdag.

Italië, Malta en vervolgens Spanje hebben allemaal hun havens gesloten voor de schepen van verschillende niet-gouvernementele organisaties die vluchtelingen over de Middellandse Zee verschepen. Ook andere landen willen niet dat ze verder worden gestuurd.

– We kunnen dit niet bijhouden en elke keer dat dit gebeurt, moeten we noodoplossingen vinden, zegt Avramoplous.

Volgens het nieuwe plan zullen de EU-landen vrijwillig migranten opnemen en zal het geheel worden gecoördineerd en gefinancierd door de EU, die ook zal bijdragen met deskundigen.

Bron:

EU-länder uppmanas att ta emot migranter

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7998 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s