Nieuw

Carnaval: Duitse kleuterschool verbiedt indianen verkleding

Een nieuwsbericht van de “Hamburger Morgenpost (MOPO)” klinkt in eerste instantie als een carnavalsgrap, maar moet serieus worden genomen. Want ook op het carnaval wordt er nu met de moraalbijl gehakt.

Sommige ouders waren verbaasd: hun Hamburgse kleuterschool informeerde hen schriftelijk over de nieuwe politieke correctheid.

Er staat: “Ik zou u willen vragen om er samen met uw kinderen voor te zorgen dat er bij de keuze van het kostuum geen stereotypen door worden gediend”.

En: “We besteden veel aandacht aan een cultureel gevoelige, niet-discriminerende en een onbevooroordeelde opvoeding in de dagelijkse gang van zaken op school”.

De kleuterschool verwijst naar een “professioneel artikel” van “Kids Aktuell”, gepubliceerd door het Ministerie van Gezinszaken.

Het artikel stelt dat de term “Indiaans” discriminerend is. Want: “In de loop van de kolonisatie van Noord- en Zuid-Amerika werd de term destijds aan de bevolking opgelegd en is dus verbonden met de brutale vernietiging van grote delen van deze bevolkingsgroep”.

Oké, en waarom mogen de kinderen niet komen als Sioux, Apache, Comanche, Dakota, Iroquois of Mohikanen?

Men ziet daarentegen graag de jongens gekleed als “zeemeerminnen” en de meisjes als “piraten” komen.

Zoals ik al zei, de kleuterschool is in Hamburg, niet in Zweden!

Wat voor soort zondaars waren de ouders die ooit Karl May films hebben gezien en vervolgens cowboy en indiaantje buiten speelden…..!

Bron:

Kein Faschings-Scherz: Hamburger Kindergarten verbietet Indianer-Verkleidung

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.158 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7947 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Carnaval: Duitse kleuterschool verbiedt indianen verkleding

 1. Jack vanderVeen // maart 6, 2019 om 17:09 //

  veel onraad is reeds binnen onze landsgrenzen en het ontbrekende deelt komt met 7mijls passen op ons afgestevend

  Like

 2. Wat is dat toch met dat linksvolk? Je maakt mij niet wijs dat een normaal denkend mens dot allemaal goedkeurde. Hoe komen we toch van dit linksvolk af?

  Like

 3. F1802 Door ze eruit te trappen samen met hun geadoreerde asielparasieten…

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s