Nieuw

De Turkijedeal van Mark Rutte is een ramp

Nog steeds verkondigt jihadfinancier Mark Rutte dat dankzij hem de immigratietsunami van 2015 gestopt is door zijn geldweggeefdeal met Erdogan.

Het is een leugen. De Balkanroute werd gestopt door Orban die grenshekken bouwde en de ‘deal’ van Rutte zorgt voor meer in plaats van minder toestroom.

Jouwatch:

Wat heeft deze ramp niet weer gekost, geld van de belastingbetaler? In het kader van de overeenkomst tussen de EU en Turkije verlieten in 2018 bijna 5.000 asielzoekers vrijwillig Griekenland via terugkeerprogramma’s en nog eens 322 asielzoekers werden naar Turkije uitgezet: In ruil daarvoor heeft de EU bijna 7000 Syrische vluchtelingen opgenomen. Dit is het resultaat van het antwoord van de Duitse regering op een kleine vraag van Die Linke partij zoals de “Neue Osnabrücker Zeitung” bericht. De regering verwijst naar cijfers van de Europese Commissie.

Ook vóór de derde verjaardag van het vluchtelingenpact tussen de EU en Turkije blijft de kritiek op de overeenkomst voortduren. In de vijf zogenaamde Hotspots op de Griekse eilanden zijn momenteel 11.752 asielzoekers, schrijft de federale regering onder verwijzing naar Griekse gegevens. Die Linke bekritiseerde dat sommige mensen “onder catastrofale omstandigheden” werden ondergebracht.

Ook de situatie in Turkije is problematisch. De federale regering verwijst naar het Turkse ministerie van Binnenlandse Zaken, volgens welke 143.000 vluchtelingen momenteel in vluchtelingenkampen in Turkije wonen. Veel Syrische vluchtelingen zouden naar Turkse steden verhuizen om er te werken.

De EU steunt ongeveer 1,5 miljoen Syrische vluchtelingen die niet in kampen leven via het “Emergency Social Safety Net”-programma met het equivalent van 20 euro per maand en verbetert hun levensomstandigheden.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.158 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10113 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

2 Comments on De Turkijedeal van Mark Rutte is een ramp

  1. Pierre Van de Kletersteeg // maart 7, 2019 om 18:05 //

    Die lul heeft NL naar de vernieling geholpen.

    Like

  2. Ik had niet anders verwacht…wordt tijd dat Wilders hem gaat vervangen…

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s