Nieuw

Duitsland: Moordpoging na carnavalsviering – asielzoekers slaan 25-jarige vrouw in coma

Fotocollage © Anonymousnews.

Een 25-jarige Duitse vrouw uit Welver (Noordrijn-Westfalen) overleefde het carnaval bijna niet. Op weg naar huis werd ze door zes asielzoekers aangevallen en half doodgeslagen. Op de intensivecareafdeling vochten de artsen voor het leven van de jonge vrouw.

Het bezoeken van volksfeesten in Merkel’s Duitsland anno 2019 kan een groot gevaar voor het leven en ledematen zijn. De slachtoffers van beestachtig en seksueel geweld weten waarschijnlijk het best of dit iets te maken heeft met de ongecontroleerde immigratie van asielzoekers uit vreemde culturen. Dit geldt ook voor een 25-jarige Duitse uit Welver in Noordrijn-Westfalen, voor wie het carnaval van dit jaar is ontaardt in een horrorervaring.

Toen de jonge vrouw samen met haar zus en vriend (28) op weg was van het festival naar huis, benaderden direct zes immigranten hen voor de Bördehalle. Ze waren blijkbaar op zoek naar een dubieuze adrenalinekick en beledigden en treiterden het trio. De Duitsers vroegen toen aan de illegalen om hen met rust te laten. Ze lieten zich echter niet afremmen – en hebben toegeslagen.

Terwijl haar 26-jarige zus en de mannelijke metgezel met een paar klappen in het gezicht ontsnapten, werd de 25-jarige Duitse echt zwaar mishandeld. De zes asielzoekers sloegen met bruut geweld toe en sloegen haar halfdood. Zoals een getuige later meldde, schopten de daders zelfs de jonge vrouw nog in haar maag toen ze al lang van pijn gekromd op de grond lag. Deze wrede geweldsuitbarsting door asielzoekers heeft de Duitse vrouw rechtstreeks op de intensive care-afdeling in Werl doen belanden. Daar moesten verschillende artsen vechten voor het leven van de vrouw. Haar partner moest ook in het ziekenhuis worden behandeld en werd opgenomen in het ziekenhuis van Soest.

Nadat bleek dat de politie zich niet veel om dit gebeuren bekommerde, wendden de zus en vriend van de halfdood mishandelde vrouw zich tot de Westfälischer Anzeiger. De 28-jarige vriend getuigde dat de daders een “zuidelijke verschijning” hadden. Zoals de krant meldde, werden twee van de geïmporteerde gewelddadige toeristen na korte tijd door de politie opgepakt. Brisant detail: In het kader van de linksgroene omvolking van Duitsland hebben de twee geweldplegers al een Duits paspoort gekregen. De 29-jarige hoofdverdachte en zijn criminele collega werden echter snel na een korte ondervraging door de politie vrijgelaten. De Westfälische Anzeiger vernam in dit verband dat er geen reden tot arrestatie zou zijn geweest.

Bron:

Welver: Mordversuch nach Karnevalsfeier – Migranten prügeln 25-jährige Deutsche ins Koma

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.161 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8021 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on Duitsland: Moordpoging na carnavalsviering – asielzoekers slaan 25-jarige vrouw in coma

 1. Yvonne // maart 6, 2019 om 15:16 //

  Wij westerlingen blijven maar beschaafd, moet je de krantenkoppen zien als een echte Europeaan een plakje spek aan een moskee hangt,was in Engeland geloof ik hij is zover ik me herinner vermoord in de gevangenis
  Waarom laten wij ons in elkaar slaan en schoppen hun niet het ziekenhuis in ?
  Dan ga je voor lange tijd de cel in
  Ho

  Like

 2. Walter H. // maart 6, 2019 om 16:20 //

  Er komt een dag dat de Duitsers zich niet langer dagelijks laten vernederen door politici, politie, rechterlijke macht en MSM.
  Ze zullen zich verenigen en en sterke leider kiezen.
  De Duitse ‘anti-duitsers’ zullen worden opgepakt en naar heropvoedingskampen worden overgebracht.

  Of de holocaust op het Duitse volk gaat gewoon door en iedereen hoopt dat het ‘zijn tijd wel zal duren’.

  Liked by 1 persoon

 3. Deze klootzakken verdienen geen Duits paspoort…ophoepelen…dat ze die rottigheid maar in hun eigen land uithalen…

  Like

 4. Überhaupt geen paspoort. Op donderen dat maffia tuig. Stop de massamoord. Wacht niet op politici of op nutteloze verkiezingen. Neem je verantwoordelijkheid en stel gezamenlijk je toekomst veilig. Kom nu in actie en verdrijft ze straat voor straat. Help en bescherm onze vrouwen. Alle landen moeten elkaar helpen, vertrouw niet op nsb politici, geen 1.

  Like

 5. Wakkere Joost // maart 7, 2019 om 00:02 //

  Wat dacht je van burger arrest van elke politie agent en politici etc.
  Mocht het zo ver komen als de tijd daar is.
  Op deze manier zijn zij niet meer als legitiem te beschouwen.

  Like

 6. Reindert // maart 8, 2019 om 10:35 //

  fake nieuws nergens in de Westfälischer Anzeiger is sprake van dit artiekel!!!

  Like

 7. @Reindert // maart 8, 2019 om 10:35

  Er wordt dan ook in dit artikel niet naar de krant Westfälischer Anzeiger gelinkt, noch naar de Donald Duck, waarin het waarschijnlijk ook niet vermeld wordt.

  Attacke bei Karnevalsfeier auf Frau (25): Das ist über die Verdächtigen bekannt
  (Aanval op vrouw bij carnavalsviering (25): Dit is bekend over de verdachten)
  https://www.wa.de/lokales/welver/frau-25-wird-attacke-nach-karnevalsfeier-welver-schwer-verletzt-11814977.html

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s