Nieuw

Geen gefuck met Russische meisjes!

Een beroemde Britse UFC vechtsporter is enthousiast over de strijdvaardigheid van een jonge Russin.

View this post on Instagram

Play with feathers get ye arse tickled

A post shared by DT (@darrentill2) on

Darren Till, een Engelse vechtsporter en voormalig Muay Thai kickboxer, heeft een videoclip uit Rusland op Instagram geplaatst. Hij bewondert de knock-out van een man die door een jonge vrouw zwaar wordt gestraft voor zijn meedogenloosheid jegens een dronkaard.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7937 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Geen gefuck met Russische meisjes!

 1. Super, wat een meid ,de duitser hebben daar niet voor niets verloren,en nu wil grootbek verhofstadt er ruzie mee,zoek het maar lekker uit daar in je eentje .Brussel zoekt er oorlog mee,en onze jongens moeten hret opknappen , mooi niet

  Liked by 1 persoon

 2. Dit meisje staat haar mannetje…net goed…moeten we allemaal doen…geef ze maar een flink pak rammel, dan krijgen ze misschien eindelijk respect voor ons…wij hoeven ons de kaas niet van het brood te laten eten door een stel arrogante hufters die hier niet thuis horen…opgehoepeld!

  Like

 3. Jack vanderVeen // maart 7, 2019 om 05:44 //

  volgens mij was die andere zatte aangeklede lul met een pinktouch ook reeds ter aarde neergevleid.

  Like

 4. Daniel // maart 9, 2019 om 09:27 //

  Geweldig! Die gasten staan erbij en zij ramt ‘m tegen de grond. Omgekeerde wereld.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s